1 / 1

    MOZEM POPROSIT RECEPT?

    19. dec 2014

    je nieco naco si treba davat pri nich pozor ?

    19. dec 2014
    miskata
    autor

    @99deni vôbec sú úplne jednoduché 🙂

    19. dec 2014

    Myslíš, že by vadilo ak som pri tom obaľovaní použila trstinový cukor? Biely nemám doma, nepoužívam ho

    19. dec 2014
    miskata
    autor

    @jarmilka86 ani my,, ten som použila aj ja a úplne v pohode 🙂

    19. dec 2014

    @miskata DAKUJEM

    19. dec 2014

    @miskata cestičko je už v chladničke, chutí super už sa neviem dočkať hotových koláčikov,,

    21. dec 2014
    miskata
    autor

    @jarmilka86 super teším sa,sú fakt suprové a teplé eňoňuňo 🙂 potom sa pochvál s fotkou.

    21. dec 2014

    @miskata no nie je čím sa chváliť :( chuťovo sú vynikajúce, ale nabudúce musím na ne dostať viacej cukru lebo na niektorých sa mi počas pečenia uplne roztopil. Ale pekne popukali, aj korku majú len nie sú všetky krásne bielunké,, nevadi na prvý krát som spokojná 🙂

    21. dec 2014

    Pomoooooooooc zeny vybrala som cesto po 3hodinach z chladnicky a cesto je uplne tvrde 🙂))))))))))

    23. dec 2014
    Komentár bol odstránený
    miskata
    autor

    @krisvi a ako si dopadla? Veď za chvíľu ti muselo zmäknúť, ako si ho vytiahla. Ja som ho mala asi 45 minút v mrazáku a bolo akurát.

    23. dec 2014

    Musela som ho dat do mikrovlnky odmrazit :-P a ake maju.but tie kolciky lebo ja ich mam tak dost tvrdez vonka?ale inac su dobre chutovo.

    23. dec 2014