Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ...ako prvý krát som pozerala správy so slzami v očiach....každý deň som v myšlienkach s rodinami zavraždených a chcem sa mi plakať, keď vidím vrahov v priamom prenose klamať, zavádzať, klásť podmienky prezidentovi, ani za toho Boha sa pustiť koryta a niesť zodpovednosť... nenapadá ma slušné slovo na to, čo smradi ,,vymysleli,,...do pekla pekelného s nimi...karma je zdarma....

    Žienky vedeli ste, že DM-ka má už eshop s dopravou 3,99€? Pre mňa super, už aj robím objednávku...

    Naozaj neskutočná práca a ocenenie ABSOLÚTNY VÍŤAZ v súťaži HRAČKA ROKU 2017 a dizajn nominovaný v Red Dot Award....slovenský výrobca, úžasný desing, na Bibliotéke k dvom knihám aj úschovná taška na dve knihy v dust bagoch...
    https://www.piqipi.sk/
    Bežná cena v eshope 54,60€ na Bibliotéke (chlapček a dievčatko 50€, ostatné zvieracie za 48€ + taška k dvom knihám v hodnote 12,20€ zadarmo!)
    Jednozančne najlepšia investícia v porovnaní s brakmi z Číny v obchodoch....

    Žienky, asi týždeň pozorujem, že mi práčka začala veľmi hlučne zmýkať, akoby chcela ,,vzlietnuť,,🙂) no des... mám AEG Elektrolux, perie ,,ako hodinky,, už 7-my rok, nemáte skúsenosť? volať opravára? nejaký spoľahlivý kontakt BA-Petržka. Ďakujem!

    Žienky máte skúsenosť s liekmi Luivac? Dnes nám to Dr.predpísala na posilnenie imunity...skúsenosti?

    Baby, máte skúsenosti s objednávaním cez www.airydress.com? celkom pekné šatičky, len neviem čo to, odkiaľ to...

    Žienky, len uistenie...v auguste som bola 10dní na OČR s deťmi a hneď z OČR som prešla (lebo som bola hospitalizovaná) na PN - rizikové tehotenstvo.Odpracovala som 1prac.deň v auguste. Prišla mi výplata, máme benefit, že 20dní PN mi zamestnávateľ dopláca do výšky mojej mzdy...a otázka, príde mi ešte niečo zo socky? papier o priznaní dávky OČR mi už prišiel dávno....som z toho teraz ,,mimo,, a bud. mesiac mi príde už len PN zo socky,že? 11/10 nastupujem na materskú...

    mirkabebe
    Správa bola zmenená    28. aug 2017    

    ...ak by predsa len niekto MUSEL obísť obchody... (zajtra a v piatok)🙂 aupark BA

    Žienky idem sa poradiť, čakáme tretie bábo a s tým je spojená aj menšia ,,rekonštrukcia,, nášho trojizbáku a zakúpenie pomocníka do domácnosti - sušičku na prádlo. Práčku mám AEG (š.45cm) na 6kg prádla a k nej chcem sušičku. Máte skúsenosti a odporúčania na čo sa zamerať pri kúpe? prípadne s akým typom ste spokojné? máte ju v kúpeľni či niekde na balkóne? Ďakujem za každý postreh.

    Žienky idem po radu, čo dávate deťom na odreniny, typu, spadol na biku odrel kolená a nos, že nakomplet.... krvácanie zastavené, žiadna rezná rana, len povrchové škrabance....čo mu na to dať, nech sa to čo najskôr zahojí?

    Začínam mať strach ráno otvoriť web.... už tretie ráno je prvá správa úmrtie niekoho známeho, výnimočného.... a tým aj GM bol....☹

    Žienky, prosím vás nejaké skúsenosti s Enerex - serrapeptáze? podľa dostupných informácii je to naozaj skvelý výživový doplnok,ale tá cena....potrebujem referencie od skutočných používateľov...

    že verdikt : Šarlach..... opäť sa toto ochorenie prebudilo....som naozaj ,,nadšená,,

    Žienky, poznáte túto detskú obuv? http://pegres.cz/

    Majú krásny katalog a dnes som mala možnosť skúšať tieto botičky...vaše skúsenosti?

    Žienky, 12/11 sa bude konať ZIMNÁ burza v Devíne.... od 15,00-18,00hod. ešte je možnosť sa prihlásiť aj ako predajcovia,počet obmedzený.... bude to v kulturnom dome....Teším sa, prevetrám skrine a roztriedim hračky, a knihy...

    Opäť budú zbierať staré nepotrebné spotrebiče, kto má záujem podrobnosti v linku:

    http://www.petrzalka.sk/wp-content/uploads/2016...

    Žienky, poznáte stavebnice walachia? keď sa to postaví drží to samé, alebo sa to musí zlepovať a potom sa to už nedá rozložiť?
    ďakujem.

    http://www.walachia.com/PDF/catalogue_WALACHIA.pdf

    už mi s tým lezú poriadne na nervy...ďalší summit a deti doma....

    http://ekonomika.sme.sk/c/20289411/bratislavske...

    Žienky aké máte skúsenosti s INTERKLINIK, konkrétne gynekologia? Rozmýšľam nad zmenou lekára, tak hľadám možnosti. Ďakujem.

    Žienky anketa: Aké auto máte ,,osvedčené,, pre päťčlennú rodinu? Brať do úvahy tri detské autosedačky, samozrejme kopec batožiny... čo najlepší pomer cena - výkon - spoľahlivosť....čo by ste odporúčili? Kedy je najlepšie kupovať auto? (nové) bývajú nejaké napr. vianočné akcie či niečo podobné? Ďakujem pekne za názory.

    Vcera o 10:18 dopoludnia zastal cas....trvalo to ,,iba,,6 minut a mne sa zdalo, ze to bola cela vecnost...Od vtedy na nich myslim, a modlim sa. Byt priamym svedkom vaznej dopr. nehody kde bojuju o zivot dve deti, vam zmeni zivot.

    Stojí za prečítanie, je to konečne názor, ktorý skutočne pomenováva pravým menom to, čo stojí za vymyslenou ,,chorobou,, ADHD...len aby farma priemysel prekvital a rodičia mali ,,aliby,, veď chcem pre svoje deti len to najlepšie....fakt blbosť.... deti naozaj nepotrebujú najlepšie oblečenie, najlepšie školy....jednoducho potrebujú svojich rodičov....v jednoduchosti je krása....

    http://plus.sme.sk/c/20221686/psycholog-milovat...

    Žienky zo Žiliny a okolia, neboli ste niektorá na Evitaday v máji? chcela by som sa tohtosobotného programu yúčastniť, len chcem vedieť, ako ste sa tam cítili a či sa ,,oplatilo,, dakujem

    toto si proste musíte prečítať....kto chce zaujať ,,nejaké,, stanovisko....na situáciu vo svete, fotografie utopených detí migrantov, alebo zavraždených detí v Nice?..... čítajte a začnime používať rozum...

    http://vitekjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536593

    Vyhlásenie MVZaEZ SR k situácii v Turecku
    Slovensko ako predsednícka krajina Rady EÚ s vážnym znepokojením sleduje dianie v krajine a koordinuje s európskymi partnermi primeranú reakciu.
    Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák je celý večer v intenzívnom kontakte s vysokou predstaviteľkou EÚ pre zahraničnú politiku Federicou Mogheriniovou a ďalšími európskymi kolegami. Je aj s v spojení s partnermi v tureckej vláde s cieľom vyjasniť situáciu v Turecku a dohodnúť kroky, ktoré by EÚ mala podniknúť s cieľom zachovať a podporiť demokraciu a stabilitu v krajine.
    Minister M. Lajčák je tiež v priebežnom kontakte s ministrom vnútra R. Kaliňákom a premiérom R. Ficom ohľadom opatrení prijímaných v SR v súvislosti s dianím v Turecku.
    V Turecku je podľa dobrovoľného registračného formulára momentálne 1523 občanov SR, reálne počty môžu byť ešte vyššie.
    Slovenskí občania by nemali byť v dôsledku najnovších udalostí v bezprostrednom ohrození – najmä nie v turistických strediskách. Odporúčame zachovať pokoj, nevychádzať z ubytovacích zariadení a dodržiavať pokyny miestnych zložiek. Nezapájať sa do verejných zhromaždení a akcií v uliciach miest – najmä v Ankare, Istanbule a správnych strediskách krajiny.
    Informácie pre verejnosť budeme podľa potreby aktualizovať na oficiálnych komunikačných kanáloch MZVaEZ SR – webstránke, facebookovej stránke a Twitteri.

    Žienky, náhodou tip na to, ako vyrobiť masku kozmonauta? ide mi o tú prilbu. poraďte...

    Francúzske úrady potvrdili, že minimálne jeden z teroristov sa v októbri zaregistroval ako migrant v Grécku. Ostatných preverujú.
    Ešte stále sa však nájdu naivní slniečkári, ktorí tvrdia, že masová vražda v Paríži nemá nič spoločné s inváziou (pardon utečencami) do Európy!!! Hlupáci!

    Žienky držte mi zajtra palce, nastupujem po 5tich rokoch opäť do práce, no novej práce - môj splnený sen....bojíííííím.....že niečo skazííííím....úplne bez sebadôvery....otras.

    SPIEVANKOVO 5 film,je naozaj vydarená vec.... deťom a dokonca aj nám dospelákom sa moc páčilo....odporúčame!!!

    dnes mám dobrý pocit..najskôr sme s deťmi zbalili veci, ktoré už nepotrebujeme, hlavne zimné a odniesli ich jednej pani do Ružinova, ktorá ich veľmi potrebuje pre svoje tri malé dietky, a potom sme v ,,timeoute,, v auparku našli v našej skrinke obálku s nápisom ,,tržba,, poctivo sme ju odovzdali na recepcii, a boli sme aj pri dohľadaní majiteľa....pani čašníčka z jednej kaviarne....bola by mala smutný víkend...bola tam celkom slušná čiastka...
    a večer Janko v aute po ceste z cintorína, hovorí:
    hm, to bol ale krásny deň...pre toto sa oplatí žiť....🙂 priatelia.