mamelka
5. okt 2023
807 

Ortodoncia a ústna hygiena

Ortodoncia je veľmi úzko špecializovaný odbor zubného lekárstva. Zaoberá sa predovšetkým nápravou nepravidelností chrupu, čeľustných a tvárových anomálií.

Vedeli ste, že:

  • pacient s fixným strojčekom by sa mal ústnej hygiene venovať 3x dlhšie?

Jednozväzková kefka je skvelým pomocníkom na dočistenie. My sme využili pri fixnom strojčeku, ale taktiež aj 1.zúbkoch keď išli najmladšej 🙂

JEDNOZVÄZKOVÁ KEFKA CS 1006

KEĎ MENEJ JE VIAC

  • pri plánovaní ošetrenia chrupu si stanoví Dr. a pacient cieľ, ktorý sa snažia spolu docieliť a musia spolupracovať?

  • pri deťoch musia rodičia pomáhať pri umývaní zubov, podporovať dieťa v liečbe.... ?

  • že keď sa rozhodnete pre fixny strojček, tak väčšina rieši ,,estetiku,, ale Dr. pozerá na medicínske faktory?

  • aj cumlík/palec môžu viesť už k tomu, že v neskoršom veku bude treba strojček, ale aj skore vypadanie zubov dôsledkom kazu?

Tento cumlík žiaľ nemám odskúšaný, ale recenzie sú skvelé. Máte aj vy skúsenosť s cumlíkom Curaprox?

Cumlík CURAPROX BABY, veľkosť 0

  29 skúseností

Cumlík CURAPROX BABY podporuje, na rozdiel od mnohých iných produktov na trhu, prirodzený vývin zubov, podnebia a čeľuste a prirodzené procesy. Je bez toxínov a úplne neškodný pre vašich najmenších.

  • že nie je pravidlo ,,fixny strojček=pokazené zuby,,?

Hydrosonická kefka Hydrosonic Pro má rôzne nadstavce. Viete deťom uľahčiť umývanie zúbkov s fixným strojčekom, kde pohyb nemusí vykonávať dieťa ale robí to zubná kefka.

HYDROSONICKÁ KEFKA HYDROSONIC PRO

Vaša skratka k zdravému úsmevu

Sme radi, že chcete siahnuť po zubnej kefke, ktorá urobí väčšinu práce za vás. Aj elektrická kefka je v prvom rade kefka a v hlavnej úlohe sú hlavička a vlákna v nej. Práve preto je Hydrosonic PRO kefkou ako žiadna iná.

Ale taktiež aj medzizubné priestory nemôžu zostať tabu. O tie sa treba dôkladne starať. Inak začína vznikať krvácanie ďasien, ale aj ich bolesť, kde už svieti červená kontrolka, že treba pri ústnej hygiene zabrať.

Medzizubné kefky CPS

  2 skúsenosti

Medzizubné kefky CPS

Dokonalo vyplnia priestor, sú účinné a šetrné: medzizubné kefky CURAPROX čistia všetky ťažko dostupné medzizubné priestory účinne a bez poranení: od línie ďasien cez konkávne priestory až po miesto kontaktu zubov.

Netreba ani na jazyk zabúdať. O ten sa treba taktiež starať, pretože je ako koberec na baktérie.

JEDNOČEPEĽOVÁ ŠKRABKA NA JAZYK

Jednoducho funguje

Škrabka a čistička na jazyk v jednom má klasický dizajn, ktorý jednoducho funguje. Spoľahlivo odstráni baktérie z vášho jazyka. Zaraďte ju do vašej dennej rutiny čistenia úst.

Zápach z úst môže pochádzať z bakteriálnych povlakov na jazyku, z trhlín jazyka ako aj z medzizubných priestorov. Škrabka na jazyk CTC je pri čistení neskutočne úspešná. Jej anatomicky presný tvar znižuje nevoľnosť pri čistení a jej účinok je vidieť a cítiť od prvého použitia.

Máte skúsenosti s niektorým produktom od Curaprox? Za každú vašu recenziu, ktorú napíšete do recenzie pošlem 3x 🧡

#curaprox

...syn je nositeľom strojčeka už vyše roka... pasty,kefky,ústne vody,gély..nielen on,ale celá rodina ..len mám pocit, že v poslednej dobe ostanú kefky nato, aké sú drahé,aj napriek častej výmene dosť rýchlo vyčaptané 🙃😶🤷

6. okt 2023
mamelka
autor

@miskakyska natlačite moc na kefky? Skúste ešte u dentálnej hygienicky/zubára poprosiť keby ukázali techniku čistenia. U mňa kefka drží, u manžela horsie-a to ju na SK používa cca 6dni v mesiaci, ja kazdy den keďže väčšinu času je manžel preč. Ale on tlači a už som ho na to upozornila 😣

6. okt 2023

@mamelka nie,nie veru netlačíme🤷
Možno som kúpila nejaké fejky 🤭😃

6. okt 2023
mamelka
autor

@miskakyska ja som veru az teraz menila po covide 😀 inak by mi tie 3m krasne vydrzala 🙂 potom napis či sa aj dalsie tak ničia 🙂

8. okt 2023

Začni písať komentár...

Odošli