1 / 1

    To by si mohlo aj h&m a iné obchodné reťazce uvedomiť a nie nám ponúkať čierno čiernu kolekciu pre deti. Ja furt zháňam žiarivé farby pre malého. A teda je ich žalostne málo od veku pomaly 5rokov.

    6. jan 2020

    @lucindamax presne, ja mam troch synov a je mi do placu ked im chcem nieco kupit, nachadzam len same cierne a tmavomodre veci alebo na trickach same obrazky priser, lebky a ine temne veci, podla mna absolutne nevhodne na detske oblecenie ☹

    6. jan 2020

    @adelusha ved toto, ako otrasná detská móda, kam len kuknem 😖

    6. jan 2020

    @lucindamax ked to je tak moderne obliekat deti do ciernych, smutnych farieb :(

    6. jan 2020

    A este nieco. Vsimli ste si, ze stretate rodicov v bundach bez reflexnych pasikov, ale na detske ich daju? Vyrobcov myslim. Ja by som bola rada, keby to davali na vsetky bundy.

    6. jan 2020

    @opica_skorica no ked.takmer kazdy hladi na dizajn,nie bezpečnosť. Ale.nastatsie.su kadejake.nazehlovacky reflexne

    6. jan 2020

    @lucindamax v reserved maju.krasne veci , aspon vek do 4 co som pozerala. Aj george..farebné, aj tesco

    6. jan 2020

    @misinka866 aj next ma, ale len do 6rokov, takže tam som s nákupmi skončila pokiaľ nezačnú robiť nieco farebné.

    6. jan 2020

    Keď som sa v H&M pýtala v teenagerskom oddelení, či nemajú pre tie deti aj niečo veselšie, tak ma odbili hláškou, že by im to nikto nekupoval.

    6. jan 2020

    Veľmi poučné 👍🏻

    6. jan 2020

    @zuzitko74 tak sa asi musime zacat hromadne dopytovat, ked maju pocit ze sucasna moda ludom vyhovuje

    6. jan 2020

    @misinka866 no a moji starsi (dvaja 9 a 12 rocny) maju smolu ☹ Jedine zimnu vetrovku na tuto zimu sa mi podarilo najstarsiemu zohnat s vyrazne oranzovou vrchnou castou. Je to super, ked ma niekde caka aby som ho vyzdvihla, hned ho z dialky vidim, takze viem ze ho zbadaju aj ini vodici, som s nou velmi spokojna

    6. jan 2020

    @zuzitko74 by ma zaujímalo ci je tu niekto komu tá ich móda vyhovuje teda, lebo ja tam nekúpujem nič hnusné tmavé

    6. jan 2020

    Ja som v H&M tiez prestala kupovat, tie farby cista depresia. Na jesen som malemu kupila bundu celu reflexnu v Takku a ta je teda paradna. Staci ked ide pod poulicnym osvetlením a svieti cely. A kedze skoro rano chodi do druziny a o 16:30 z nej ked je uz tma, obaja pouzivame blikacky, kazdy aj 2 ks, vazime si zivot. Chodime jak roboti po chodniku a smejeme sa na tom.

    6. jan 2020

    @lucindamax jasné, ze kupujú 🙂

    6. jan 2020

    @stakat pravda

    6. jan 2020

    Su aj krasne farebne veci a velmi kvalitne, napr. Tutta, Maxomorra, Frugi, Smafolk, Racoon - hlavne softshellky a overaly maju super, celkovo skandinavske znacky, aj Lindex ma aj taketo veci ciastocne v ponuke, len vsetko treba kupovat z netu, ceny su inde ako h&m a na sk ich skoro nik nepozna, nedaju sa velmi dalej posunut.

    7. jan 2020