misena91
11. okt 2017
287 

Moje testovanie - CEWE FOTOKNIHA

Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovať tento produkt. Už dlhšiu dobu som si chcela vytvoriť fotoknihu z fotografií môjho synčeka. A konečne nastal ten správny čas :D.

Keď mi prišiel balíček, našla som v ňom okrem poukazu, pera, tašky, vzorkovníka aj perfektný návod ako si vytvoriť fotoknihu. Tento návod mi pri tvorbe fotoknihy veľmi pomohol. Stiahla som si free program z webu - www.fotolab.sk a začala som tvoriť.

Program je jednoduchý, prehľadný. Ponúka nám veľa pozadí, farebných podkladov, vloženie textu,obrázkov, ilustrácií, ozdobných prvkov, rozloženia fotografií...

Veľkou výhodou je, že si fotografie nemusíme upravovať vopred, ale základné úpravy si vieme spraviť v tomto programe. Program ponúka úpravy ako je orezanie, úprava jasu a kontrastu, sýtosť, svetlosť, rozmazanie...V programe sa mi veľmi dobre orientovalo takže sa s ním veľmi dobre pracuje. Pred tým ako začnete vytvárať fotoknihu, pripravte a pretriedte fotografie. / Nemusíte potom ako ja zhladávať 2 dni fotky kade tade :D / Program ponúka veľa farebných pozadí , ale ja som si vybrala biele pozadie a jednoduché usporiadanie fotografií. 

Dnes už držím hotovú fotoknihu v rukách a som veľmi milo prekvapená. Výroba trvala pár dní. Zvolila som si formát A4 .Väzba je pevná, kvalitne spracovaná. Matný fotopapier má vyššiu gramáž ako obyčajný papier a vyzerá to super.

Kvalita tlače je výborná, fotky sú ostré, farby sýte. Na pár strán som použila fotografie z mobilu a tam je kvalita fotografií tiež výborná. Túto fotoknihu ODPORÚČAM a určite nebude posledná v našej zbierke ♥ĎAKUJEM♥

#test_cewe

Začni písať komentár...

Odošli