miiriamka
8. okt 2017
176 

La Roche-Posay testovala celá rodina

Ahojte.

Tak na úvod sa predstavím, volám sa Miriam (čo je zrejmé z môjho nicku ale keby náhodou ) mám 23 rokov, má dve detičky Kristinku (3 roky) a Matúška (necelé 3 mesiace) a manžela s tou najcitlovešiou pokožkou vôbec. Ja sa síce smejem ale niekedy ma ten môj "ekzémik" privádza do šialenstva, keď opraté prádlo musí najskôr v rukách pošúchať aby ho nesvrbelo (a to som skušala milión práškov na pranie, aviváží a aj bez aviváže a pod. ) a hlavne kvôli nemu ma potešila správa, že ideme testovať výrobky:

La Roche-Posay  Lipikar gel Lavant (upokojujúci a ochranný sprchový gél) a

La Roche-Posay Lipikar Lait Lotion (telové mlieko)

Takže ako aj doma sme testovali najskôr sprchový gél, tak ním aj začnem 🙂

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR GEL LAVANT

Odfotený priamo pri čine a možno si vravíte -  testovali celá rodina? To ho minuli akosi málo. Áno, je tam minuté málo, pretože fotka je fotená až teraz a je to tam toľko pretože my sme ten ktorý nám MK tým poslal minuli a kúpila som ďalší 😉 tTký mal u nás úspech, no ale aby som to upresnila, tak sa konečne pustim k jeho hodnoteniu pre a proti.

Pozitíva: 

Neobsahuje mydlo a parabény - čo je podľa mňa výborné. Hoci kôli tomu nepení až tak ako iné sprchové gély ale my predsa nechceme penu ale niečo jemné pre našu pokožku 🙂 čiže na vytvorenie bohatej peny vo vani pre deti radšej zvote niečo iné.

Od hlavy po päty - áno správne rozumiete, umyjete sa s ním od hlavy až po päty vratane vlasov čo je pre pánov (hlavne pre toho môjho, ktorý je osprchovaný za 5 min už aj s umytím hlavy ) výborná sprava. Ale tu žiaľ asi budem musieť skončiť s pozitívami a pokračujeme ...

Negatíva:

Vôňa- no hneď ako som otvorila balíček som ho ovoňala a povedala som si wow ten super vonia žiadna nevtieravá vôňa ale jemná a príjemná... Ale hneď v ten večer, keď som ho začala testovať na dcérke, som pochopila, že to tak nie je tá vôna obsadila celú kupelňu a voňalo to tam ako z nejakého lacného parfému už mi vôbec nepripadala taká príjemná a jemná ako na začiatku používania ale ten mesiac sme to zvládli a v podstate môjmu mužovi to voňalo, takže on si ho kúpil znova ked sme ten pôvodný minuli 🙂 

Nedráždi oči- ale figu dráždi a ešte ako... Kedže som čakala, že oči nedráždi umývala som malej s tým aj vlásky ale ten rev si neviete predstaviť ako ju to štípalo... Raz sa to podarilo aj mne dať do oči a skutočne to riadne štípe.

Napnutá pokožka- veľmi oceňujem že mi k nemu pridali aj telové mlieko, pretože po tomto sprcháči vám ostane pokožka riadne napnutá tak je ju rozhodne treba nakremovať a tu sa Term dostaneme k môjmu favoritu .

LA ROCHE-POSAY LAIT LIPIKAR 

Tak tento malý poklad zhodne stojí za to. Hoci píšu hydratáciu 48h nie je to tak, ale aj napriek tomu je to môj favorit v telových mliekach. Pretože obsahuje termálnu vodu ktorá je veľmi zdravá, NEOBSAHUJE parfém čo je u mňa skutočne super na rozdiel od jeho "veľkého brata" sprcháču a jeho úžasná konzistencia, ktorá sa vstrebáva do pokožky po jeho nanesení hneď a čo je najdôležitejšie nezanecháva žiaden mastný film na tele, takže v týchto chladných večeroch keď sa osprchujeme, vylezieme zo sprchy a snažíme sa všetko rýchlo rýchlo len aby ste už išli konečne pod teplú deku, nemusite čakať, kým sa vám vstrebe do pokožky to veľmi oceňujem... Ale ešte raz si to zhrňme

Pozitíva - obsahuje termálnu vodu

                      neobsahuje parfémy (3x hurá)

                      nezanecháva mastný film a má úžasnú konzistenciu

Negatíva - žiaľ musím to sem zaradiť, hoci to podľa mňa až také negatívum nie je,  pretože všetci sa sprchujeme každý deň, tým padom tých 24h hydratácie stači 🙂 Ale majú písane 48h hydratácie, nie je to tak a preto to radím medzi negatíva.

A či odporúčam tieto produkty?

Telové mlieko bez váhania. Keď ho minieme, kúpime opäť a sprchový gél tak isto kedže môj manžel si ho obľúbil (už aj kúpil) a vlasne ani sa nečudujem, pretože jeho jemná pokožka po tomto sprchovom géle nemala žiaden problém tak prečo nie,  ale deti a seba v ňom už sprchovať nebudem.

A ak ste sa dostali až sem, v túto neskorú večernú hodinu (asi som posledná ale premýšľala som čo a ako napísať aby tu bolo všetko čo chcem), tak vám chcem poďakovať za prečítanie mojej recenzie, a tak isto sa chcem poďakovať MK tímu za to, že na testovanie vybrali zrovna mňa a na záver pár foto mojích drobcov  s výrobkami, ktoré nám bolo umožnené testovať či už počqas používania alebo po 🙂

Ďakujem veľmi pekne za pozornosť 🙂

#test_larocheposay

Milá Miriam, sme radi, že Vášmu manželovi prípravky vyhovujú! Každý má ohľadne vône iné preferencie a je nám ľúto, že Vám náš sprchový gél nevoňal. Aj napriek tomu ďakujeme za obsiahlu spätnú väzbu. Krásny deň od tímu La Roche-Posay.

20. nov 2017

Začni písať komentár...

Odošli