icon
1 / 1
avatar

Mňam, tak ta vyzerá na 1☆

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

Neskutocne 🤤🤤 Nadhera v kazdom detaili😍

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

@mikki007
@zazvorka87 juj😍ďakujem krásne🤩🙏🏻❤️

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

Nadherna, aka je to kombinacia krem a spol.?

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

@oxiba ďakujeem🥰korpusy sú kakaové,a krém je z mascarpone,šlahačky,čokoládovej ganache a nutely, na krémy išlo malinovo jahodové pyré a na malé kúsky nakrájané čerstvé jahody a obtretá je čoko ganachou❤️

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

@miuska66 mnam, urcite bola vyborna🙂

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

@oxiba ja dúfam že im chutila😛😊ďakujem❤️

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

Mohla by som presnejší recept.dakujem krásne 🤗

Odpovedz
7. mar 2021
avatar

@miuska66 nedávno som robila tortu, ktorú som tiež obtrela čokoládovou ganache. Keď dlhšie postála na stole, ganache zmenila na niektorých miestach farbu, nepáčilo sa mi to. Je to "normálne", či som niečo urobila zle?

Odpovedz
8. mar 2021
avatar

To ovocné pyré po rozkrojení torty ma trochu roztiect do strán alebo ostať pekne na kreme?

Odpovedz
9. mar 2021
avatar

@daniela15 mne sa tiež čoko trochu mení,keď akoby zaschne,ale mne to nevadí,páči sa mi to😉❤️Takto nejako myslíš?⤵️

Odpovedz
9. mar 2021
avatar
Odpovedz
9. mar 2021
avatar

@mariannka13 ani nie,drží na kréme🥰

Odpovedz
9. mar 2021
avatar

@miuska66 ja som minule robila tu makovu tortu od vás, dávala som pyré ale precedila som aby neboli kôstky od malín a po rozkrojení to pyré trochu stekalo. Môže to byť tým, že som ho dala možno viac alebo tým ze som ho precedila? Chcem robiť aj tento víkend, tak aby som vychytala muchy 😉

Odpovedz
9. mar 2021
avatar

@mariannka13 aj ja preceďujem ale len šťavu,a potom rozmixnem,ale to nebude tým kludne prepasírujte aj zrnká,ja to tiež občas robím keď viem že by mohli vadiť..pri makovej aj mne trochu vyteká,keď nie je dlho zachladená,ale bude to hlavne tým že makový korpus jetaký hutnejší a vlhký a klasická piškota v torte to pyré dokáže trochu vstrebať z vrchu,makový korpus nie..ak nechcete aby Vám to vytekalo v makovej tak by stačilo možno potret len korpus zľahka s pyré a na to krém,alebo na krém poukladať len čerstvé (mrazené)maliny,aj tak robievam niekedy😉

Odpovedz
9. mar 2021
avatar

@miuska66 áno, tak nejako to vyzeralo aj na mojej torte, myslela som, že sa mi ganache nevydarila. 🙂

Odpovedz
9. mar 2021