2 / 11

    Prekrásna princaznička, Mirindik oplatilo sa to cele pretrpiet. Mas u mna jeden velky obdiv.. Este raz Vam zo srdca gratulujem!

    5. jún 2010

    @rebeca_1 je to velky dar a oplati sa bojovat, kazda sa docka len treba vela, vela trpezlivosti to babo ti to vrati uvidis sama , ten usmev zaplati vsetky bolesti a utrpenie, vela stastia praje a nevzdavaj sa

    29. jún 2010

    Nie mirandik, ja sa nevzdavam. To urcite nie. Praveze ja by som do IVF programov chodlia kazdy-kazducky mesiac ale lekari ma nechcu pustat kazdy mesiac kvoli mojmu PCO. A tak len cakam a cakam. Ale oni su odbornici, treba ich respektovat. Ja uz bojujem vyse 8 rokov a myslim, ze uz by som si zasluzila aj ja taketo prekrasne babatko. Uzivaj si malu plnymi duskami!

    29. jún 2010

    @rebeca_1 aj ja mam PCO ak ta to potesi ale v Brne su super mna robil Stelcl ma zlate ruky

    29. jún 2010

    No aj ja som bola k nemu objednana ale musela ma nakoniec zobrat Vitouskova. Teraz neviem, ci sa mam objednat k Stelclovi alebo uz zostat u Vitouskovej.
    Hrozne ma to povzbudilo, ze aj baby s PCO sa dockaju takeho prekrasneho babatka ako mas ty.... Radost pozriet fotky.

    29. jún 2010

    @rebeca_1 ja som mala OPU pri Vitouskovej a bola super bola za mnou na izbe asi 3krat a to som cakala, ze budem mat iba 7 vajok podla utz a nasla az 12kusov

    29. jún 2010

    Waw Mirindik, same uzasne spravicky! Mam z teba obrovsku radost...

    29. jún 2010