icon
1 / 1
avatar

Korpus: 6 vajíčok,3 PL trst.cukru,100g horkej čoko(60-70%),1ČK kakaa..žĺtka som si s cukrom vyšlahala do peny,a postupne do tejto žĺtkovej peny pridala rozpistenú vychladnutú čokoládu,medzi tým som si vyšľahala aj bielka do tuhej peny a zľahka už len ručne stierkou primiešala k žĺtkovo čokoládovej zmesi,nadýchané cesto som vyliala do formy,použila som formu 26 cm vystlanú spodok papierom na pečenie..pečiem pri teplote 170st cca 25min.
Krém: 500g hrudkový tvaroh(alebo jemný),250ml šlahačková smotana,1 malá kys.smotana,2 vanilkové cukre,3PL práš.cukor(podľa chuti)..
Šľahačku som si s časťou cukru vyšľahala skoro do tuha a prišlahala tvaroh a zvyšok cukru a kyslú smotanu..
Malinovo jahodové pyré som si pripravila zohriatím mrazených malín,jahôd a trošku cukru a následne som rozmixovala..a navrstvila-korpus,vychladené pyré a tvarohový krém,a ozdobila,dala do chladničky zatuhnuť(najlepšie cez noc)dobrú chuť♥️

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@miuska66 vďaka za recept

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Mnam ,vdaka, krasne vyzera

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

prášok do pečiva alebo sódu bikarbónu si nedávala?

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@premamu nie nedávam sem😉

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@kopeccc ďakujem❤️

Odpovedz
28. sep 2020
avatar

@mirka414 za nič,s radosťou🥰

Odpovedz
28. sep 2020
avatar
Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Mňam 🙃

Odpovedz
28. sep 2020
avatar
Odpovedz
28. sep 2020
avatar

Ked sa tak na tu dobrotu pozeram,tak ani sa necudujem ze bol za chvilu fuč ❤❤

Odpovedz
2. okt 2020