55 / 69
    Zdravý ryžový nákyp (natural) s jablkami a makom

    mohla by som Ta poprosit o receptík?dakujeeem🙂vyzera super

    2. máj 2014

    @janulla142 jasne

    ryza natural
    mlieko - najlepsie nejake rastlinne (sojove, ryzove)
    jablka
    susene ovocie/ kompot
    mak, skorica

    Uz si napametam presne mnozstva surovin ale receptik je jednoduchy. Uvarila som si ryzu v mlieku, kym nazmakla - priblizne 20-30 minut. Premiesala som ju s nesladenym mletym makom. Potom som si nastruhala niekolko jablk, ochutila som ich skoricou. Ryzovu kasu som si rozdelila na 2 polovice. Jednu som dala na spodok zapekacej misy, na nu som dala nastruhane jablka, a nakoniec druhu polovicu ryze. Dala som este zapiect na par minut do vyhriatej rury.
    Podla potreby mozes pridat aj nejake sladidlo, ale ja som uz nedosladzovala, lebo sa snazim bez cukru a pouzila som ryzove mlieko (z DM), ktore je uz dost sladke a taktiez som dala par susenych sliviek, ktore su tiez sladke. Kludne mozes dat aj nejaky kompot, napr. ceresnovy, co je klasika... takze je to len na tebe. Ja som robila z toho, co som doma nasla a bolo to vyborne 🙂

    2. máj 2014

    @mishell_1 ďakujem😉

    2. máj 2014