megastore
25. jan 2014

BabyBjörn Lehátka

Prvý model bol uvedený na trh roku 1961 a od tejto doby sa milióny detí hrali v ležadlách, húpali sa v nich a zaspávali v nich.
Húpanie, ktoré rozvíja motorické schopnosti a rovnováhu
Bábätká milujú húpanie! Dieťatko sa veľmi rýchlo naučí, ako sa vďaka svojim vlastním pohybom môže v ležadle húpať a rozvíja tak rovnováhu a motorické schopnosti tou najprirodzenejšou cestou. Ležadlá BabyBjörn nefungujú na baterky, ale na hravosť.
Ergonomický dizajn pre správnu podporu hlavy a chrbta
Keď si vyberiete ležadlo BabyBjörn, môžete si byť istí tým, že Vaše bábätko dostane správnou oporu pre hlavičku a chrbát. Ležadlo má presne vystrihnuté látkové sedadlo, ktoré prilieha k telu dieťaťa a rozkladá rovnomerne hmotnosť bábätka. Tým poskytuje dieťaťu potrebnú oporu, a je to obzvlášť dôležité pre najmladších kojencov, ktorých svaly ešte nie sú úplne vyvinuté.
Vhodné na odpočinok a hranie
Hravosť bábätka sa môže rýchlo zmeniť v ospalosť. Ležadlo má rôzne pozície a môžete ho ľahko a ticho upraviť z najvyššej pozície pre hranie do najnižšej pozície pre spánok. Stredná pozícia je vhodná pre odpočinok. Ležadlo môžete tiež zložiť úplne naplocho, čo je ideálne pre uskladnenie alebo prevoz.
Ležadlo a sedadlo v jednom
Špecifikácia
Vhodné pre deti od narodenia do približne 2 rokov (3,5 – 13 kg)
Materiál: 100% bavlna
Rozmery: (výška/dĺžka/šírka) v najvyššej pozícii: 58x89x39 cm, v pozícii pre transport: 11x 89x39 cm

https://www.youtube.com/watch?v=2a3-rV_EFpE