No ak robila ragù "ako pan boh kaze" tak to by sa varilo aj zo dve hodinky na pomalom ohni takze by aj mohlo byt 😁
@budzi
@trish22
@alice.jant
@mixa111 Robila som to druhýkrát v živote. A robila som podľa receptu mojej kamarátky, ktorá ho má od kamarátky žijúcej v Taliansku... pridala som tam nejaké ingrediencie aj z Pohlreichových talianskych lasagní a použila aj niečo z jeho postupov...... A ako píšu baby, omáčku treba variť dlho, nechať ju pekne prebublať, skaramelizovať, čím dlhšie, tým je lepšia... lasagne som podľa pohlreicha pred pečením kratulinko (pol minúty max) povarila a v studenej vode prepláchla (a ja som to robila po jednej) - napríklad štyri som varila v hrnci, po jednej vybrala pinzetou, ponorila do studenej vody (aby sa zastavil proces mäknutia) a uložila buď na tanier alebo priamo do zapekacej misy .... takže možno aj toto ma zdržalo... a s bešamelom som sa tiež vyhrala.... ale výsledok stál za to.... poviem, že takýto recept možno dva-trikrát za rok, alebo urobiť omáčku jeden deň a zvyšok druhý deň
@matka1984 tiez som
V Taliansku takze potvrdzujem ze lasagne niesu z rychlych jedal 😉👍 Ja si spravim ked uz robim dva plechy a jeden mrazim... potom staci len ho zapiect a su ako cerstve... mozno lepsie, lebo lasagne su vzdy lepsie odlezane nez cerstve.
Tvoje vyzeraju vyborne urcite aj chutili 😋
@alice.jant možno niekedy spravím, ako ty píšeš, lebo fakt to zaberie veľa času, tak prečo nie hneď z dvoch dávok.... a kamarátka mala písané, že min. 15minút po vytiahnutí z rúry nechať postáť a až potom jesť. @trish22 Pre mňa už večer boli vynikajúce, naozaj nebíčko v papuľke 😋 Dnes ich budem obedovať odležané, tak som zvedavá na ten rozdiel

A to preco tak dlho?? Ste si robila sama cesto na lasagne?