Cumlík CURAPROX BABY, veľkosť 0

    49 skúseností

Cumlík CURAPROX BABY podporuje, na rozdiel od mnohých iných produktov na trhu, prirodzený vývin zubov, podnebia a čeľuste a prirodzené procesy. Je bez toxínov a úplne neškodný pre vašich najmenších.

Výhody tohto cumlíka sú, že pri jeho používaní nehrozia negatívne vedľajšie efekty, ako rôzne nerovnosti či posuny zubov. Dáva tiež veľkú šancu, že sa dieťa v budúcnosti vyhne potrebe strojčeka. Cumlík zabezpečuje optimálne dýchanie nosom, čo je prospešné pre koncentráciu a pokojný spánok.

Cumlík CURAPROX BABY, veľkosť 0

Vlastnosti

Cumlík CURAPROX Baby má niekoľko špeciálnych vlastností, ktoré zabezpečujú optimálne používanie a zároveň predchádzanie neželaných následkov:

  • Používanie cumlíka je v harmónii s prirodzeným vývinom dieťaťa a nesprevádzajú ho žiadne neželané vedľajšie javy ako deformácia čeľuste, ako skrížený zhryz či gotické podnebie, či dýchanie ústami. Biofunkcionalita pracuje ruka v ruke v matkou prírodou, aby sa vaši najmenší vývíjali prirodzene a bez akýchkoľvek komplikácií. Bežné cumlíky často vedú k nesprávnemu zhryzu a deformácii čeluste, pretože vyvíjajú nadmerný tlak na podnebie. Tento talk sa dokonca zvyšuje vákuom, ktoré vzniká pri saní. S cumlíkom Curaprox Baby sa podnebie vyvíja bez vplyvu tlaku, pretože pri použití cumlíka Curaprox Baby vákum nemožno vytvoriť.
  • Plochá špička poskytuje podnebiu dostatok priestoru, ktoré tak nenadobudne vysoko klenutý tvar. Tým sa tiež predchádza posunom zubov a prispieva ku zdravému dýchaniu i pokojnému spánku.
  • Postranné krídelká tlačia na bočné steny zubného oblúka a tým zachovávajú jeho okrúhly tvar.
  • Pohyblivá silikónová membrána evokujúca skutočný prsník je pre bábätko príjemná. Membrána sa pohybuje spolu s ústami dieťaťa, čo podporuje vývin prirodzeného prehĺtania.** Hrbolčeky na nej predchádzajú podráždeniu pokožky, pretože zaisťujú dobrú cirkuláciu vzduchu a schnutie slín.

#test_curaprox_baby2

Najnovšie články

Hodnotenia a skúsenosti s cumlíkom CURAPROX BABY, veľkosť 0

Máš skúsenosť s cumlíkom CURAPROX BABY, veľkosť 0?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť
Najnovšie hodnotenia
aaninka  20. máj 2024 Overená recenzia

Taká smiešna Curaprox dudka 😊

Nemyslela som si, že bude mať tento cumlík u synčeka až taký úspech 🤣. Doteraz používal iný tvar, ale tento sa mu zapáčil hneď na prvý pokus. Celkom ma to potešilo, keďže podporuje zdravý vývoj čeľuste. Páči sa mi tiež silikónová membrána, ktorá imituje bradavku, takže by nám jeho používanie nemalo pokaziť dojčenie. Už len zaobstarať viac kusov, aby sme ho nemuseli stále hľadať 😉.
(3 fotky)
  • špeciálny plochý tvar, ktorý podporuje zdravý rast zubov
  • silikónová membrána
  • sterilizačná krabička
  • pekné farebné prevedenie
  • originálny dizajn
  • horšie sa drží v ruke
  • treba sa trafiť do úst správnou stranou, nie "hore nohami"
  • vyššia cena

Cumlik Curaprox

Testovali sme cumlík Curaprox 0, no bohužiaľ malý nám cumeľ zatiaľ odmieta. Cumlík je inak super, určite odporúčam.
  • Ortodontický tvar cumlíka
  • Dizajn
accuz  20. máj 2024 Overená recenzia

Nie je cumlík ako cumlík

Na testovanie cumlika Curaprox sme boli vybratí tu na Modrom Koníku. Priznám výhre som sa potešila lebo nakoľko sa mala narodila s razstepom a bola operovana na jazyk chcela som pre ňu cumlík čo by podporoval správny vývoj podnebia a zúbkov a čo najmenej spôsoboval predkusy a iné sarapaty ako napr.gulate cumlíky. Už predtým si obľúbila ortodenticke cumlíky Lovi,ktoré mala od narodenia. Na skúšku som kúpila aj Suvianex ktoreho tvár pripomína prsnik ale ten mi úplne odmietla. Keď nám prišiel balíček, s malou dušičkou som po vyvareni dala odskúšať Curaprox a chytil sa že hneď 🤩 a momentalne je to náš najobľúbenejší cumlík a na prekvapenie Loví často vypluva. Oceňujem praktickú krabičku na sterilizovanie ktorá je súčasťou balenia, aj keď ja som ho vyvarala klasicky v hrnci. Čo sa týka zavesenia, upevnenia, na našu "šnúrku" sa dal zavesiť dobre, takže to či pasuje na iné šnúrky porovnať neviem. Cena je trošku vyššia to vnímam ako nevýhodu ale má dobrý tvar pre vývoj a je veľmi plosky čo je dobré. Co sa týka dizajnu, najprv mi prisiel neskutočne vtipný, na prvý pohľad velky dudlik a nevedeli sme či sa nám viac páči alebo nie, ale zvykli sme si naň a sme spokojní a malinká je najspokojnejsia a to je hlavné 😊 Týmto chceme poďakovať za možnosť vyskúšať cumlík a podieľať sa na testovaní 😉
  • Plochý ortodenticky tvár na správny vývoj
  • Sadol aj po naučení na iné cumliky
  • Pekne sedí aj na šnúrke na dudliky
  • Krabička na sterilizovanie ako súčasť balenia
  • Malo farieb v ponuke
  • Vyššia cena
liapa13  20. máj 2024 Overená recenzia

Curaprox cumel

Vyskúšali sme curaprox cumel veľkosť 0 úplne od začiatku života čiže novorodeniatko. Bohužiaľ malý nám cumel zatiaľ odmieta myslím si že je to u novorodencov skoro. Je zvyknutý na cumel pripomínajúci ženský prsník uvidíme ako bude reagovať neskôr. Ale samozrejme všetky funkcie cumlíka majú význam a je super len musí byt nás chlapček trošku väčší. Do budúcna odporúčam
1samer11  19. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlika CURAPROX BABY

Od narodenia sme hľadali ten správny cumlík pre našu dcérku. Vyskúšali sme niekoľko značiek, tvarov a veľkostí, no žiaden jej nesadol tak ako cumlík curaprox. Cumlík spĺňa svoj účel 😊. Upokojí ju a spolu s ním každý deň zaspáva 👏.
(4 fotky)
  • Ortodontický tvar cumlíka
  • Použité materiály
  • Pestré farebné prevedenie
  • Lepšie dýchanie počas spánku
  • Dizajn
  • Veľkosť cumlíka (je príliš veľký pre predčastniatka a detičky s nižšou pôrodnou hmotnosťou)
  • Zle sa chytá do rúk
  • Malá paleta farieb
  • Chýba mi nočné prevedenie cumlíka
saamsarka  17. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka curaprox baby

Cumlik curaprox sa malému ihneď zapáčil. Používali sme predtým Philips avent, ale už budeme používať len curaprox. Veľká spokojnosť. Cumlík má veľmi veľa výhod a predností. Cenovo je drahší, ale kvalitný. Dizajn cumlíka je navrhnutý tak, že sa nezadržiava voda v cumlíku ako u iných konkurenčných značkách. Cumlík splnil naše očakávania.

Odporúčam každej mamičke kúpu cumlíka, radšej mať jeden - dva kvalitné, ako veľa nekvalitných.
  • Nadčasový dizajn
  • Kvalita
  • Krabička v ktorej bol cumlík
1 človek považuje za užitočné
albertka1980  17. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka Curaprox baby

Keďže sa dcérka narodila s rázštepom, má problém udržať cumlík. Kúpili sme veľa druhov a žiadny nechcela.
Na začiatku odmietla aj Curaprox, ale postupne si zvykla. Pekne sa na ňom ukľudní a spokojne zaspinká. Teší ma, že do budúcnosti nebude ohrozovať rast zúbkov.
  • Ortodontický tvar
  • Je ľahký
  • Vyššia cena
  • Zle sa drží dospelému
klaudise  16. máj 2024 Overená recenzia

Curaprox baby testovanie

Cumlík Curaprox baby veľkosť 0 ma upútal hneď svojím netradičným vzhľadom a krásnou tyrkysovou farbou. Synček už má 3 mesiace, je výlučne dojčený a odmieta akýkoľvek cumlík, takže som sama bola zvedavá, či tento prijme. A veru ho vzal na milosť 🙂. Neviem, či sa mu zapáčil jeho atypický tvar, či materiál, z ktorého je vyrobený, ale spokojne si ho vychutnával.
  • Nenaruší dojčenie
  • Tvar, ktorý nebráni správnemu vývoju zúbkov
  • Krásna farba
  • Veľkosť
monicka499  16. máj 2024 Overená recenzia

Curaprox baby - super cumlík

Najprv som sa bála, či cumlík bude Ondrejkovi vyhovovať, nakoľko od narodenia sme používali iný typ špičky. Ale na moje prekvapenie problém nebol, nakoľko kojím a cumlík má pripomínať prsník. Cumlík používame, druhý už nedávame. Teším sa, že cumlík dobudúcna tvaruje ďasná a preto ho budeme používať aj naďalej. Odporúčame všetkým mamičkám a dávame 5 hviezdičiek.
(2 fotky)
  • Plochá špička
  • Lepšie dýchanie
  • Krabička na cumlík
  • Dizaj cumlíka
  • Nesvieti v tme
  • Cena
  • Zlý úchyt na retiazku na cumlík
elieja  15. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka Curaprox Baby veľkosť 0

Cumlík ma veľmi zaujal. Naša malá preferovala iný, ktorý má veľmi podobný tvar úchytu, cmúľacia(dudlacia)časť je ale úplne iná. Curaprox je vyvinutý tak, aby zaručoval správny vývin zúbkov a podnebia, čo je podľa mňa veľmi dôležité. Staršia dcérka si cmúľala palec a veru mali sme potom problém nielen s odúčaním, ale aj s výslovnosťou, preto ak má toto tento cumlík odbúrať, tak v tom vidím obrovskú výhodu. No ukáže to až čas a používanie ☺️. A teraz naše skúsenosti, zo začiatku ho malinká vôbec nechcela prijať, trvalo nám to asi týždeň, kým sa jej zapáčil a začala ho dudlať, no odvtedy sú kamarátky a mne sa páči aj to, že sa jej s ním dobre dýcha, je ľahučký a že má vlastnú sterilizačnú krabičku a peknú farbu ☺️.
  • Tvar
  • Vlastná krabička
  • Je ľahký
  • Vyššia cena
emss  15. máj 2024 Overená recenzia

Výborný cumlík pre malých aj väčších dudkáčov

Dudel sa u nás uchytil, z jediného zo šiestich druhov čo sme vyskúšali, malú nenapína. Dokonca aj zubár nám odporučil, že ak už teda dudel tak ortodonický a tento je vraj najvhodnejší, tak sme ho hneď objednali aj staršej dcérke vo veľkosti 1 a mladšej do zásoby. Určite budeme verní tomuto cumlíku naďalej, splnil naše očakávania 🙏. Snáď budeme spokojní aj keď narastú zúbky. U nás doma odporúčajú dve deti z dvoch😂.
  • Upokojí nervózne bábätko
  • Jediný dudel z ktorého malú nenapína
  • Vhodný pre správny vývin chrupu
  • Vhodný pre správne dýchanie počas spánku
  • Mäkká silikónová časť okolo úst vďaka ktorej nie je dieťatko otlačené
  • Krásne farby
  • Niekedy, keď dudle, je to dosť počuť, ako taký žvochlavý zvuk
  • Pri umývaní treba poriadne pozrieť z vonkajšej strany, či nezostane niečo zanesené (napríklad odgrcnuté z mliečka)
kimit  15. máj 2024 Overená recenzia

Top voľba

Povôdne som našej dcére nechcela dávať cumlík zo strachu, že sa nám “pokazí” kojenie. Ale keď som počula o tomto, ktorý naň nemá mať vplyv, rozhodla som sa to skúsiť. Už ma nebavilo mať bolestivé bradavky len preto, že ich len potrebuje dudlať. A bola to super voľba!
Prisávanie sa nijak nezmenilo, stále sa kojí krásne a cumlíkom sa upokojí neskôr, keď už mlieko netečie, ale stále má potrebu cmúľať. Ľahšie sa nám aj zaspáva a som šťastná, že je teda aj vhodný vzhľadom na vývoj čeľuste a zubov neskôr. Za mňa top voľba!
jenky2666  14. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka Curaprox.

Produkty Curaprox využíva celá naša rodina a teraz sa k nám pridal aj náš najmladší 3m člen.
Testovania som sa dosť obávala, pretože syna dojčím a nesprávny tvar cumlíka vie dojčenie dosť narušiť (to viem z vlastnej skúsenosti so staršou dcérou). Preto som pri synovi radšej už neexperimentovala a šla na istotu a od začiatku používal cumlík konkrétneho tvaru "čerešnička". No Curaprox ma zlákal, pretože každá mama chce pre dieťa len to najlepšie, čiže zdravý a správne vyvinutý chrup.
Cumlík prvé 2 dni synček vypľúval resp. nevedel udržať v puse. Potom ho konečne prijal a nebol už problém, našťastie som nespozorovala zmenu ani pri dojčení. Čiže misia splnená 💪. Či sa skutočne jeho chrup bude vyvyjať správne, to sa ale dozvieme až o pár rokov. 😉

Cumlík ma pekné farby a zaujímavý tvar, dosť zle sa ale drží v ruke (som zvyknutá navliecť si cumeľ na prst 🤭).
Čo ma veľmi prekvapilo, je jeho príjemná vôňa, až neviem či to mam hodnotiť pozitívne alebo negatívne. 🤣
(2 fotky)
  • pekné farby
  • jedinečný tvar
  • obal na cumlík
  • zle sa drží rodičovi
vanii_s  14. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka Curaprox Baby, veľkosť 0

Cumlík bol zabalený aj so sterilizačnou nádobkou, ktorú sme používali aj ako krabičku keď sme niekam išli. Najskôr som teda cumlík vysterilizovala. Keďže môj malý používal pred tým cumlík s iným tvarom, tak ho najskôr nechcel, ale po pár dňoch si zvykol a teraz už by iný asi ani nechel. Rovnako som bola aj ja milo prekvapená ako si zvykol, keďže ho na začiatku odmietal.

Určite ho odporúčam.
  • Tvar
  • Balenie aj s krabičkou
  • Lepšie dýchanie
  • Vyššia cena
  • Aspoň dva v balení

Curaprox dudlík

Najprv som mala obavy, ako cumlík prijme môj maličký, keďže bol zvyknutý na úplne iný druh cumlíka. Ale moje obavy boli úplne zbytočné 😊. Vôbec si nevšimol rozdiel a hneď ho dudlal. Cumlík má špeciálny ortodontický tvar, ktorý zabraňuje vykriveniu zubov a veľmi dobre sa mu dýchalo.
(2 fotky)
  • Farba
  • Tvar je ortodontický
  • Dýchanie
  • Cena
  • Zlé držanie v ruke dospelého
angie_l  13. máj 2024 Overená recenzia

Curaprox cumlík je vhodný pre všetky detičky?

Či je vhodný curaprox pre všetky detičky, je ťažká otázka, pretože ja som bola zvedavá, ako to vezme naša princezná, keďže bola zvyknutá na úplne iný tvar cumlíka. Zo začiatku sa s ním zoznamovalala, vyslovene ho odmietla, tak som jej ho ani nedávala. Na ďalší deň som nevedela nájsť jej cumlík, tak si sama chytila curaprox a zapáčil sa jej a teraz preferuje zase viac curaprox. Ja som šťastná, keď je dcérka spokojná a tiež sa teším, že curaprox je vyrobený tak, aby sa tvarovali dobre ďasienka a zúbky. Čiže aj keď deti odmietajú cumlík, treba vyskúšať, možno len nemajú naňho zrovna chuť 😄. Takže nakoniec ho využívame a sadol nám. Som rada, že niečo robím pre zdravie dcérky do budúcna :). Dcérka má teraz mesiac.
  • Perfektný tvarovaný cumlik
  • Dcérka pekne dýcha pri používanú cumlíka
  • Výborný na zaspávanie
  • Výborne na utíšenie pri plači
  • Dcérka si musela zvyknúť na uni typ cumlíka
iv32  13. máj 2024 Overená recenzia

Curaprox cumlik

Najprv som mala obavy, ako syn prijme nový cumlík, keďže bol zvyknutý na medelu, ale vôbec si nevšimol rozdiel a hneď si ho zobral. Myslím, že by mu dal 10 z 10 hviezdičiek. Cumlík má špeciálny ortodontický tvar, ktorý zabraňuje vykriveniu zubov a budeme ho používať aj naďalej. Syn si vie pekne chytiť cumlík do ruky aj keď má iba tri mesiace.
  • Ortodontický tvar
  • Sterilizačná nádobka
  • Dizajn
  • Horšie sa drží v ruke dospelému
  • Vyššia cena

Testovanie cumlika CURAPROX Baby.

Na začiatku sme cumlík CURAPROX baby síce trochu odmietali, ale nakoniec sme si ho obľúbili a teraz iba tento chceme.🥰 Ukľudní sa pri ňom, aj pekne sám zaspinká. 😊 Odporúčam každej mamičke, aby si zaobstarala cumlík CURAPROX Baby. Neoľutuje kúpu 😊.
stanka562  9. máj 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka

Doteraz sme nemali skúsenosť s týmto typom cumlíka aj keď sme vyskúšali rôzne značky a tvary, no veľmi ma prekvapil. Malý je spokojný a aj maminka, keďže vie, že cumlík od curaproxu je najlepšia voľba. ☺️
  • Nezvyčajný, no jedinečný dizajn
  • Krabička na cumlík, ktorá slúži aj na sterilizáciu
  • Ľahký a kompaktný
  • Cena
anezka32  29. apr 2024 Overená recenzia

Testovanie cumlíka curaprox

Doteraz sme s týmto cumlíkom nemali žiadne skúsenosti, keďže cenovo mi príde drahší. Malý ho zo začiatku moc neprijal, ale nakoniec mu dal šancu a krásne dudká :)
Zatiaľ sme s cumlíkom spokojní, nemáme mu čo vytknúť.
(2 fotky)
jitkau  15. apr 2024

Pozitívna skúsenosť

Mala som pre dcéru a dudel vyhovoval, je síce drahšie, ale vydrží dlho
janka1903  9. máj 2022

Vtipný cumlík CURAPROX

Už dávnejšie, keď som tento cumlík videla, tak ma zaujal, no musím sa priznať, že mi prišiel dosť vtipný a odlišný od klasických cumlíkov. No keďže ide o firmu curaprox a my od nej používame zubné kefky a príde mi dosť dôveryhodná, túžila som nové produkty vyskúšať. Máme 3 malé detičky. Pri prvom sme cumlík používali asi 2 mesiace, ale nastal problém s dojčením, tak sme sa ho snažili úplne vylúčiť. Držali sme ho však v zálohe pre nejaké výnimočné situácie... Druhý bol intenzívny cumlikár a nevedel bez neho zaspať. Problém však nastal, keď ho bolo treba od neho odučiť, pretože začal šušlať. A aj keď sme to síce zvládli, stále to v jeho rozprávaní počujem. Tretiu máme dcérku, ktorá má 6 mesiacov a tá cumlík nepoznala. Desí ma totiž to odúčanie a aby aj ona nemala takýto problém s výslovnosťou. Keď sme však dostali možnosť cumlík vyskúšať, začala som jej ho ponúkať, pretože si cmúľa palčeky, keď už je nervózna a chce spinkať. Prvýkrát cumlík hneď prijala, no neskôr ho začala mať skôr na hranie. Keď sme vložili do pusinky, tak si ho dala ako fajku na bok, chvíľku pohrýzla a vypľula alebo jej stále vypadával. Keď sa snažila sať, tak ju z neho začalo napínať. To však asi nebude problém cumlíka, ale toho, že polročné bábätko, ktoré doteraz cumlík nepoznalo, tak si bude ťažšie zvykať. Napriek tomu som z neho nadšená a budem o ňom informovať kamarátky.
  • Cumlík má vlastnú krabičku.
  • Membrána pripomínajúca prsník.
  • Dierky v membráne, takže ústa nie sú otlačené.
  • Špeciálne tvarovaný, aby sa podnebie správne vyvíjalo.
  • Dieťatko môže pokojne dýchať.
  • Nesvieti v tme.
  • Vyššia cena.
  • Keďže je tvarovaný len jedným smerom, ťažšia manipulácia, aby sa dieťatko trafilo. Chce to asi len dlhší tréning :-)
1 človek považuje za užitočné
petra_szsz  8. máj 2022

Moderný dizajn a zdravotná kvalita

Cumlík zaujal svojím tvarom a moderným zhotovením nielen mňa ako mamku, ale aj našu Karinku a všetkých blízkych 👌🏻✨ Dcérka si ho obľúbila, hoci aj tento časom vypľúva 😋 Nevzdávame sa a skúšame ho ďalej. Sme poctení, že sme mohli túto skvelú novinku vyskúšať 🥰
  • dizajn
  • priedušnosť
  • funkčnosť
00bubka00  8. máj 2022

Curaprox

Cumlík ma zaujal hneď na prvý pohľad svojim tvarom, dokonca aj malý ho hneď prijal. Akurát som na internete pozerala nejaké obaly na cumlík a keď prišiel balíček bola som veľmi prekvapená, že je k tomu aj sterilizačný obal. U nás je ta nevýhoda, že potrebujeme aspoň 3 cumle čiže budem musieť dokúpiť, lebo stále ho niekde hľadám :). Výhodou je to že netreba každé dva mesiace kupovať inú veľkosť 0-2,0-3,3-6 tento je 0-7 čiže aj tam sú ušetrené peniažky aj keď je v porovnani s inými značkami trosku drahší.
  • Moderný dizajn
  • Sterilizačný obal
  • Možno trošičku mi nevyhovovalo hlavne v noci keď som po tme triafala do úst cumel, že neni obojstranný, časom sa ale dá nato zvyknúť :)
janulka04  7. máj 2022

Testovanie : Cumlík Curaprox

Nakoľko veľmi dbáme ulo dentálnu hygienu našich detí, potešilo sme sa, keď náš tím Modrého koníka vybral na testovanie výrobkov Curaprox.
O cumliku som si čo-to naštudovala už počas tehotenstva, dokonca som jeden dostala v Babyboxe, tak so mnou cestoval už do pôrodnice.
Ale bohužiaľ, malinký ho neprijal. A ani žiaden iný.
Veľmi ma ale uchvátil jeho priam futuristický dizajn. Tvar a materiál pripomínajúci matkin prsník.
(2 fotky)
  • sterilizačny box s každým cumlíkom v balení
  • nadčasový dizajn pripomínajúci prirodzene satie z prsníka
  • tvar, ktorý podporuje prirodzený rast a vývin čeľustí a ďasien bábätká
nocika02  7. máj 2022

Cumlík CURAPROX

Ani som nevedela, ze existuje zdravy cumlík Curaprox a preto som sa velmi potesila, ked sme dostali prílezitost ho vyskúsat. Kedze syncek je plne kojeny velmi zriedka prijal umelú náhradu na ukludnenie. Síce ma prekvapil nezvycajny tvar, tento cumlík hned cuckal a hocikedy bolo treba ním nahradit prsník, nemal s tym ziadny problém. Iste si kúpime neskor aj vacsiu velkost, a nasla som aj vyhodné balenie.
(4 fotky)
  • Ukludnuje
  • Popdporuje prirodzený vývin zubov a čeluste
  • Mäkká čast podobná prsníku
  • Žiadne
terka224  6. máj 2022

Cumlík Curaprox

Trošku trvalo kým si naň malý zvykol, pretože od narodenia mal klasický Avent. Prvý deň ho nechcel ale potom si zvykol a používame ho 🥳
  • Pekný dizajn
  • Silikónový povrch pripomínajúci prsia
  • Krabička na sterilizáciu
  • Je plochý
denisa0504  5. máj 2022

Skvelý

Veľmi pekný a aj praktický cumlík. Dcérka bola zvyknutá na tie veľké, tak chvíľku trvalo kým sa jej zapáčil, no je pre ňu oveľa lepší.
  • Cumlík sa dieťaťu dobre drží v ústach
  • Mal by byť zdravší pre vývoj zúbkov
  • Keď si naň dieťa zvykne, uprednostňuje ho
  • Vyzerá dobre
konik_testuje  5. máj 2022

Nie je cumeľ ako cumeľ

Tento cumlík zaujme aj svojím tvarom, ktorý zaisťuje optimálne dýchanie, ako aj správne prúdenie vzduchu a schnutie slín. Vďaka jeho tenkému a flexibilnému tvaru budú rásť zúbky správne, jazyk bude vhodne položený a ústočká sa budú môcť správne zavrieť.

Nemusíte sa tak báť podráždenia pokožky v okolí úst. Silikónová membrána navyše pripomína skutočný prsník a pohybuje sa spolu s ústami dieťatka. Tým je podporené prirodzené prehĺtanie. Náš malý tester súhlasí so všetkým, čo tu bolo spomenuté. A potvrdzuje to spokojným cmúľaním cumlíka.
(7 fotiek)
  • ortodontický tvar,
  • biofunkcionalita
  • podporuje prirodzený vývin,
  • jemné farby,
  • silikónová membrána evokujúca prsník,
  • tvar predchádza podráždeniu pokožky,
  • neškodný a nezávadný materiál bez toxínov.
  • vyššia cena,
  • nepasuje na všetky retiazky na cumlík,
  • uvítala by som viac farebných prevedení.
1 človek považuje za užitočné
scirka13  4. máj 2022

Cumlik

Cumlík je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov, má perfektný tvar.
No bohužiaľ ani jedno moje dieťa cumlík nechcelo a neprijalo.
Popravde, keď som videla tento, myslela som si, že sa ho rýchlo ujme, no nestalo sa tak.
S nadšením si ho ale cucká náš bratranček, ktorému vyhovuje najviac.
(3 fotky)
  • Ultra ľahký
  • Krásna farba
  • Skvelý materiál a tvar cumlika
  • Neškodí podnebiu a nedeformuje
  • Výrez pod noštekom
  • Kúpiš cumlík rovno s obalom-krytom 👍
  • Žiadne
alimdul5  4. máj 2022

Naša skúsenosť s cumlíkom Curaprox baby

Veľmi ma potešilo, keď mi prišiel mail, že náš Eliáš dostane môžnosť testovať Cumlík Curaprox. Keď mi niekto povie, že jeho dieťa má rado cumlík, tak sa mi to ťažko verí, nakoľko moje staršie deti cumlík odmietali. A to som vyskúšala naozaj každú dostupnú značku, nespočetne veľa druhov a veľkostí. Aby nespali na prsníku, skúšala som rôzne možnosti. Dokonca som cumlíky namáčala do medu, či do práškového cukru, len aby pospali čo len 5 minút dlhšie. Nakoľko cumlíky odmietali úplne, nestihli sa im pokaziť zúbky s mojich "excelentných" nápadov :)
A hlavne to ma nakoplo k tomu, aby som sa zapojila do súťaže o testovanie Cumlíka Curaprox. Dúfala som, že práve tento kúsok sa môjmu synčekovi zapáči natoľko, aby si ho aspoň na pár mesiacov obľúbil, kedže tie, čo sme už doma mali, vytrvalo odmietal.
  • Cumlík Curaprox baby 0_7 mesiacov predčil moje očakávania. Je ultra ľahký. Má jemné plastové časti. Pružná membrána je pokrytá jemnými výbežkami a tým evokuje pocit skutočného prsníka a neotláča ústočka dieťaťa. Plochá špička necháva dostatok miesta pre jazyk a podnebie. Pri cmúľaní je mäkká a poddajná, takmer ako bradavka prsníka.
  • Veľkou výhodou je aj praktická sterilizačná a prepravná krabička, ktorá nie je úplnou samozrejmosťou pri kúpe niektorých cumlíkov.
  • Počas nášho testovania sme nenašli žiadne nedostatky cumlíka. Možno len jedna a síce, že by sa tých cumlíkov zišlo mať po ruke viac :)
mima3641  3. máj 2022

Curaprox cumlík

Jednoducho perfektný, vyskúšali sme viaceré značky ale tento sadne ako uliaty.
Výhodou tohto cumlíka je, že pri jeho používaní nehrozia negatívne vedľajšie efekty, ako rôzne nerovnosti či posuny zubov.
(2 fotky)
  • Nedeformuje zuby a ďasná
  • Imitácia prsníka
  • Tvar
  • Cena
  • Veľkosť
hiddenobject  3. máj 2022

Veľké prekvapenie

Z cumlíka Curaprox som milo prekvapená. Pokukovala som po ňom ešte pred pôrodom, avšak vyššia cena ma v prípade možného nevyhovovania bábätku odradila. Obávala som sa zbytočne. Vďaka testovaniu som zistila, že cumeľ dcérke maximálne vyhovuje. Prijala ho okamžite bez rôznych grimás. Anatomicky je cumlík perfektný. Nevypadáva, dcérka si ho vie perfektne prisať, až mám problém ho niekedy vytiahnuť :))). Aj sa jej s ním spinká lepšie. Výhodou je aj obal, pomocou ktorého si cumeľ možno v mikrovlnke sterilizovať. Okolie cmúľacej časti je plynulé silikónové, čím sa zamedzuje tomu, aby sa tam usadzovali nečistoty ako je to pri iných cumlíkoch. Okrem ceny je jedinou menšou nevýhodou, že zaoblený spodok cumlíka je trošku veľký. Pokiaľ je otočený tak, ako má, nevadí. Keď si ho ale dieťa dá naopak, je blízko nošteka. Celkovo hodnotím tento cumlík maximálne pozitívne.
(3 fotky)
  • Silikónové mäkké vnútro cumlíka
  • Obal na sterilizáciu
  • Anatomické tvarovanie
  • Rešpektuje a podporuje zdravý vývoj ústnej dutiny
  • Okamžitá adaptácia dieťaťa na cumeľ
  • Vyššia cena
evvitamvas  3. máj 2022

Cumlík Curaprox

Cumlík nás zaujal hlavne svojim celkovým tvarom. Nezvyčajný je aj tvar cumľa, ktorý podporuje prirodzený vývin podnebia a rast zúbkov. Pre nás je hlavne dôležité, aby cumlík nekrivil zúbky. Podporuje dýchanie nosom.
  • Zaujímavý tvar
  • Tvar cumľa, ktorý nekriví zúbky
  • Podporuje v dýchaní nosom
  • Cena
  • Nie každé dieťa si obľúbi plochý tvar cumľa
henka0611  3. máj 2022

Cumlík Curaprox baby 0-7mesiacov

Cumlík Curaprox baby používame od narodenia. Nebola som zástankyňou cumlíkov, ale tento však predčil moje očakávania.
Tvar, tá akoby gumová membránka a celkový dizajn cumlíka ma spočiatku odrádzal, no neskôr som pochopila, že vďaka tomu je tento cumlík jedinečný. Spočiatku sme vyskúšali viacero značiek, no dcérka sa rozhodla pre tento. Ako? Tak, že jedine z toho cumlíka ju nenadrapovalo, mala voľný noštek a vedela pokojne dýchať. Po zvážení a prečítaní si recenzií na tento cumlík som ostala milo prekvapená, že je “vhodný” aj zo zdravotného hľadiska a nedeformuje detskú čeľusť. U nás je tento cumlík jasnou voľbou číslo 1.
(4 fotky)
  • Sterilizačná krabička
  • Neotláča sa na tváričke
  • Jedinečný svojím dizajnom
  • Vyššia cena
mamavlasta  3. máj 2022

Cumlík, do ktorého sa oplatí investovať

Malému sa začali prerezávať zúbky a ja som hľadala cumlík, ktorý mu bude v tomto období vyhovovať. Malý totiž odmlietal všetky cumlíky, okrem jedného, ktorý už bol na odpis. Začal slintať a na starom cumlíku sa mu robili nepekné mapky, plus ústočká mal pokryté bielym povlakom. Zapojila som sa do testovania so značkou Curaprox. A na moje prekvapenie nás vybrali. Cumlík, ktorý sme dostali bol esteticky velmi pekný, vo vnútri mal akoby trblietky. Spočiatku ho malý odmietal, no zapáčil sa mu ako hračka. Cumlík má totiž otvor na ľahšie manipulovanie a tak ho vkladal a vykladal z úst a tešil sa tomu. Neskôr sa stal jeho neoddeliteľnou súčasťou. Na cumlíku je super, že neničí chrup, neovplyvňuje dojčenie, nenecháva stopy okolo úst a dieťa prirodzeným spôsobom upokojuje. Zaróveň má cumlík plochú špičku, teda dieťa má dostatok miesta v ústočkách.
  • Plochá špička
  • Neovplyvňuje dojčenie
  • Podporuje prirodzený vývoj podnebia
mirushka36  3. máj 2022

Curaprox cumlik

Už počas tehotenstva som si vybrala značku Curaprox ako číslo jedna 😊. Keďže mám už tri deti a žiadne cumlík nechcelo, povedala som si, že nebudem kupovať viac druhov a skúšať, ale investujem do jedného, dvoch a uvidíme. Osvedčilo sa 🥰. Až náš štvrtý pokladík si cumlíky osvojil už v pôrodnici a čo ma najviac potešilo, že hneď prvý CURAPROX 🥰. Cumlík je super, pasuje úžasne do pusinky, teší ma, že podporuje prirodzený vývin zúbkov, podnebia a čeľuste. Negatíva som nenašla. Som úprimne rada, že ho má rád a pomôže mi keď je mrzutý, uplakaný 😊. Neviem, či je to dôvod na radosť, že moje dieťa dudká, ale keď ho utíši a ukľudní - to vidím u našich štyroch detí prvý krát 🥰. Za nás super výber, len musíme kúpiť už teraz väčší 🥰.
(2 fotky)
  • Ukľudňuje
  • Podporuje prirodzený vývin zúbkov, podnebia a čeľuste
  • Pasuje úžasne do pusinky
  • A v neposlednom rade dôverujem značke Curaprox 🥰
  • Nedostatky sme ozaj nenašli 😊
lusyinka  2. máj 2022

Super cumlík

Cumlík je super. Malej som ho dala a od prvej chvíle ho prijala a dudkala. Je super ľahký a príjemný, presne do jej malej rúčky. Pre mňa je výhoda, že sa ľahko čistí, ľahšie ako ostatné, čo máme doma. Okrem toho, keď ho má malá v puse, je to veľmi roztomilé. Jedinou nevýhodou je, že sme museli kúpiť novú šnúrku, keďže na tie, čo máme doma, nepasuje.
(4 fotky)
  • Ľahký
  • Šikovný do ruky
  • Jednoduché čistenie
  • Milý dizajn
  • Príjemný materiál
  • Nepasuje na bežné šnúrky na cumlíky
zuzka0807  2. máj 2022

Cumlík Curaprox

Maťko je dosť nepokojné bábo. Dojčím, často sa chcel ukľudniť aj inak ako pri dojčení a tak sme cumlík ponúkli. Keď som čítala o ponuke skúsiť cumlíky Curaprox, zaujalo ma to. Curaprox kefky sú u nás favoriti, preto verím, že aj cumlík je vyrobený tak, aby sa vývoju zúbkov čo najmenej ublížilo pri jeho používaní. Maťko cumlík Curaprox občas príjme a občas nie. Pôvodný cumlík začal tiež trošku odmietať. Takže skúšam, keď chce v kočíku alebo večer zaspinkať bez dojčenia na rukách, ponúknem najskôr cumlík Curaprox. Budem skúšať ďalej aby sme nemuseli riešiť problémy so zúbkami. Možno ak by som o ňom vedela od začiatku, tak by ho Maťko mal ako ten hlavný, obľúbený cumlík.
  • Vyrobený tak, aby boli zúbky a ústočká bábätiek čo najzdravšie. 🙂
  • Vyrobený tak, aby čo najmenej negatívne ovplyvnil dojčenie bábätiek. 🙂
  • Veľmi pekná tyrkysová farba 🙂
  • Zvláštny tvar, ktorý mi vadil pri červenej farbe (pripomínal mi klauna), pri tyrkysovej mi však nevadil.
len_nig  2. máj 2022

Cumlík Curaprox

Na testovanie cumlíka som sa veľmi tešila, nakoľko môj syn neprijme každý, ale tento si vzal ihneď 😊. Má fajn tvar, páči sa mi, že podporuje správny rast zúbkov, farba sa mu tiež hodí 😊. Za mňa super a malý vyzerá byť tiež spokojný 😊.
  • Tvar cumlíka
  • Dizajn
  • Sterilizačný obal
  • Cena
mslt  2. máj 2022

Cumlík Curaprox Baby 0 - 7 mesiacov

Curaprox produkty používame celá rodina už hádam odkedy sú na trhu. O to viac ma potešilo, že sa myslí aj na najmenšie detičky. Našej dcérke akurát idú zúbky, preto ma veľmi potešilo a prišlo vhod, že sme dostali možnosť vyskúšať cumlík Curaprox Baby. S cumlíkom dcéra nemala žiaden problém napriek tomu, že je zvyknutá na iný tvar cumľa. Cumeľ ju upokojí, ak je mrzutá, ba dokonca ho nevypľúva ani počas spánku. Za nás môžem len odporučiť!
(5 fotiek)
  • - perfektne sedí na tváričke
  • - vetracie otvory, nevytvára sa pri saní podtlak
  • - tvar cumlíka, ktorý podporuje správny vývoj ústnej
  • dutiny
  • - sterilizačný box do mikrovlnej rúry
  • - upokojuje bábätko
  • - moderný design
  • - hádam o niečo vyššia cena, inak žiadne
anna375  1. máj 2022

Cumlík curaprox

Tento cumlík malú zaujal farbou aj tvarom. Rada sa s ním hrá, vyberá si ho z úst a dáva naspäť. Iné cumlíky nevedela uchopiť, až tento. Konečne nemá na tvári otlačok po cumliku. Pri silnejšom cumlaní vydáva divné zvuky.
(2 fotky)
  • Dobrý tvar
  • Vydáva divné zvuky
betka81  29. apr 2022

Cumlik curaprox

Moje dve male ratolesti dudlaju od narodenia.aktualne mame 4,5mesiaca a cumlík si lahko dokazala aj sama vlozit do pusinky😉vyskusali sme rozne dudliky od inych znaciek a curaprox nie nakolko cena je vyssia a pri dvojickach je vydavkov viac nez dost.dostali sme vsak moznost testovat tento cumlik a na pocudovanie ho mala prijala aj ked je trosku vacsi ale dudle ho rada,pouzivame ho vsak len na nocne spanie nakolko sa nan tazsie nasadzuje snurka,nakolko nema kariku ale vyhodou opät je ze ma obal na odlozenie.cize produkt prijemne prekvapil a vo vseobecnosti sme spokojni
(3 fotky)
  • Plochy cumlik,tvar vyborne sadol
  • Farba cumlika je super taka pastelova ruzova,nic co by kricalo a posobilo rusivo
  • Obal na odloženie cumlika v pripade nepouživania
  • Ergonomicky tvar,ktory nezasahuje az do nosteka,cize vobec neruši pri dudlani
  • Vyssia cena
  • Neda sa upevnit lahko na šnúrku
shisha211  26. apr 2022

Prekvapil

Musím sa priznať , ze sme vyskúšali rôzne druhy cumlov, lacné-drahšie, rôzne tvary. Maly žiaden cumel neprijal . Neskôr som aj bola rada, kedze kojím a všade čítam len o tom, ze cumel kazí prisavanie

Mali sme možnosť vyskúšať tento cumel, veľkú nádej som mu nedávala , ale prekvapil .

Malemu sa zapáčil a prijal ho.
  • Nezvyčajný tvar
  • Nekazí dojčenie
  • Pekne farby
  • Príjemný a nezavadny materiál
  • Vyššia cena
diaalex  26. apr 2022

Cumel

Cumel som skúšala pri menšej dcérke, ktorá nezniesla žiadne cumle. Mala 5m a nasjkôr ožužlala ale nejak netrafila na ten tvar. U nás sa bohužiaľ ani tento neujal. Zato staršia, ktorá je závislá na cumloch to skúšala, ale vadil jej tvar toho cumla (myslím tú pusu) lebo jej to zavádzalo pri nošteku (vždy mi hovorila, že ju to šteklí) a že je to také veľké (keď to zle položila, tak cumel prevážil retiazku). Inak samotný tvar toho cumla (čo žužlá) jej vyhovoval (aj keď už bol pre ňu malý).
Celkovo hodnotím kladne tento cumel, myslím žiadna blbá vôňa, pekná farba, po žužlaní nemá cumel fľak, je ľahký.
Čo z mojej strany bolo zlé, že sa ťažšie dáva naňho retiazka a nie všetky retiazky sa na ňu hodia (napr tá z DM s guličkami má koniec ako keby hák a ten sa tam zle dával a dokonca aj “lietal” na ňom cumel).
  • Tvar cumla
  • Je ľahký
  • Po žužlaní “nesmrdí” umelinou
  • Po žužlaní nezanecháva na cumli mapu od slín
  • Aj po dlhšom žužlaní sa nezmenšuje cumel
  • Tvar cumla
  • Ťažko sa naňho nanáša háčik z retiazky
veronicka42  16. apr 2022

Cumlík

Do tých 7-8 mesiacov je fajn, dcérku aj zaujal, od bežných cumlikov sa líši, ibaže mala ho len na hranie 🙂
1 človek považuje za užitočné
kk87  5. apr 2022

Perfektný cumlik

Dcerka je dojcena a hľadali sme cumlik, ktorý by prijala. Vyskúšali sme ich asi 7, rôzne tvary aj materiály, ale v puse jej ostal len tento. Predpokladam, ze ta jemna membrána jej pripomína tah na prsníku. Aj s nim bez problémov zaspinka. Neskor chcem prejsť na väčšiu velkost, tak verím ze bude spokojná aj s nim.
  • - jemny material
  • - membrána pripomínajúca tah na prsníku
  • - kupuje sa spolu s obalom v ktorom sa da sterilizovať
  • - vyššia cena
  • - chvíľu trvalo pokial som nasla dobru šnúrku na ktorú som cumlik prichytila o oblecenie
sika206  5. apr 2022

Nas cumlik curaprox

Pouzivali sme tento cumlik cca od 1mes, hned malemu sadol, nespulil pery, ma super membranku aj farby :)
  • Membrana
  • Je plochy
  • Farba
  • Ziadne
libiku  4. apr 2022

Spokojnosť

S cumlíkmi Curaprox je synček veľmi spokojný, nemal problém si zvyknúť. Takisto aj hryzadielko je super, malý hneď pochopil zmysel kefočky a rád ho hryzká práve na jej strane 👍
  • Materiál
  • Veľkosť
  • Zdravý vývin ústnej dutiny
  • Žiadne