icon
1 / 1
avatar

Hm pre mna to nevyzera lakavo. Ale ak chces skus. 🙂

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

je to skvele...a najlepsie horuce z rury 🙂

Odpovedz
18. mar 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Ja by som tam dala este slaninku, cibulku, mozno kecup... neviem len syr s chlebom to neviem ako moze chutit.

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@izabelkas no jasne kazdy si da co mu chuti.......🙂

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

ja som to robila, ale bolo to dosť suché ☹ nabudúce pridám viac slaninky 😀

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

aj ja tam dávamslaninu a šunku ale je to bomba

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@lola77 treba to popolievat roztopenym maslom..ja davam celu polku..a napcham tam vzdy aj sunku a slaninku..a do masla rozpucim dva struciky cesnaku..je to uzasne mokre a vyyyborne..robievsm aj pre navstevy a vzdy sa len zaprasi po ňom

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@nelly2511 vyskúšam teda dať viac masla 🙂 dávam veľa syru, šunky, cibuľky a slaninku 🙂 dakujeeeem.

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

ja som tiež taký robila 🙂

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@lola77 nezabudni si potom potriet maslom aj ten alobal po bokoch, aby sa ti tam neprilepil ten syr 😉

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@nelly2511 ďakujem za rady 🙂

Odpovedz
18. mar 2014
avatar

@nelly2511
aky alobal? to robite v alobale ci jak? Ja to chcem zajtra vyskusat ale planovala som to len tak vlozit do rury. Ozaj na kolko stupnov a ako dlho chlieb peciete?

Odpovedz
20. mar 2014
avatar

Boze baby navarte taketo jedla, budete tucne. 🙂 Da sa navarit aj zdrave jedlo s orgazmom na jazyku...

Odpovedz
20. mar 2014
avatar

@besna ano na plech alobal, chleba poriadne prikryt, pecem asi 25 minut na 180, potom odokryjem a dopecem do zlatova na 200..ale cas zalezi aj od rury..ja mam taku starú

Odpovedz
20. mar 2014