icon
29 / 350
Pečený baklažan
avatar

Krasne sa ti upiekol ja som vcera zahajila grilovacku a nevedela som sa ho dojest

Odpovedz
23. mar 2014
avatar

mňam ten milujem ;)

Odpovedz
9. apr 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
monda17
autor

@biancal je len potretý zmesou - olej, korenie na grilovanú zeleninu alebo možeš dat olej, sol a provensalske byliny 🙂

Odpovedz
15. máj 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
monda17
autor

@biancal nic alebo si to daj ako prilohu k mäsu...

Odpovedz
15. máj 2014
avatar

Ja potieram Olivovým olejom a po upečení dávam navrch postrúhaný cesnak. A milujem to k zemiakom 🙂

Odpovedz
29. apr 2015
avatar

Ja dávam naň ešte kolečko rajčiny, nastrúhaný syr a prílohu zemiakovú kašu 😉 Vždy sa to rýchlo zje

Odpovedz
5. máj 2015
avatar

@kattija Nechcem sa robiť múdry, ale grilovať vo februári v tejto zime, nechcel by som.

Odpovedz
10. feb 2017
avatar

@rumcas hm a co tak truba s funkciou grilovania?? Alebo elektricky gril?

Odpovedz
14. feb 2017