1 / 1

    Ako hovorí mm..."Môžeš byť aj sprostý,len si musíš vedieť poradiť ." 😁💪👍

    2. apr 2021
    mamelka
    autor

    @lunija presne ... ja som ešte o 23tej dumala ako spravím majonezu ...rano sme vstali a hovorim manželovi, že tak a tak sa bude robiť...🤣kukal kadejako...ale šalát je hotový

    2. apr 2021

    Toto je asi najlepsia fotka aku som videla 😂😂😂😂😂👌

    2. apr 2021

    Tak to mi pripomína, ako mali asi pred dvomi rokmi naši nadúrodu mirabeliek. Mame sa s tým už nechcelo veľmi babrať, ale otec, tvrdá hlava, sa ma pýtal, čo by sa dalo. Hneď som mu našla, že klasicky rozvariť, prepasírovať a zahustiť ako normálny slivkový lekvár. Jasné, že mi to prischlo. Čo by človek nespravil pre starého pána. Keď som spracovala doma prvé vedro a doniesla hotový lekvár, čakalo má ďalšie, už, ako som myslela, rozvarené a prepasírované. Až pri treťom sa mi so synovcom pochválili, akí boli vynaliezaví. Nič nevarili. Len nasadili na vŕtačku nástavec a rozmixovali. Uff. Lekváru na tri roky!

    2. apr 2021

    Super vynaliezavé 👍👍👍👍

    2. apr 2021
    mamelka
    autor

    @teyus_ka ono keby som nebola lenivá da sa to aj ručne...😄 ale hold ... aj tak co sa na nabeham hore dole ked varim atd...nemala som náladu na ručne slahanie

    2. apr 2021

    Moj muž takto robil svieckovu. Pokazil sa nám mixer tak tiež sa takto vynašiel 😂 darmo, chlapi si veci nekomplikujú 😂

    2. apr 2021
    2. apr 2021

    @mamelka naparadu 🙂

    2. apr 2021

    Ja som takto tiez slahala - slahacku na intraku... A dobre sme sa pritom nasmiali🙂

    2. apr 2021

    Vyskúšaj s aku skrutkovačom namlieť mak. Nikdy sa nikomu nechcelo, tak sa spravil zlepšovák, už nie je problém s mletím maku.

    2. apr 2021

    Môj brat navrtal mixérom poličku 😀

    3. apr 2021

    U nas sa hlavne na svadby robieval taky zakusok medzi oplatky - zelatina, cukor, citron straaaaasne dlho miesat, kto nechcel zavarit mixer pouzil vrtacku. Mojmu dedovi sa podarilo zavarit aj vrtacku, ked slahal tuto penu na svadbu svojej dcery (mojej mamy).

    14. apr 2021