Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby prosim, mate niektora bielu kuchynu v kombinacii so svetlym dubom? Neviem sa rozhodnut, ci chcem lesku alebo matnu bielu :-/

    Baby co mate bugaboo bee ste prosim spokojne?

    lola77
    6. nov 2016    Čítané 153x

    Test Biomila

    Keď som bola medzi vyvolenými, čo sa týka testovania produktov značky Biomila, veľmi som sa potešila a myslím, že aj celá moja rodina.

    Keď mi vo večerných hodinách doniesol kuriér veľkú škatulu, tak som vedela, že nás čaká týždeň plný zdravých vecí 😊👌🏻

    Moj malý syn sa hneď po otvorení balíku dožadoval špaldových celozrnných minigrissinov. A či chutili? Rozhodne áno. Dcérka z nich len ochutnala, ale mne a Markusovi chutili a budeme ich kupovať určite častejšie.

    Na druhý deň som sa rozhodla, že na obed bude zdravá tarhoňa. Pre moju rodinu to novinka nebola lebo práve špaldová tarhoňa v našej domácnosti nikdy nesmie chýbať a je proste mňam.

    Chuťovo trošku iná, od klasickej, ale pre nás je proste TOP.

    Mojim koníčkom je pečenie toriet a potešila ma požiadavka na zdravú tortu. Bohužiaľ som tortu nemala možnosť ochutnat, ale hostia ju na oslave chválili a teda ražnú, hladkú múku možem s kľudným svedomím odporučiť.

    Aj vďaka domácej pekárničke a špaldovej, chlebovej múky sa u nás jedno ráno po celom byte rozliehala voňa čerstvého chlebíka. Niekedy som piekla chleba takmer denne, ale teraz pri dvoch deťoch uprednostňujem pekáreň....vy ste mi však pripomenuli tie krásne, voňavé rána s čerstvým chlebikom v ruke a rozhodla som sa, že víkendové raňajky budú už len takéto. Odporúčam túto múku 👏🏻👏🏻👏🏻

    Moj syn, dcérka a ja sme asi v minulom živote žili v Taliansku 😅 A chuť k cestovinán nám pretrváva dodnes.

    A ako tathoňa z Biomile, tak aj špaldové, celozrnné cestoviny sú u nás doma vždy...lebo ich milujeme, lebo sú zdravé, lebo chutia božsky, lebo je moderné zdravo žiť a lebo...lebo...asi by som tieto cestoviny mohla chválit a chváliť...ale poradím vám, vyskúšajte ich aj vy. U nás sa podávali s cuketovo-syrovou omáčkou ❤️ Mňam. 

    Krupica je tiež výborná, až tak výborná, že som dnes svoje deti pri jej jedení nestihla ani pofotiť lebo okrem toho, že má Markus fázu JA SÁM a krupica okrem jeho úst bola všade (rozumej oblečenie, stena, záclona), skončila aj na mojej tvári, tak som ratovala seba a veci dookola a na fotenie som akosi pozabudla. 😁

    A čo čajík? Ten čaká ešte na svoju veľkú chvíľku pri dlhých, zimných večeroch...ale už teraz viem, že mi bude v spojení s medom a s citrónom velmi chutiť. 

    Ďakujem spoločnosti Biomila a Modrému koníku za možnosť testovať, mať zas o niečo zdravšie dni, pripomenúť mi krásne chvilky s chlebíkom.

    Ste super 👌🏻