5 / 54
    Moj prvy domaci

    Mňam🙂

    17. jan 2017

    Si prosim recept

    27. júl 2017
    majkaws
    autor

    @mata851
    2 plechovky klasicke salko
    1 puding
    0,5 l mlieka
    0,5 l wisky
    Salko uvarime ponorene vo vode na miernom ohni 1a pol hodiny a nechame vychladnut. Skusala som karamelove salko ale nebolo to ono. Puding najlepsie od oetkera caffe latte ale moze byt aj mandlovy alebo vanilkovy uvarime v mlieku a nechame vychladnut pod foliou aby sa nespravila supka. Potom uz len vsetko spolu vyslahame a podla chuti pridame wisky alebo rum. Prelejeme do flias cez sitko ak by bola v pudingu hrudka a dame do chladnicky. Najlepsie chuti trochu odstaty na druhy den 🙂

    27. júl 2017

    dakujem, zaujímave s tým pudingom...😉

    30. júl 2017

    pudingom som ešte nerobila

    8. nov 2017

    super vyskúšam 🙂

    8. nov 2017

    koľko vyjde z tej dávky? mám doma malý rum na pečenie, teda tuzemák, dalo by sa nahradiť s tým wisky? pravdaže budem musieť pol dávky dať aj z ostatných surovýn 🙂

    8. nov 2017
    majkaws
    autor

    @jukov dokopy je toho cca 1,5 litra. Da sa robit aj polovicne mnozstvo, ja tak bezne robim z jedneho salka a puding zvyknem uvarit cely, od oka dam polku do likeru a zbytok zjem 🙂 Wisky tomu urobi taku chut ako Bailys ale mozes dat aj rum, pripadne skus v obchode kupit taku mini flasticku wisky a zbytok dolej podla chuti rum.

    8. nov 2017

    🙂 ďakujem

    8. nov 2017

    ako dlho môžme skladovať ?

    8. nov 2017
    majkaws
    autor

    @rejoice neviem, u nas sa do tyzdna vzdy vypije 😅 ale tym ze tam nejdu vajicka asi dost dlho.

    8. nov 2017