mirkov
13. jún 2017
198 

Slnko, more, hory - leto s EQUILIBRIOU

Ahojte!

V prvom rade by som sa vám rada predstavila. Moje meno je Mirka, mám 33 rokov a 2 malé deti. Syn ma 4.5 roka a dcérka 3. Predtým ako sa zo mna stala mama, robila som 11 rokov v lekárni. Po zverejnení výzvy na testovanie opaľovacích prípravkov od Dr.Max som neváhala a prihlásila sa takmer okamžite. Vzhľadom na moje povolanie a prax boli mojou voľbou vždy prípravky z lekárne.

S radom EQUILIBRIA som zatiaľ skúsenosti nemala, preto ma veľmi potešilo, že som bola jednou z vybraných na testovanie!

O niekoľko dni dorazil balíček plný opalovacích prípravkov. Oceňujem aj malé "kabelkové" krémy! Po rozbalení ma ako prvé zaujal samotný, relatívne krkolomný nazov EQUILIBRIA. Čo to znamená? Prečo práve EQUILIBRIA? Po krátkom pátraní sa mi spojil so slovom ROVNOVÁHA.

Tak poďme otestovať rovnováhu medzi slnením, zdravou pokožkou a kvalitnym opalovacím prípravkom!

Všetci, co ma poznajú, vedia, že som najsvetlejší fototyp aký existuje. Moja doba na slniečku bez spálenia bola vyrátana na 5 minút. Pokožka je bledá so sklonom spáliť sa, očervenieť a zošúpať sa. Keď som bola mladšia, trápilo ma to. Používala som nevhodné prípravky s nízkym faktorom a vystavovala pokožku veľkému riziku. Až vo svojej praxi som pochopila, že nie opálená, ale zdravá pokožka je dôležitá. Začala som sa viac zaujímat o zloženie prípravkov.

Čo teda obsahuje EQUILIBRIA?
Hydratačný krém na opaľovanie s UVB a UVA filtrami a ochranným faktorom SPF 50+ pre pleť citlivú na slnko. Obsahuje hydratačné a zvláčňujúce látky, vodeodolné UV filtre, pantenol a vitamín E. Pantenol zvlhčuje a zvláčňuje pokožku, prispieva k prirodzenej regenerácii a podporuje obnovu buniek. Znižuje nepríjemné pocity svrbenia a redukuje pocit podráždenia a sčervenania pokožky. Extrakt z riasy Laminaria ochroleuca (Golden seaweed) a vitamín E chránia bunky pred poškodením, čím sa odďaľuje biologické starnutie kože.

Pre koho je určená?
Pre dospelých 30 a 50+
Pre deti 30 a 50+faktor.
After sun- žial informáciu od akého veku je vhodný som nenašla, ale podľa zloženia, nevidím problém pre deti od veku 3+.
To, čo zaujme na prvý pohľad - obal.
Prípravky su v krásnej oranžovo modrej krabičke s pribalovým letákom (mimochodom, ten obsahuje naozaj veľmi dobre spracované zásady správneho opaľovania aj inštrukcie k správnemu natieraniu a následného ošetrovania pokožky.) Samotná tuba, má rovnaké farby. Uzáver je na klik, tým pádom sa vám nestane, že stratíte vrchnák. Detské krémy su rozlíšené obrázkom veľrybky.

Textúra a rozotieratelnosť je u detských a dospeláckych krémoch rozličná. Detský má jemne hrudkovitú konzistenciu, no na rozotieratelnosti to vôbec neubralo.Obe mlieka aj krémy sú svetlo žltej farby, príjemnej, nevtieravej vône, veľmi ľahko rozotieratelné a hlavne nezanechavajú pocit mastnoty na pokožke a na dlaniach! 

To sme ocenili všetci testujúci. Jediné minus bolo, ze zvyšky krému mali tendenciu zaschnúť okolo dávkovacieho uzáveru. Mlieko po opalovaní je biele, našlahané a prijemne chladí.

Ako teda EQUILIBRIA obstála?
Musím povedať, že ma v mnohých ohladoch nadchla. Ja a syn, sme veľmi bledí a naša pokožka ostala chránená a nespálená. Muž mal jemne červený krk po futbalovom turnaji, čo bolo spôsobené nedodržiavaním zásad správneho opalovania a nedostatočným natieraním.Ocenil však výbornú rozorieratelnosť v ochlpených častiach tela ako hruď a ruky. Dcérka, ktorá ma jemný exzém na pažiach a líčkach, prípravky veľmi dobre znášala. 

S výsledkom testovania, sme teda veľmi spokojní. Myslím, že som našla skvelého parťáka na naše rodinné výlety.

Ďakujem Dr.Max a Modrý koník za možnosť zúčastnit sa testu! 
P.s.: ak ešte nemáte krém na opalovanie na leto Dr. Max má skvelú akciu! 
https://www.drmax.sk/akcie/nakupte-viac-a-usetrite/equilibria/

#test_equilibria

Kupila som 30tku som zvedava aka bude

13. jún 2017
mirkov
autor

@adikadverim, ze budes spokojna😉

13. jún 2017
Komentár bol odstránený

Začni písať komentár...

Odošli