76 / 185
    Riešenie tvojich každodenných kozmetických problémov niečo z netu

    1. Riasenka aj na viečku

    RIEŠENIE: Drž plastovú lyžičku nad viečkom pri tom, keď používaš riasenku. Prebytok farby zíde na lyžičku, nie na viečko.

    2. Opuchnuté oči

    RIEŠENIE: Surový, olúpaný zemiak rozrež na dve časti. Polož ich na zavreté oči po dobu 10 minút. Zemiak ochladí oči a zníži aj opuch.

    3. Celulitída

    RIEŠENIE: Pokojne vypi kávičku (zalievanú). Usadeninu kávy potom použi ako telový peeling. Jemne vmasíruj do rizikových partií krúživými pohybmi. Kofeín stimuluje kožné bunky, takže dochádza k prekrveniu. Navyše ťa zbaví odumretých kožných buniek a tvoja pokožka bude ako znovuzrodená.

    4. Suché vlasy

    RIEŠENIE: Majonézový kondicionér! Na vlasy nanes majonézu z chladničky a nechaj pôsobiť 20 minút. Pre lepší účinok použi fén, ktorý aktivuje silu majonézy ešte viac.

    5. Vytváranie bubliniek pri lakovaní nechtov a suchý lak na nechty

    RIEŠENIE: Stáva sa to, lebo je lak v príliš veľkej teplote. Odkladaj si laky na nechty do chladničky. Uvidíš ten rozdiel pri lakovaní.

    6. Začervenanie tváre dlho po cvičení

    RIEŠENIE: S týmto problémom bojujú anihistaminiká – začervenanie sa vraj výrazne zníži.

    7. Otlaky na nohách

    RIEŠENIE: Ak vieš, si náchylná na otlaky v nových topánkach urob jednoduchý trik. Na miesta kde majú otlaky tendenciu byť nanes vazelínu. Zníži sa tým trenie, nohy ťa nebudú bolieť a šanca že vznikne otlak je mizivá.

    8. Odstránenie trblietavého laku z nechtov

    RIEŠENIE: Od teraz to už nebude nočná mora. Namoč vatový tampón do odlakovača, daj na necht, zabaľ do alobalu. Nechaj pôsobiť 5 minút a uvidíš zázrak. Lak pôjde dole ako po masle.

    9. Nemáš čas čakať, kým uschne lak

    RIEŠENIE: Nechty nalakuj, ponor prsty do studenej vody a počkaj 3 minúty. Potom prsty z vody vytiahni a lak je suchý.

    8. jan 2014