No aké to bolo, bo cukiet na záhrade dosť, tak nech skúsim čosi nové
@marfikchov Bolo to dobre len ja tapa som to jedla moc horuce a to sa mi rozpadavalo...Lepšie je keď trocha vychladne /lepšie to drží po kope/...Viac mi chytilo s obyčajnou šunkou ako s prosciuttom...Ale našla som este že cuketu nakrajat na hrubsie pasiky cca 0,5cm-1cm pred pecenim ich opiect na grile...Samozrejme nie každý má waflovac 3v1 🙂 ale ide to aj bez toho grilu a sú osupane obyčajnou skrabkou...
@marfikchov Na spodok dať olivový olej rozotriet, cuketu skrabkou na tenké pásiky oskrabat /ja som musela pritlacit aby zas nebolo moc tenke mám len obyc. skrabku na zemiaky/. A potom už je na tebe čo dáš či šunku obyč.,paradajky,prosciutto šunku,hocijaký syr /je jedno či mozzarela alebo tekovsky,či struhany,či na plátky/ a opäť dáš cuketu zakrijes a zas plniť preto sa to volá lasagne...😉 🙂
@marfikchov Nie nie bo cuketa dosť pustí stavu svoju plus aj čerstvé paradajky ale nemusia byť...Vyskúšaj a uvidíš....Ja chcem skúsiť tie pásiky cukety predtym opiect trocha na grile a tak potom budem plniť 🙂

Cuketa? 😀