je nieco naco si treba davat pri nich pozor ?
Myslíš, že by vadilo ak som pri tom obaľovaní použila trstinový cukor? Biely nemám doma, nepoužívam ho
@jarmilka86 ani my,, ten som použila aj ja a úplne v pohode 🙂
@miskata cestičko je už v chladničke, chutí super už sa neviem dočkať hotových koláčikov,,
@jarmilka86 super teším sa,sú fakt suprové a teplé eňoňuňo 🙂 potom sa pochvál s fotkou.
@miskata no nie je čím sa chváliť :( chuťovo sú vynikajúce, ale nabudúce musím na ne dostať viacej cukru lebo na niektorých sa mi počas pečenia uplne roztopil. Ale pekne popukali, aj korku majú len nie sú všetky krásne bielunké,, nevadi na prvý krát som spokojná 🙂
Pomoooooooooc zeny vybrala som cesto po 3hodinach z chladnicky a cesto je uplne tvrde 🙂))))))))))
Musela som ho dat do mikrovlnky odmrazit :-P a ake maju.but tie kolciky lebo ja ich mam tak dost tvrdez vonka?ale inac su dobre chutovo.
MOZEM POPROSIT RECEPT?