icon
1 / 1
avatar

A to preco tak dlho?? Ste si robila sama cesto na lasagne?

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

Včera som robila lasagne aj ja.🙂 Maximálne mi to trvá hodinku kým je v rúre. A to robím okrem cestovín všetko čerstvé. Akože ti to tak dlho trvalo?

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

No ak robila ragù "ako pan boh kaze" tak to by sa varilo aj zo dve hodinky na pomalom ohni takze by aj mohlo byt 😁

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

Baby, ja tiez tak dlho robim lasagne. Omacku vzdy z hovadzieho a varim to cca 2 hodiny.

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

@budzi
@trish22
@alice.jant
@mixa111 Robila som to druhýkrát v živote. A robila som podľa receptu mojej kamarátky, ktorá ho má od kamarátky žijúcej v Taliansku... pridala som tam nejaké ingrediencie aj z Pohlreichových talianskych lasagní a použila aj niečo z jeho postupov...... A ako píšu baby, omáčku treba variť dlho, nechať ju pekne prebublať, skaramelizovať, čím dlhšie, tým je lepšia... lasagne som podľa pohlreicha pred pečením kratulinko (pol minúty max) povarila a v studenej vode prepláchla (a ja som to robila po jednej) - napríklad štyri som varila v hrnci, po jednej vybrala pinzetou, ponorila do studenej vody (aby sa zastavil proces mäknutia) a uložila buď na tanier alebo priamo do zapekacej misy .... takže možno aj toto ma zdržalo... a s bešamelom som sa tiež vyhrala.... ale výsledok stál za to.... poviem, že takýto recept možno dva-trikrát za rok, alebo urobiť omáčku jeden deň a zvyšok druhý deň

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

@matka1984 ahaaaa tak to potom trvá veru. Šikulka si! Určite to chutilo skvelo 👌🏻👌🏻👌🏻

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

@matka1984 tiez som
V Taliansku takze potvrdzujem ze lasagne niesu z rychlych jedal 😉👍 Ja si spravim ked uz robim dva plechy a jeden mrazim... potom staci len ho zapiect a su ako cerstve... mozno lepsie, lebo lasagne su vzdy lepsie odlezane nez cerstve.
Tvoje vyzeraju vyborne urcite aj chutili 😋

Odpovedz
19. okt 2017
avatar

@alice.jant možno niekedy spravím, ako ty píšeš, lebo fakt to zaberie veľa času, tak prečo nie hneď z dvoch dávok.... a kamarátka mala písané, že min. 15minút po vytiahnutí z rúry nechať postáť a až potom jesť. @trish22 Pre mňa už večer boli vynikajúce, naozaj nebíčko v papuľke 😋 Dnes ich budem obedovať odležané, tak som zvedavá na ten rozdiel

Odpovedz
19. okt 2017