mery333
29. dec 2013

Nie sú na predaj

Jeden mladý pár vošiel do najkrajšieho obchodu s hračkami v meste.  Manželia si dlho prezerali fa­rebné hračky, ktoré boli v policiach poukladané až po strop. Hračiek a rôznych krabíc s nimi tu bolo neskutočné množstvo vo veselom neporiadku. Boli tam bábiky, ktoré plakali, elektronické hračky, maličké kuchynky, v ktorých sa piekli torty a koláče, a ďalšie a ďalšie hračky.

Manželia sa nevedeli rozhodnúť.

Prišla ku nim milá predavačka.

Žena sa jej snažila vysvetliť: "My máme malé dievčatko, ale sme celý deň preč a často aj večer."

"A dievčatko sa tak málo smeje," pokračoval muž.

"Chceli by sme jej kúpiť niečo, čo by jej urobilo radosť, keď nie sme doma. Niečo, čo by ju potešilo, keď je sama." povedala žena.

"Je mi ľúto," usmiala sa milo predavačka. "Ale my rodičov nepredávame."
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

neskutočne pravdivé!!!!

29. dec 2013

podobny prihovor som amala ako triedna ucitelka k rodicom na rodicovskom zdruzeni v prvom rocniku - polovica z nich sa takmer rozplakala a druha polovica stratila rec ... a malo to ucinok

2. jan 2014

Nádherné

2. jan 2014

čistá pravda

3. jan 2014

krásne

5. jan 2014

:'( krasne napisane...velka pravda :-\

5. jan 2014

svätá pravda ☹

5. jan 2014

je to pravda ale bohu zial v dnes dobe dost caste ☹

7. jan 2014

v dnesnej dobe tam malo byt 😉

7. jan 2014

tak smutné a tak pravdivé ☹

7. jan 2014

Ú-Ž-A-S-N-É!!! 🙂

8. jan 2014

Raz bola naša lekárka PN, a tak ju zastupovala iná. S mm sme sa stali svedkom niečoho podobného.. Otecko manažér v drahom obleku, maminka úspešná podnikateľka. Obaja vystresovaní, čo sa s ich jediným dieťatkom deje, vbehli vystrašene do ambulancie, nevnímajúc, že sme tam my čakali 3 hodiny s horúčkou. Trochu sme sa stiahli nabok vnímajúc vážnosť situácie, a lekárka sa pýta dievčatka asi 9-ročného. Tak čo ťa trápi drahá slečna? - Nič ma netrápi.. viete, len ja som stále sama. Len keď som chorá, tak sú rodičia doma... Všetci stratili reč.... Pani doktorka vážne vypísala na recept obom rodičom dva týždne dovolenky s dcérkou.... Myslím, že ho s celou vážnosťou vybrali, i keď sme sa už k tejto pani doktorke nedostali, aby som zistila ako to bolo..

29. mar 2015

Začni písať komentár...

Odošli