malalienka85
27. aug 2018
632 

Test dm, veľa muziky za málo peňazí?

Pri ponuke testovať produkty z dm drogérie som neváhala ani chvíľku a hneď som sa zapojila. Na moje prekvapenie som bola vybraná a za pár dní ma doma čakal velikánsky balík s 12-timi výrobkami značiek Balea, Babylove a Sundance. Všetky tieto dm značky veľmi dobre poznám (v dm-ku som schopná stráviť hodiny 🙈) a bola som zvedavá na nové letné produkty. Všeobecne zastávam názor, že kozmetiku týchto značiek buď milujete alebo neznášate. Nič “medzi” neexistuje. 

Inak tomu nebolo ani tentoraz. 

Poďme sa teda zamerať na minirecenzie k jednotlivým produktom. 

Balea Men Surfers Paradise 3 v 1  Sprchový gél pre mužov 3 v 1, čiže určený na telo, vlasy a tvár (?). Tento sprcháč som hodila manželovi do kufra, keď odchádzal na služobku. Na cesty je ideálny, keďže sa dá použiť aj ako šampón a teda ušetrí trochu miesta v kufri. Po návrate som sa muža spýtala na názor 🙄. Nuž nič viac ako to, že je dobrý som sa nedozvedela 🙈. Preto som ho v ten večer použila ja sama. Vôňa je príjemná, mužská, nič ťažké ani korenisté, ale svieže a jemné. Takto má voňať chlap! Tento sprcháč urobí rovnakú službu ako jeho drahší kolegovia a za cenu 0,99 € je to super kúpa a môžem ho odporučiť. Btw, voňala som ako muž ešte aj na druhý deň 🤭.

Babylove osuška s kapucňou                            

Neviem, či je táto osuška dostať kúpiť v predajniach dm, ale dúfam že áno. Je skvelá 👍🏽. Materiál je hrubý a savý, ozaj kvalitná 100 % bavlna. Pri praní som použila detskú aviváž a osuška je krásne mäkkučká, som s ňou veľmi spokojná. Ten delfín na kapucke mohol byť krajší, ale to už ozaj vychytávam. 

Balea Fuss Milchcreme Feel Weel                  

Balzam na nohy s vôňou mäty, používam denne vždy po sprche. Vonia nádherne, kto má rád mätu, príde si na svoje. Typickým problémom “baleáckych” krémových produktov je, že je takmer nemožné ich normálne rozotrieť 🤨. Inak celkom slušne hydratuje a udržal mi nohy medzi dvoma pedikúrami v dobrom stave. Výhodou je dávkovač v podobe pumpičky. Cena 2,69 € a za vyskúšanie stojí. 

Balea Handsorbet Perfect Pink     

Na obale výrobca uvádza, že ide o krém na ruky (to teda v žiadnom prípade) skôr ide o nepodarený sorbet. Vôňa exotického ružového pomela ma neohúrila a v podstate mi pripomína čistiaci prostriedok. Konzistencia je skôr gélová, vsiakne sa rýchlo, zostane lepivý pocit a vôbec nehydratuje. Podľa mňa toto nie je produkt určený na suché ruky. Cena je 0,99 €, obal lákavý, ale v tomto prípade sa oplatí prihodiť eurko, dve a kúpiť poriadny krém na ruky. 

Balea Body Lotion Rhabarber Vanille              

Ako to napísať.....? Toto je asi najhoršie telové mlieko aké som kedy mala. Kombinácia vanilky a rebarbory je pre mňa vražedná. Mlieko sa ťažko rozotiera, ak ho chcete dostať do pokožky, tak veľa šťastia, naozaj sa narobíte. Hydratácia takmer žiadna a mne osobne chýba pocit mastnejšej pokožky po natretí. Obal má krásny, ale to je asi všetko. Vlastne ešte cenu 1,49€. 

Balea Deodorant Paradies Blüten                  

Guličkový deodorant s chutnou lízatkovou vôňou odporúčam. Vonia príjemne, neobsahuje hliníkové soli, má krásny obal, výbornú cenu (1,19€), funguje a BODKA.

Balea Rasiergel Peach Love                            

PECKA! Gél na holenie, to je záležitosť, ktorú som si sama nikdy nekúpila. Jednoducho som vždy používala manželovu penu na holenie alebo sprchový gél. Tieto časy sa však skončili a tento gél si plánujem kupovať dokolečka. Broskyňová vôňa mi pripomína cukrík, alebo žuvačku z detstva, je to nádherná letná vôňa. Z gélu sa po rozotretí vytvorí hustá pena, a stačí vytlačiť naozaj malé množstvo. Nohy zostanú jemné a bez reakcie. Škoda, že vôňa je limitka 😤.

Sundance Carotin Sonnenspray Faktor 15    

Produkty na opaľovanie od Sundance poznám veľmi dobre a kupujem ich pravidelne. Každé leto začínam s vyššou ochranou a som verná jednej lekárenskej značke. Keď už som dostatočne opálená prejdem na nižší faktor a lacnejšiu značku. Sundance je dobrá voľba, opaľovák vonia pekne, dobre sa rozotiera, má rozprašovač a fajn cenu. 

Sundance Kids Aprés 2 v 1                               

Sprcháčik a šampón v jednom s mandarínkovo-liči vôňou je super voľba na dovolenku. Je vhodný po opaľovaní, vytvorí hustú penu, v očkách neštípe a voní veľmi pekne, decentne🍊.

Babylove plienky na plávanie

Keďže náš krpec je ešte malý na kúpanie sa po bazénoch, tieto plienky sme dali otestovať našej staršej sestranici Dianke. Bola s nimi spokojná, to čo malo zostať v plienke zostalo, dokonca na jej citlivej pokožke nenastala žiadna reakcia. (to už je čo povedať!) Dizajn plienok sa mi páči všade samé rybičky 🐠🐟🐬🐳🐋. 

Balea Wasser Spray Melone

Tak toto je typ produktu, ktorý mi príde absolútne zbytočný. Načo sa vlastne používa? Keď chcem voňať, dám si parfém. Keď sa chcem osviežiť, osviežim sa vodou. Striekať si lepkavú melónovú vodičku do tváre, alebo na telo mi príde v týchto teplách šialené. Áno, vonia to pekne presne ako tá tvrdá melónová žuvačka z 90-tych rokov. Pre mňa zbytočnosť, ale kamoškina 13 ročná dcéra sa tomu potešila. 

Balea Trocken Shampoo Tropical Coconut

Na suché šampóny som ja expert. Vyskúšala som hádam všetky u nás dostupné značky. Moje vlasy sú mastné a pekné vydržia iba v deň ich umytia. Ďalšie dni ma zachraňuje práve suchý šampón. Bohužiaľ nie tento od Baley. A takú nádej som doň vkladala! Vôňa pre mňa úžasná, čo je kokosové, to zbožňujem a tento šampón mi pripomína Piňa Coládu 🍹. To, že zanecháva biely “povlak” na vlasoch by mi nevadilo, je to normálna vlastnosť suchých šampónov. Mne vadí, že nefunguje. Tých 5 minút nepočítam 😬.

Milé dámy, pokiaľ ste sa dostali až sem, tak ďakujem za prečítanie. Pokiaľ máte otázky ohľadom testovaných produktov rada odpoviem. Alebo kľudne do komentárov napíšte Vaše názory na Baleu, Sundance a Babylove, rada si prečítam. Ďakujem dm drogérii a tímu MK za túto možnosť, veľmi rada som sa zúčastnila testovania a našla zopár super produktov, ktoré budú mať miesto u mňa v kúpeľni. 

Majte krásny deň 🌸 Lenka 

#test_dm17 #recenzia

Veľmi pekne a výstižne napísané. Myslím ze pár produktov vyskúšam aj ja 😊 aj s tých čo nesadli. Ďakujem

27. aug 2018

@lusi26 Dakujem 🤗 určite treba vyskúšať toto je tak individuálna záležitosť niekomu sadne, inému vôbec.

27. aug 2018

Super ...v piatok odchadzeme k moru tak kúpim deťom ten apres 2v 1

27. aug 2018

@wandallka 👍🏽 dúfam že budeš spokojná 😉

27. aug 2018

Prosim Vas ako ste sa dostali k testovaniu vyrobkov?

17. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli