martuska2
9. dec 2017
232 

#test_nuance3

Ahojte.
Vybrali ma na testovanie prípravkov Nuance:
micelárnu vodu Nuance na suchú pokožku a zlatú masku s okamžitým liftingovým účinkom.
Keď balíček dorazil, veľmi som sa tešila, pretože ma ešte nikdy nevybrali na testovanie produktov, takže ide o moje prvé testovanie. Balíček prišiel neuveriteľne rýchlo, hneď som ho aj rozbalila a hneď si popozerala produkty.
Oba výrobky pôsobia luxusným dojmom a mám naozaj dobrý pocit toho, že ich môžem vyskúšať...
Ide o francúzsku kozmetiku, dostupnú v sieti lekární. Ja osobne som produkty Nuance ešte neskúšala, používam iné krémy z lekárne. Ale mamke 60+ som už 2x darovala krémy Nuance určené pre jej vekovú kategóriu.

Hneď prvý večer som sa s radosťou pustila do testovania. Najprv som sa išla samozrejme odlíčiť, takže som si zobrala micelárnu vodu Nuance. Veľmi sa mi páči dávkovač... Niečo nové, čo som ešte nevidela. Aj celý obal je veľmi pekný.
Pekne som si aplikovala na vatový tampónik a šla na to. Mala som na sebe len klasický make up a špirálu. Pekne to všetko zišlo dole, bola som spokojná aj keď som musela minúť o 1 tampónik viac ako zvyčajne. Micelárna voda pekne odlíčila oči aj tvár. Mám citlivé oči a často som reagovala pocitom štípania na niektoré čistiace vody, takže som bola príjemne prekvapená ako moja pokožka tolerovala nový prípravok.
Po polhodinke som si všimla trošku čierneho pod očami čo sa mi nestávalo, ale aj tak som s micelárnou vodou veľmi spokojná a kúpila by som si ju. Aj by som ho odporučila ďalej...

Micelárnu vodu používam každý deň. Odličuje pekne, hlavne ak mám len pleťový make up a maskaru. Všetko pekne ide dole a zostáva len mierny čierny nádych pod očami, ale je to OK.
Ale raz som mala silnejší make up na očiach, použila som mastnejší ružový tieň v ceruzke, na to čiernu kontúrku a maskaru. Večer pri odličovaní s tým tieňom micelárna voda ani nepohla :(
Nevedela som ako to dať dole, ale keďže tá ceruzka nebola u mňa novinka a používala som ju predtým často, tak som siahla po mojej starej micelárke a tá to dala dole hneď. Takže prišiel moment sklamania pri silnejšom make upe :(
Ale naďalej ju používam každý deň a podľa mňa na ľahký make up je super. Hlavne na pleť.
Po odlíčení som použila zlatú masku Nuance. Sľubuje hladkú, vláčnu a uvoľnenú pleť. Balenie je naozaj exkluzívne, luxusné. Mám tesne po 35ke takže je určená aj na moju pokožku.

Podľa návodu som si naniesla a pleť bola zrazu pokrytá latým filmom. Potom som ju zmyla vlažnou vodou. Naozaj pokožka bola hladká a uvoľnená. Nemala som žiaden pocit pnutia mojej suchej pokožky. A mala som naozaj pocit luxusnej starostlivosti.

Takže keď to zhrniem:
Micelárna voda Nuance na suchú pokožku
PLUSY: pekné balenie
praktický dávkovač
neštípe
ľahký make up pekne odlíči
bez pocitu pnutia na mojej suchej pokožke
NEGATÍVA: mastnejší tieň a ceruzku neodlíči
jemný čierny nádych pod očami po odlíčení maskary
Zlatá maska Nuance:
POZITÍVA: luxusné balenie
príjemný pocit po nanesení, hladká a vypnutá pleť
luxusná starostlivosť
NEGATÍVA: nič, možno len cena, ale stojí za to si ju vyskúšať, naozaj.
Ďakujem za možnosť zapojiť sa do testovania, veľmi ma to potešilo 🙂

Začni písať komentár...

Odošli