miriam_nutrilon
30. mar 2016
30 

Štatút a pravidlá 2. súťaže „Dni so značkou Nutrilon“

 Zmyslom tohto štatútu je úprava pravidiel spotrebiteľskej súťaže nazvanej „Dni so značkou Nutrilon – 2. súťaž“ (Ďalej len súťaž).

Tento štatút je jediným dokumentom, ktorý záväzne upravuje pravidlá uvedenej súťaže vo vzťahu k spotrebiteľom.

Tento štatút môže byť pozmenený formou písomných dodatkov k tomuto štatútu. Jeho zmeny sú po vyhlásení súťaže prípustné iba za písomného súhlasu Usporiadateľa.

1. Usporiadateľ súťaže

Usporiadateľom aj Organizátorom súťaže je spoločnosť Nutricia s. r.o.

Zo sídlom: Prievozská 4, Apollo BC II , 821 09 Bratislava, Slovenská republika

IČO: 35 710 314, DIČ: SK2020265830

(ďalej len „Usporiadateľ“ alebo „Organizátor“).

Súťaž je usporiadaná vo spolupráci s :

Modrý koník s.r.o.

Zo sídlom: Martinská 56

Bratislava 821 05, Slovenská republika

IČO:35936851

2. Trvanie súťaže:

Súťaž bude prebiehať na území Slovenskej republiky v termíne od 30.03.2016 do 03.04.2016.

3. Kto sa môže zúčastniť súťaže:

Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba s doručovacou adresou na území Slovenskej republiky, s nasledujúcou výnimkou (ďalej len „Súťažiaci“):

Súťaže sa nemôžu zúčastniť osoby, ktoré sú v pracovnom či obdobnom pomere k Usporiadateľovi , alebo sú k takým osobám vo vzťahu priamych rodinných príslušníkov.

V prípade spotrebiteľov mladších než 18 rokov, sú títo povinní mať súhlas zákonného zástupcu ako pre účasť v súťaži, tak pre prípadné prevzatie výhry.

4. Pravidlá súťaže:

Súťažiaci sa zapojí do súťaže o výhru tak, že sa v čase trvania súťaže zaregistruje (alebo prihlási) na webovej stránke www.modrykonik.sk a v sekcii určenej pre súťaž napíše, aký bol posledný objav jeho dieťatka. 5 najoriginálnejších príspevkov odmení súťažná porota zložená zo zástupcov Usporiadateľa produktom Nutrilon 2 Profutura 800g.

5. Výherca a výhry v súťaži

Výhrou v súťaži je Nutrilon 2 Profutura 800g v hodnote 17,49 EUR.

V rámci trvania súťaže bude vybraných 5 výhercov. Výhercami sa stane 5 súťažiacich, ktorí pridajú príspevok spĺňajúcu zadanie súťaže a ich príspevok bude súťažnou porotou vybraný ako jeden z 5 najoriginálnejších.

Výhercovia budú vybraný porotou po skončení posledného dňa trvania súťaže.

Daň z výhry

Účasťou na súťaži berie súťažiaci na vedomie, že pokiaľ hodnota z výhry presiahne 350 EUR, výhra nie je oslobodená od dane a podlieha zdaneniu podľa §8 ods. 1 písm. j) zákona č. 595/2003 Z.z.,. o daniach z príjmov, v platnom znení. Daňovú povinnosť si musí splniť každý súťažiaci sám za seba. Usporiadateľ nenesie zodpovednosť za žiadne následky či vzniknutú škodu v súvislosti s nesplnením si tejto povinnosti súťažiacim.

7. Oznámenie a odovzdanie výhier:

Pre oznámenie výhier a zistenie adresy, na ktorú má byť výhra zaslaná, bude použitá emailová adresa, ktorá bola uvedená v databáze Modrého koníka. V prípade, že uvedená e-mailová adresa bude chybná, prípadne neplatná, výhra prepadá v prospech Usporiadateľa. To isté platí i vo veci doručenia výhry.

Súťažiaci je povinný oznámiť Usporiadateľovi súťaže kontaktné údaje adresáta, ktorému má byť výhra doručená, do 10 dní od dňa, kedy bude Usporiadateľom prostredníctvom e-mailu vyzvaný k oznámeniu adresy. Pokiaľ tak neurobí, výhra prepadá bez náhrady. Usporiadateľ je povinný kontaktovať výhercu za účelom zistenia kontaktných údajov maximálne trikrát.

Výhra bude výhercovi doručená poštou na adresu, ktorú Organizátorovi uvedie. Výhry sa doručujú adresátom iba na území Slovenskej republiky.

Všetky výhry budú distribuované najneskôr do jedného mesiaca od konca príslušného súťažného kola, pokiaľ Usporiadateľ neurčí inak s ohľadom na priebeh distribúcie výhier. Prípadná zmena termínu bude vyhlásená na webových stránkach súťaže https://www.modrykonik.sk/.

Usporiadateľ ani Organizátor súťaže nezodpovedá za stratu, poškodenie či nedoručenie výhier. Výherca nemá nárok na inú výhru od Usporiadateľa, ako uvedenú vyššie, či na iné protiplnenie.

Usporiadateľ ani Organizátor súťaže nezodpovedá za škodu vzniknutú užívaním výhry.

Vzhľadom k skutočnosti, že predmetom hodnotenia a výberu v rámci súťaže môžu byť autorské diela Súťažiacich, udeľuje týmto každý Súťažiaci súhlas s užitím svojho diela Usporiadateľom pre marketingové účely spojené s propagáciou Usporiadateľa, a/alebo obchodné účely s výrobkom Nutrimama spojené, a to bezúplatne bez časového, teritoriálneho a množstevného obmedzenia k všetkým spôsobom užitia uvedeným v ust. § 18 a násl. autorského zákona (618/2003 Z.z.) v platnom znení, vrátane jeho úprav a spracovania. Ďalej Súťažiaci svojou účasťou v súťaži berie na vedomie a záväzne prehlasuje, že autorské dielo, ktoré zašle do súťaže je jeho dielom alebo má od autora a všetkých osôb podliehajúcich sa na vytvorení diela súhlas s jeho užitím za podmienok a v rozsahu vyššie uvedenom a že je najmä oprávnení k udeleniu tohto súhlasu Usporiadateľovi. V prípade ďalšej potreby užitia takéhoto diela Usporiadateľom (rozumej nad rámec vyššie uvedený), súťažiaci súhlasí s tým, že v nadväznosti na vznesenú požiadavku Usporiadateľa písomne potvrdí právo použitia predmetného autorského diela Usporiadateľom, ak s takýmto použitím bude súhlasiť. Za toto použitie Súťažiacemu neprislúcha žiadna dodatočná finančná či nefinančná odmena alebo protiplnenie. Súťažiaci súhlasí s tým, že Usporiadateľ je oprávnený zverejniť príspevok spolu s jeho krstným menom v priebehu súťaže aj v rámci vyhlasovania súťaže.

8. Všeobecné podmienky

Zaslaním súťažných podkladov súťažiaci bezodplatne udeľuje súhlas, aby spoločnosť Nutricia s. r.o., IČO 35 710 314 so sídlom Prievozská 4, Apollo BC II , 821 09 Bratislava, v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení (ďalej len „zákon“), spracúvala jeho osobné údaje uvedené v súťažných podkladoch za účelom vytvorenia databázy klientov a následne ich po dobu udelenia tohto súhlasu využívala na marketingové akcie spojené so súťažou a vyhodnotením súťaže, a to po dobu od vstupu súťažiaceho do súťaže až do písomného odvolania jeho súhlasu. Súťažiaci taktiež udeľuje súhlas až do odvolania k prijímaniu informačných a marketingových správ od poskytovateľa (príp. prostredníctvom technického zabezpečovateľa v mene poskytovateľa) vo forme elektronickej pošty na e-mailovú adresu uvedenú pri registrácii a vyhlasuje, že ním uvedená e-mailová adresa je jeho. Zaslaním súťažných podkladov súťažiaci zároveň prehlasuje, že sú mu známe všetky potrebné informácie v rozsahu § 15 ods. 1 zákona a že poskytované údaje sú správne a aktuálne.

Súťažiaci má právo svoj súhlas odvolať, a to písomnou formou na adresu sídla Usporiadateľa, a ďalej práva podľa § 28 zákona č. 122/2013 Z. z., t. j. menovite právo prístupu k údajom, ktoré sa ho týkajú, a právo ich opraviť, zablokovať alebo požadovať ich likvidáciu. Účastník dáva bezplatný súhlas tiež so zverejnením týchto údajov v rozsahu meno, priezvisko a názov obce v oznamovacích prostriedkoch a na webovej stránke Usporiadateľa v súvislosti s konaním tejto súťaže.

Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek zmeniť podmienky či pravidlá tejto súťaže, prípadne súťaž zrušiť, prerušiť či odložiť alebo predĺžiť dobu trvania súťaže.

Usporiadateľ súťaže je oprávnený kontrolovať všetky podmienky pre účasť v súťaži a v prípade sporu posúdiť a s konečnou platnosťou rozhodnúť o akejkoľvek otázke so súťažou spojené. Usporiadateľ má právo vylúčiť ktoréhokoľvek z účastníkov zo súťaže v prípade, že by takýto účastník porušoval pravidlá, v rámci súťaže jednal v rozpore s dobrými mravmi, snažil sa získať výhry podvodným jednaním, či akýmkoľvek spôsobom poškodzoval dobré meno Usporiadateľa, alebo bol z týchto činností dôvodne podozrivý, a to bez náhrady nákladov či škody, ktorá by vylúčením mohla účastníkovi vzniknúť. Prípadné námietky s priebehom súťaže je možné Usporiadateľovi zaslať písomne na poštovú adresu uvedenú v týchto pravidlách do 3 pracovných dní od ukončenia súťaže. Námietky podané neskôr nebudú brané v úvahu. Rozhodnutie Usporiadateľa o námietke je konečné.

Prípadné informácie získa každý súťažiaci na platenej INFOLINKE Nutrilon 0800 601 600, vo pracovné dni od 8:30 do 16:00 hodín.

O súťaži informujú webové stránky https://www.modrykonik.sk/.

Výherná listina bude k dispozícii u Usporiadateľa súťaže a na webových stránkach

https://www.modrykonik.sk/.

Jediné podrobné platné pravidlá vo svojom plnom znení sú po dobu trvania Súťaže uverejnené v elektronickej podobe na webovej stránke Usporiadateľa https://www.modrykonik.sk/.

Začni písať komentár...

Odošli