1 / 14

    nadherne cista práca mne tie pismenka nejde tak pekne vytlacit :( aku hmotu pouzivas,,dik Lucka

    12. aug 2012
    martuly
    autor

    @lusilala to som nepiekla ja... :D na marcipán si ešte netrúfam, ale môžem sa opýtať..

    12. aug 2012

    tak skus 🙂

    12. aug 2012

    @lusilala ahojky ja som tiež amatér a robím na poťahovanie tort rozne recepty naj sa mi robí z odpalovaného cesta neni to tak sladké ako marcipán a chutí výborne čo sa týka písmenok tak vyvalkáš na tenko a dáš bud do chladu alebo trošku vysušiť aby sa s tým lepšie robilo tu máš link na lepšie vysvetlenie 🙂
    http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/vykrajovan...

    12. aug 2012

    @lusilala ešte som zabudla kuk môj album na torty ak chceš 🙂

    12. aug 2012

    myslim, ze na vykrajovanie pismenok mam trosku lepsi patent, hlavne teda sa lepsie prenasaju a netreba nechavat nic vyschnut🙂 hmota sa na tenucko vyvalka medzi dvoma vrstvami mikrotenu, potom sa silno otlaci pismenko, cele tak ako to je sa otoci dolu hlavoiu, vrchna vrstva mikrotenu sa da prec, cize pismenko budem na mikrotene a otocene spodkom k tebe, odstrani sa prebytocna hmota, pripadne sa zacisti, potrie vodou a prenesie sa pekne na tom spodnom mikrotene k torte, tam si najdes miesto, kde chces mat pismenko, otocis ako treba a pricapis, stiahnes mikroten a hotovo🙂.....dlhy opis, ale robotka je to takto fajna

    12. aug 2012

    tak teda ja vyskusam obidva sposoby,,dakujem za rady velmi ste mi pomohli lebo ja pri tych písmenach stracam nervy 🙂

    13. aug 2012

    s tym mikrotenom je to naozaj fantazia,,,odporucam kazdemu,,uplne lahucke...dakujem velmi za napad adislatt.

    7. sep 2012

    aduskatt ...🙂 oprava

    7. sep 2012