icon
6 / 56
matovo-citronovy sirup do limonad
avatar

Cca 20 stopiek mäty som ostrihala zvrchu. Iba pekne listy,bez kvetov
2ks citrónov
1,5 kg cukru
1:1 konzervacny prípravok
2l vody
Na noc som namocila listy mäty s nakrajanym citrónom v 2l prevarenej a trochu vychladenej vody. Ráno precedit, dať variť,pridať konzervacny. Neskôr do zahrateho sirupu pridať cukor. prevarit do vriaca, naplnit fľašky a nechať vychladit dole vickom pod uterákom.

Odpovedz
10. júl 2016
avatar

aky konzervacny si pouzila?

Odpovedz
21. sep 2016
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@luckabj82 deko 1:1

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

@miinka3333 to co na uhorky?

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

@luckabj82 ja neviem presne uz.vždy kúpim to,čo je na tom napísané konzervacny prípravok 1:1. Takže neviem presne ani konkrétnu znacku, ani pouzitelnost.

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

@miinka3333 aha pozriem v obchode ak este niekde najdem-vdaka

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

@luckabj82 neni za co. A z čoho chcete robiť sirup?

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

@miinka3333 citron teraz je celkom ok cena a matu este mam

Odpovedz
21. sep 2016
avatar

Konzervacny myslis ten cukor 1:1, pripadne co je aj 2:1 a 3:1..

Odpovedz
24. sep 2016
avatar

@ljzozv
@miinka3333
Baby,presne tento som tam dala.

Odpovedz
24. sep 2016
avatar

Dakujem

Odpovedz
24. sep 2016