14 / 42
    stále sa mi páči najviac,ale zmena by nezaškodila

    pošlem ti dark navy a ty mne biely :P na mesiac :D

    11. jan 2013

    ty si teda číslo,aj tebe sa zmeny zachcelo? moj muž vyhlasil,že to by som už just dráždila okolie,že mám krotiť vášne. No ale riadneho chrobáka si mi dala do hlavy. Teraz pravesneží jak divé. Neviem si to ani predstavit bez WK. Stokke to na nas ušil riadnu léčku

    11. jan 2013

    mi hovor :D, najlepšie by bolo keby som ich mala všetky doma :D :D :D, veď to poznáš :D nákupnú tašku máš blue abo black????

    12. jan 2013

    nakupnu i prebalovaciu mam black,doobjednala som fusak,madlo a chranice na pasy,ten modry mi nejak neladi s bielym wk. ale vo fusaku mam este kozusinku,akokeby to presne tam vymysleli,ani zipsomod fusaka to nezavadzia.

    12. jan 2013

    hotovo, perfektné :D a ja chcem kožušinku ešte kúpiť, premýšľam nad tým či origoš abo si dám ušiť..., máš origoš??? si spokojná????

    12. jan 2013

    kup si origos,tie robene nikdy nevies,co obsahuju,rozhodne nie su pre male babo do kocika, tu v bazariku ma jedna origos za 199 kup,za tolko ju potom aj predas,neboj. Ja by som si inu ako origos nekupila,klarawerder sije podla rozmerov,co som jej hodila na net

    12. jan 2013

    teraz som zistila,ze ta ma oznacenu,ze sa jej paci tvoj fotoblog,tak mozno ju ukecas na 180 euri,skus.

    12. jan 2013

    @maminamaja4 poznáme sa už som od nej kupovala niečo :D..., joj krásna je čo
    no nedá mi spávať len neviem či ma muž nezabije :D :D :D

    12. jan 2013

    moju som tiez kupila,ze potichucky,potom som zalozila a on nadseny,ze jaku super vec som kupila. a teraz v tej zimevobec mu nemoze byt zima od chrbta. To on vymyslelze ju mam do fusaka vopchat. U muzov clovek nikdy nevie. Zajtra pridam ku foteckam jaka super bola v jeseni a len deku som dala na vrch,prip.spodok od WK. Ja by som povedala,ze po WK najlepsia a najuzasnejsia vec,co vymysleli. Nikdy som jej kupu nelutovala.

    12. jan 2013

    a ked ti neda spavat,tak uz ta ma omotanu,uz si strateny pripad,skor,ci neskor kupis. Zeby pre dalsie babatko?

    12. jan 2013

    @maminamaja4 moja pre dalšie jooojoj to by som sa načakala :D, keď tak kúpim ku teraz Simonkovi..., ja by som ju nasadila až keby som fusak vytiahla takže mám ešte čas s ňou..., možno sa objaví za nejakú dobrú cenu na nete, nie???

    12. jan 2013

    origos som pod 180 nevidela,ale trpezlivost ruze prinasa.

    12. jan 2013