50 / 69
    Šalát z jačmenných krúp s tofu, zelenou fazuľkou a cviklou

    toto vyzera veľmi chutne

    30. apr 2014

    @karabashka nielen vyzera, ale aj je 🙂

    30. apr 2014

    @mishell_1 môžeš mi prosím presny postup napísat? alebo ak máš link na recept? diky

    30. apr 2014

    @karabashka
    jacmenne krupy
    tofu
    zelena fazulka
    cvikla
    jarna fazulka
    olivovy olej
    kurkuma, bazalka, korenie

    Jamenne krupy som si dala na par hodin namocit, potom som ich varila v osolenej vode asi 15 minut, kym neboli makke. Nakrajala som si tofu, cibulku, fazulku a vsetko oprazila v panvici na olivovom oleji. Ochutila som to bazalkou, kurkumou, vdaka ktorej sa tofu sfarbilo pekne do zlata. Pridala som uvarene krupy a vsetko premiesala spolu v panvici. Nakoniec som este pridala cviklu, ktoru som si uvarila zvlast aby mi to neofarbila. Jednoduche, rychle a vyyborne 🙂

    30. apr 2014

    @mishell_1 dakujem...tak to je tou kurkumou tak pekne sfarbené..este raz diky 🙂

    1. máj 2014