Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    malalienka85
    22. júl 2020    Čítané 255x

    Testovanie s UniGO. Aké je to testovať aplikáciu?

    Ahojte, milé dámy 🙂

    Viem, že mnohé z Vás ste otrávené z testovania čohokoľvek na hlavnej ploche MK, ale povedzme si úprimne, testovanie lifestylovej aplikácie je aj pre Vás niečo iné, nové, niečo, čo by aj Vás mohlo zaujímať. Preto pokiaľ ste aktívne, chcete možno niečo zmeniť, stanovovať si ciele a následne ich plniť, rady sa dozviete dačo nové o sebe a svojom tele, tak čítajte aj ďalej 🙂

    Testovať aplikáciu bola pre mňa celkom výzva, táto ponuka prišla v správnej chvíli. 

    Chudnem v podstate celý život a momentálne sa snažím zhodiť posledné tehotenské kilá. Darilo sa mi dobre, mám veľa pohybu, upravenú stravu, držím prerušovaný pôst 16/8, synček mi nedá vydýchnuť. Napriek tomu tie posledné kilečká idú dole ťažko. Aj preto som už dávnejšie uvažovala o kúpe fitness náramku, alebo smart hodinkách (teraz už viem, že náramok mi jednoducho nestačí a napriek tomu, že som ho dostala zadarmo k testovaniu appky, prechádzam na smart hodinky, ale o tom potom...😊).

    Takže možnost stiahnuť si k náramku aplikáciu UniGo bola už len čerešnička na torte.

    Poďme teda na to! Aplikáciu som si jednoducho stiahla do mobilu v app store tak, ako každú inú appku, prebehla jednoduchá registrácia, v obchode som si vybrala Delta náramok zadarmo a finíto, už len objavovať svet UniGo.

    Aplikácia je sama o sebe veľmi jednoduchá a prehľadná. Jednotlivé kroky v nej robíte intuitívne a behom pár minút sa v nej dokážete bez problémov orientovať. 

    UniGo sa zameriava na 5 hlavných „bodov“ a to je myseľ, srdce, spánok, hmotnosť a aktivita. Každodenným nahlásením svojej nálady Vám MYSEĽ vyhodnotí, ako ste na tom emocionálne, a to slovne i pomocou grafu. Dokonca, ak bola Vaša nálada na bode mrazu, tak ako aj moja, keďže som bola počas testovania chorá, appka Vám vyhodí aj pár milých slov...

    SRDCE sleduje Váš tep v pokojnom stave a spriemeruje Vám aj maximálny objem kyslíka, ktorý využívate počas intenzívneho cvičenia. Appka sama v každej oblasti vyhodnocuje, čo treba zlepšiť a čo je OK. Okrem toho pri každom bode si môžete prečítať rôzne zaujímavosti a fakty.

    SPÁNOK 😊 Tak, milé mamičky, čo myslíte, ako som na tom pri mojom 2-ročnom nezbedníkovi? UniGo vyhodnotilo, že spím málo, v priemere 6,41 hod. a dostala som radu, aby som si zo spánku urobila prioritu. Odkážem synovi 😀

    HMOTNOSŤ, keď som s appkou začínala, bolo potrebné zapísať údaje ako hmotnosť, výšku, obvod pása a bokov. UniGo vyhodnotí, či treba na váhe ešte popracovať, aké máte BMI aj percento telesného tuku. Pokiaľ chudnete, hmotnosť aj obvody môžete priebežne upravovať. 

    AKTIVITA zaznamenáva priemerný denný počet krokov, môj priemer je 12 365 krokov, ďalej vyhodnotí minúty mierneho aj intenívneho cvičenia, na tieto hodnoty však potrebuje údaje z náramku minimálne za 14 dní z posledných 28 dní. 

    V aplikácii sa nachádza aj moje vlastné laboratórium 😊 Tu si vyberám experimenty na niekoľko ďalších dní. V podstate ide o stanovenie a následné plnenie cieľov. 

    Medzi moje osobné experimety patrí napr.: menší obed, pridať 10 minút cvičenia, piť o jeden pohár vody viac... Každý den zaznamenávam, či som cieľ splnila, alebo nie. 

    Súčasťou UniGo je aj tzv. knižnica. Každých pár dní ma appka upozorní na nový článok v knižnici. Ide o rôzne zaujímavé informácie z oblasti športu, zdravia, stravovania a pod. Niektoré info neboli pre mňa novinkou a v podstate ich praktizujem už dávno, ale našlo sa zopár zaujímavostí, ktoré som si večer rada prečítala. Každému článku po prečítaní môžete dať like alebo disslike. 

    Aby UniGo dokázalo dokonale pracovať s Vami a s Vaším telom, je potrebné vyplniť svoj profil (fotka nestačí 😊). Toto bolo trošku zdĺhavejšie a jednalo sa naozaj o kopec informácii, ako sú: zdravotné informácie, v akom pracovnom prostredí pracujete, dotazník emocionálneho zdravia, história srdca, info o cukrovke, povolanie, rodina a jej história, strava, Vaše záľuby a aktivity a DOKONCA aj veľkosť džínsov 😊.

    Ako teda hodnotím aplikáciu UniGo? Keďže som nikdy predtým žiadnu lifestylovú ani fitness aplikáciu nevyužívala, musela som si zvyknúť na to každodenné zaznamenávanie informácií o mne a mojej nálade, neskôr sa z toho stala rutina. Aplikácia bola pre mňa príjemným spestrením pri plnení mojich osobných cieľov a určite ju budem aj naďalej používať. Samotnú aplikáciu rada odporučím každej aktívnej a akčnej neposednej mamičke, určite stojí za to ju vyskúšať. 

    Čomu však musím zopár vecí vytknúť, je Delta náramok. Dizajnovo fajn, nič výnimočné, avšak na ruke vyzerá dobre. Baterka vydrží dostatočne dlho, avšak chýbalo mi upozornenie, že baterka je slabá a zariadenie sa vypne. Nabíja sa jednoducho cez USB zopár hodín. Neviem ako ostatné maminy, ale ja som mala neustále problém so synchronizáciou medzi náramkom a appkou. Vytkla by som ešte, že sa nedá vynulovať počet spálených kalóríí a vôbec nechápem, ako je možné, že počas každej noci spálim okolo 400 kalórií... Zopár funkcií navyše by som na náramku ocenila, aj preto som sa rozhodla kúpiť si radšej smart hodinky a spárovať s aplikáciou. 

    Pokiaľ ste dočítali až sem, tak ďakujem, a dajte vedieť, či si aplikáciu plánujete vyskúšať.

    Pekný deň 

    Lenka 

    malalienka85
    24. mar 2019    Čítané 212x

    ...in love with Weleda.

    Značka, ktorú som v drogérii síce registrovala, ale roky rokúce obchádzala. 

    Sama neviem prečo ma pri nákupe v regáloch neoslovila, "na vine" budú zrejme obaly 🙂. Sú jednoduché a neprečačkané. 

    Ale poďme pekne poporiadku. 

    Na testovanie nám prišlo celkom 5 produktov v plnej veľkosti z nechtíkovej rady Weleda baby. 

    Táto rada zahŕňa vysoko kvalitné kozmetické prípravky vyrobené len z prírodných látok, navyše z najväčšej časti z ekologického poľnohospodárstva. Okrem toho neobsahujú konzervanty a dodržiavajú najvyšší štandard kvality. 

    Prejdime teda rovno k recenziám jednotlivých produktov. Ešte predtým by som však rada uviedla, že kozmetika je vysoko individuálna záležitosť. Čo sadlo nám, nemusí zasa Vám a naopak. To čo píšem sú čisto moje subjektívne pocity z tejto kozmetiky. 

    A teraz k veci.

    Jednoznačne najobľúbenejším výrobkom z nechtikovej rady Weleda baby sa u nás doma stal:

    Nechtíkový sprchový gél a šampón v jednom. 

    Používame ho celá rodina, dokonca som nám už bola zaobstarať nové balenie. Tento sprchový krém je fantastický. Má veľmi netradičnú  krémovú konzistenciu, nie je to číry gél na aký som bola zvyknutá. Naozaj vyzerá ako krém.

    Pokožka je po ňom absolútne hydratovaná a vyživená. Obsahuje mandľový a sezamový olej a skutočne nie je potrebné sa po kúpeli natrieť telovým krémom. Vhodný je pre deti od 6 mesiacov a pre dospelých s citlivou pokožkou. Vôňa nechtíku je nádherná, jemná a pritom intenzívna. Pokožka zostane prevoňaná dlhé hodiny. Keď som zverejnila fotku tohto prípravku vo svojom blogu, hneď mi prišlo niekoľko správ ako sú s ním používateľky spokojné, najmä ženy s citlivou pokožkou. 

    Všimla som si, že na internete sa dá kúpiť 20 ml miniatúra tohto zázraku, určite treba skúsiť vrele odporúčam. 

    Nechtíkový dojčenský krém proti zapareninám.

    Po prvých dňoch používania tohto “riťkokrému” som bola nadšená. Má veľmi príjemnú konzistenciu, je jemnučký a úžasne vonia. 

    Páči sa mi, že vôňu je cítiť i cez plienku. 

    Ja i krpec sme boli veľmi spokojní dokým sa synček celkom netradične v noci nepototo 🏼. Nakoľko sa počas noci nezobudil na papanie, prebaľovala som ho až ráno a to už so zaparenou riťkou. Takže v tvrdej skúške tento krém neobstál a vrátime sa k používaniu nami overeného krému. 

    Olej na masáž bruška dojčaťa.

    Keďže moje dojča 🙂 nemá problémové bruško, tento olej sme posunuli nášmu “čerstvému” bratrancovi. Olejček používa každý večer po kúpaní a zatiaľ bruško ani raz nebolelo. Myslím, že takýto olejček by mal byť súčasťou lekárničky každej novopečenej mamičky a my ho môžeme len odporúčať.

    Nechtíkový dojčenský olej.

    Detský olejček, to je prípravok, ktorý u nás ide na litre. Synčeka olejčekujem po každom kúpeli a rovnako aj ja rada poúživam oleje na telo aj vlasy. Tento olej je výborný, mastný tak akurát, dobre sa vsaje do pokožky. Na tele zostáva príjemný pocit hydratovanej a vyživenej pokožky.

    Skrátka a jednoducho máte pocit, že ste sebe i dieťatku dopriali niečo dobré. Jediné mínus dávam za to, že je neparfumovaný a mne veľmi chýba vôňa nechtíku na ktorú som si zvykla pri zvyšných produktoch. 

    Nechtíkový dojčenský kúpeľ. 

    Neviem celkom presne ako popísať tento dojčenský kúpeľ. Pôvodne som si myslela, že je to pena do kúpeľa, ale vôbec nepení :-/. Konzistencia je opäť krémová a vôňa nechtíku už tradične absolútne dokonalá. 

    Tento kúpeľ čistí detskú pokožku, má upokojujúce účinky. Telíčko je po ňom čisté, voňavé a vy do postieľky uložíte spokojné bábätko. Myslím, že tento kúpeľ by mohol byť zaujímavý aj pre dospelých s citlivou a podráždenou pokožkou. 

    Celkový dojem z tejto kozmetiky je dobrý, Weleda baby obsahuje produkty, ktoré určite stoja za vyskúšanie a môžu byť pre pokožku Vášho dieťatka prospešné. 

    Ďakujem Welede a Modrému koníkovi za možnosť otestovať pre mňa túto neznámu značku.

    Ja aj synček Nino sme spokojní a sme radi, že sme sa testovania zúčastnili. 

    malalienka85
    27. aug 2018    Čítané 632x

    Test dm, veľa muziky za málo peňazí?

    Pri ponuke testovať produkty z dm drogérie som neváhala ani chvíľku a hneď som sa zapojila. Na moje prekvapenie som bola vybraná a za pár dní ma doma čakal velikánsky balík s 12-timi výrobkami značiek Balea, Babylove a Sundance. Všetky tieto dm značky veľmi dobre poznám (v dm-ku som schopná stráviť hodiny 🙈) a bola som zvedavá na nové letné produkty. Všeobecne zastávam názor, že kozmetiku týchto značiek buď milujete alebo neznášate. Nič “medzi” neexistuje. 

    Inak tomu nebolo ani tentoraz. 

    Poďme sa teda zamerať na minirecenzie k jednotlivým produktom. 

    Balea Men Surfers Paradise 3 v 1  Sprchový gél pre mužov 3 v 1, čiže určený na telo, vlasy a tvár (?). Tento sprcháč som hodila manželovi do kufra, keď odchádzal na služobku. Na cesty je ideálny, keďže sa dá použiť aj ako šampón a teda ušetrí trochu miesta v kufri. Po návrate som sa muža spýtala na názor 🙄. Nuž nič viac ako to, že je dobrý som sa nedozvedela 🙈. Preto som ho v ten večer použila ja sama. Vôňa je príjemná, mužská, nič ťažké ani korenisté, ale svieže a jemné. Takto má voňať chlap! Tento sprcháč urobí rovnakú službu ako jeho drahší kolegovia a za cenu 0,99 € je to super kúpa a môžem ho odporučiť. Btw, voňala som ako muž ešte aj na druhý deň 🤭.

    Babylove osuška s kapucňou                            

    Neviem, či je táto osuška dostať kúpiť v predajniach dm, ale dúfam že áno. Je skvelá 👍🏽. Materiál je hrubý a savý, ozaj kvalitná 100 % bavlna. Pri praní som použila detskú aviváž a osuška je krásne mäkkučká, som s ňou veľmi spokojná. Ten delfín na kapucke mohol byť krajší, ale to už ozaj vychytávam. 

    Balea Fuss Milchcreme Feel Weel                  

    Balzam na nohy s vôňou mäty, používam denne vždy po sprche. Vonia nádherne, kto má rád mätu, príde si na svoje. Typickým problémom “baleáckych” krémových produktov je, že je takmer nemožné ich normálne rozotrieť 🤨. Inak celkom slušne hydratuje a udržal mi nohy medzi dvoma pedikúrami v dobrom stave. Výhodou je dávkovač v podobe pumpičky. Cena 2,69 € a za vyskúšanie stojí. 

    Balea Handsorbet Perfect Pink     

    Na obale výrobca uvádza, že ide o krém na ruky (to teda v žiadnom prípade) skôr ide o nepodarený sorbet. Vôňa exotického ružového pomela ma neohúrila a v podstate mi pripomína čistiaci prostriedok. Konzistencia je skôr gélová, vsiakne sa rýchlo, zostane lepivý pocit a vôbec nehydratuje. Podľa mňa toto nie je produkt určený na suché ruky. Cena je 0,99 €, obal lákavý, ale v tomto prípade sa oplatí prihodiť eurko, dve a kúpiť poriadny krém na ruky. 

    Balea Body Lotion Rhabarber Vanille              

    Ako to napísať.....? Toto je asi najhoršie telové mlieko aké som kedy mala. Kombinácia vanilky a rebarbory je pre mňa vražedná. Mlieko sa ťažko rozotiera, ak ho chcete dostať do pokožky, tak veľa šťastia, naozaj sa narobíte. Hydratácia takmer žiadna a mne osobne chýba pocit mastnejšej pokožky po natretí. Obal má krásny, ale to je asi všetko. Vlastne ešte cenu 1,49€. 

    Balea Deodorant Paradies Blüten                  

    Guličkový deodorant s chutnou lízatkovou vôňou odporúčam. Vonia príjemne, neobsahuje hliníkové soli, má krásny obal, výbornú cenu (1,19€), funguje a BODKA.

    Balea Rasiergel Peach Love                            

    PECKA! Gél na holenie, to je záležitosť, ktorú som si sama nikdy nekúpila. Jednoducho som vždy používala manželovu penu na holenie alebo sprchový gél. Tieto časy sa však skončili a tento gél si plánujem kupovať dokolečka. Broskyňová vôňa mi pripomína cukrík, alebo žuvačku z detstva, je to nádherná letná vôňa. Z gélu sa po rozotretí vytvorí hustá pena, a stačí vytlačiť naozaj malé množstvo. Nohy zostanú jemné a bez reakcie. Škoda, že vôňa je limitka 😤.

    Sundance Carotin Sonnenspray Faktor 15    

    Produkty na opaľovanie od Sundance poznám veľmi dobre a kupujem ich pravidelne. Každé leto začínam s vyššou ochranou a som verná jednej lekárenskej značke. Keď už som dostatočne opálená prejdem na nižší faktor a lacnejšiu značku. Sundance je dobrá voľba, opaľovák vonia pekne, dobre sa rozotiera, má rozprašovač a fajn cenu. 

    Sundance Kids Aprés 2 v 1                               

    Sprcháčik a šampón v jednom s mandarínkovo-liči vôňou je super voľba na dovolenku. Je vhodný po opaľovaní, vytvorí hustú penu, v očkách neštípe a voní veľmi pekne, decentne🍊.

    Babylove plienky na plávanie

    Keďže náš krpec je ešte malý na kúpanie sa po bazénoch, tieto plienky sme dali otestovať našej staršej sestranici Dianke. Bola s nimi spokojná, to čo malo zostať v plienke zostalo, dokonca na jej citlivej pokožke nenastala žiadna reakcia. (to už je čo povedať!) Dizajn plienok sa mi páči všade samé rybičky 🐠🐟🐬🐳🐋. 

    Balea Wasser Spray Melone

    Tak toto je typ produktu, ktorý mi príde absolútne zbytočný. Načo sa vlastne používa? Keď chcem voňať, dám si parfém. Keď sa chcem osviežiť, osviežim sa vodou. Striekať si lepkavú melónovú vodičku do tváre, alebo na telo mi príde v týchto teplách šialené. Áno, vonia to pekne presne ako tá tvrdá melónová žuvačka z 90-tych rokov. Pre mňa zbytočnosť, ale kamoškina 13 ročná dcéra sa tomu potešila. 

    Balea Trocken Shampoo Tropical Coconut

    Na suché šampóny som ja expert. Vyskúšala som hádam všetky u nás dostupné značky. Moje vlasy sú mastné a pekné vydržia iba v deň ich umytia. Ďalšie dni ma zachraňuje práve suchý šampón. Bohužiaľ nie tento od Baley. A takú nádej som doň vkladala! Vôňa pre mňa úžasná, čo je kokosové, to zbožňujem a tento šampón mi pripomína Piňa Coládu 🍹. To, že zanecháva biely “povlak” na vlasoch by mi nevadilo, je to normálna vlastnosť suchých šampónov. Mne vadí, že nefunguje. Tých 5 minút nepočítam 😬.

    Milé dámy, pokiaľ ste sa dostali až sem, tak ďakujem za prečítanie. Pokiaľ máte otázky ohľadom testovaných produktov rada odpoviem. Alebo kľudne do komentárov napíšte Vaše názory na Baleu, Sundance a Babylove, rada si prečítam. Ďakujem dm drogérii a tímu MK za túto možnosť, veľmi rada som sa zúčastnila testovania a našla zopár super produktov, ktoré budú mať miesto u mňa v kúpeľni. 

    Majte krásny deň 🌸 Lenka 

    malalienka85
    14. jún 2018    Čítané 383x

    Hipp Hipp hurá 🖤

    Tak som sa opäť raz zúčastnila testovania kozmetiky na Modrom koníkovi, tentoraz bol však “pokusným králikom” môj už 2-mesačný synček Nino. Príležitosť testovať výrobky spoločnosti Hipp prišli v pravej chvíli, pretože sme sa práve rozhodovali akú značku kozmetiky pre bábätko začneme používať. Dovtedy sme používali len mydlo na zadoček Chicco a do kúpeľa sme pridávali kvapku sprchového gélu od Biodermy.  

    Na odporúčanie pediatričky som drobca prvé týždne ničím nenatierala nakoľko mal naozaj krásnu a bezproblémovú pokožku. Balíček na testovanie obsahoval sprchový gél, telové mliečko, detský olejček a vlhčené obrúsky všetko v cestovnom balení a dvojmo.

    Keďže Ninko nie je lakomec o kozmetiku sme sa podelili so sestranicou Diankou, ktorá od narodenia bojuje s atopickou pokožkou a výrobky od Hipp už veľmi dobre pozná. Miniatúram sa potešila a tento rok s ňou pocestujú na dovolenku. Kozmetika Hipp nás zaujala už svojimi obalmi. Sú hravé a “neprečačkané” na prvý pohľad zaujmú detského aj dospelého zákazníka. Cenovo je Hipp zlatá stredná cesta, ani drahé ani lacné, pomer cena kvalita tu funguje na jednotku. 

    Čo sa týka zloženia produktov, Hipp sa pýši sloganom “To najlepšie z prírody” a skutočne neobsahujú zbytočnú chémiu v podobe parabénov, parfumov, éterických olejov, alkoholu a podobne. 

    Hipp sprchový gél sme so synčekom používali denne a rovno dvakrát. Má jemnú detskú vôňu, krásne sa napení a pokožku a vlásky umyje veľmi dobre. Pokožka zostane po umytí hebká a vlásky jemné a voňavé. 

    Ráno po umytí sme zvykli použiť Hipp pleťové mlieko s obsahom Bio mandľového oleja. Mliečko je redšej konzistencie, výborne a rýchlo sa rozotiera, čo ocení určite každá mamička. Opäť vôňa je nevtieravá a príjemná, pokožka dieťatka zostane hydratovaná a voňavá. 

    Večer po kúpaní sme sa obaja nevedeli dočkať baby masáže s úžasným pomocníkom Hipp pleťovým olejom. Tento produkt sme si jednoznačne obľúbili najviac a pri najbližšom nákupe 100 % skončí v našom nákupnom košíku. Olejček je hustýýý a voní naozaj krásne ako bábätko 😍 Na celé telíčko postačí pár kvapiek, rýchlo sa vsiakne do pokožky a tá nezostane mastná ale pekne vláčna a hydratovaná. Ihneď môžete obliecť pyžamko bez strachu, že by sa zamastilo. Ocenila som aj priloženú brožúrku, kde bola opísaná masáž bábätka od hlavy až po päty. 

    Posledným produktom, ktorý sme dostali na testovanie boli vlhčené obrúsky Hipp. Praktické cestovné balenie hneď skončilo v našej prebaľovacej taške. Obrúsky opäť obsahujú Bio mandľový olej (ach tá vôňa) a ich textúra je z jemných vlákien. Sú pevné a “mokré” tak akurát. Majú vysokú absorpčnú schopnosť a riťka sa s nimi utiera jedna radosť. 

    Celkovo sme boli s kozmetikou Hipp so synčekom spokojní a môžeme ju odporúčať všetkým maminám a ich detičkám. Za vyskúšanie rozhodne stojí a verím, že medzi výrobkami Hipp si každá nájde svojho obľúbenca.  Ďakujeme za možnosť testovať túto kvalitnú kozmetiku 👍🏽

    Lenka a Nino 💓

    malalienka85
    22. mar 2018    Čítané 216x

    Nočný elixír 2 v 1

    Nikdy by som neverila, že budem jednou zo žien ktorá sa zapojí do testovania produktu na Modrom koníkovi. Keď však prišla možnosť testovať novinku od Vichy, neváhala som ani sekundu a hneď som sa zapojila. Okrem toho, že som spĺňala všetky podmienky testovania, sú produkty značky Vichy mojou srdcovou záležitosťou. S kľudným svedomím môžem napísať, že značku Vichy používam pravidelne cca 15 rokov. Vyskúšala som už hádam všetko! Šampóny, telovú kozmetiku, pleťovú, dekoratívnu, prostriedky na opaľovanie (na ktoré nedám dopustiť ) a ich rad Normaderm mi zachránila pleť v pubertálnych časoch.

    Poznáte lepšieho adepta na testovanie novinky Slow âge nočného krému? 😉

    “Zajtrajšok začína už dnes večer”
    ÁNO!

    Na tento krémik som sa mimoriadne tešila, bola som zvedavá najmä na jeho netradičnú farbu a konzistenciu.  Zaujalo ma už samotné luxusné balenie, celý koncept je poňatý prírodne a pôsobí príjemne. Textúra krému je netradične gélová a čo vás zaujme na prvý pohľad je zvláštna karamelová farba. A čo tá VÔŇA! Neviem sa ho “doňuchať” 😂 a každý večer pred aplikovaním na pleť si najskôr pričuchnem.

    Základnou funkciou Slow âge nočného krému je okysličenie pleti počas spánku a to vďaka dvom hlavným antioxidačným zložkám Resveratrolu a Baikalínu. Počas noci by malo prísť k obnove pleti a tá by mala byť po zobudení vyhladená, rozjasnená a hydratovaná.


    Funguje to?


    Prvú zmenu na pleti som si všimla cca po 10 dňoch používania. Tvár bola skutočne hydratovaná, rozjasnená, získala lepšiu farbu a celkovo pôsobila sviežo a odpočinuto. Zmenu si všimol dokonca manžel(!).

    Slow âge nočný je od výrobcu odporúčaný na všetky typy pleti. Toto je asi jediné tvrdenie s ktorým celkom nesúhlasím. Krém je napriek gélovej textúre vysoko hydratačný a po nanesení zostáva na tvári jemný mastný film, ktorý pretrváva aj počas noci a pocit hydratovanej pokožky tváre cítite až do rána. Pre suchý typ pleti ideálne, ale tej mastnej by to nemuselo vyhovovať. Sama som “majiteľkou” nadmerne mastiacej sa pokožky tváre, s ktorou bojujem celý život.


    Momentálne počas tehotenstva sa mi však pleť rapídne zmenila (snáď to tak zostane ✊🏼).


    Už v prvom trimestri som si všimla, že pokožka tváre sa začína meniť. Zmizla tvorba vyrážok, akné a z mastnej pleti sa behom pár týždňov stala pleť normálna. Preto mi mastnejšia textúra Slow âge nočného momentálne vyhovuje, ale sama som zvedavá ako bude moja pleť reagovať po pôrode, keď sa vráti do normálu.

    Hneď v nadpise článku píšem o kréme ako o nočnom elixíre 2 v 1.  Dôvod je jasný, tento nočný zazrák môžete používať aj ako masku! Počas testovania som ho použila ako masku dvakrát.

    Prvýkrát ako iniciatívny blbec bez prečítania odporúčania výrobcu som na tvár naniesla riadnu vrstvu a nechala 10 minút pôsobiť. Túto hrubú vrstvu som sa potom snažila rozotrieť a ľahnúť som si išla s tvárou á la vysmážané kuracie stehno. Ráno bola pleť premastená a všimla som si aj zafarbenie bieleho pyžama okolo krku.


    Druhýkrát som sa poučila a prečítala si odporučenie na krabičke. Masku som aplikovala v tenkej vrstvičke, 10 minút nechala pôsobiť, následne som ju riadne rozotrela a zvyšky odstránila odličovacím tampónom. Na tvári zostal iba jemný film, a tá bola ráno krásne svieža a hydratovaná.

    Celkovo hodnotím produkt Slow âge nuit ako vydarený, univerzálny a určite si zaslúži vašu pozornosť. Za jednu cenu máte  2 produkty. Tomu sa poteší nielen vaša peňaženka, ale šetríte aj miesto na poličke v kúpeľni. Ideálny bude najmä pre unavenú pleť bez života, žien a mamičiek, ktoré trpia nedostatkom kvalitného spánku.


    Chcem sa poďakovať Modrému koníkovi a spoločnosti Vichy za túto príležitosť a dúfam, že možností vyskúšať kvalitnú kozmetiku tu na MK bude ešte viac, pretože MY ženy si to proste zaslúžime .😉

    Lenka