Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    monda17
    2. jún 2023    Čítané 127x

    Behá celá Demänová

    Celý tento príbeh začal vtedy, keď som neprehliadla upozornenie na MK, že sa bude testovať pobyt v Demänová rezort. Liptov sme ešte nemali tú česť navštíviť a keď som sa dočítala, že v jednom z testovacích termínov sa tam bude konať aj Demänovský Fun Run, so zapojením sa som už neváhala ani sekundu. To bolo radosti keď som si v pošte našla info, že si na mňa šťastie sadlo a dostala som možnosť spolu s rodinou pobyt otestovať. 

    Vyrazili sme v piatok v poobedných hodinách, po klasických povinnostiach (práca, škola).

    Do rezortu sme dorazili okolo 17. hodiny. Na recepcii sme sa dozvedeli a obdržali všetko potrebné a následne sme sa aj s autom presunuli do areálu rezortu k budove F, kde sa nachádzal náš Standard apartmán F21. Zaparkovali sme 5 krokov od vchodu do výťahu a po vyvezení sa na 2. poschodie to bolo opäť 5 krokov do apartmánu.

    Prvý dojem z priestoru bol veľmi príjemný a útulný. Apartmán tvorí obývacia izba spojená s malou kuchynkou a spálňa. Súčasťou je aj komora - praktická miestnosť, kam sme si odložili všetkých 12 párov topánok, mikiny a bundy. Kúpeľňa bola priestranná a oddelené WC potešilo. Pár drobností na zobnutie sme si napriek polpenzii priviezli, tak sme otestovali aj chladničku a rýchlovarnú kanvicu. Kuchynka bola vybavená postačujúco. 

    V obývacej izbe sa nachádzal rozťahovací gauč, určený na spanie našich synátorov (11 a 13 rokov). Vyspali sa na ňom doružova. Deti v apartmáne najviac potešil Netflix 🙂 Terasa s výhľadom na Fun zónu plnila účel na 100%.

    Keďže sme prišli v podvečer, po zabývaní sa, sme sa vybrali rovno na večeru. Tá sa podávala od 17:00 - 20:00  v indickej reštaurácii Safran. Čo nás ako prvé prekvapilo, bol anglicky hovoriaci personál, no čoskoro sme zistili, že aj keď slovensky nehovoria, rozumeli nám. Išli sme si teda každý svoj jazyk 😀 . Z ponuky jedla sme boli už prekvapení príjemnejšie. Každý sme si našli nejakú tú svoju dobrotu.

    Dalo sa vybrať či už zo sladkých, slaných, zdravých aj práve nie najzdravších jedál. Ja som im zjedla všetok listový šalát. v Priestore reštaurácie sa nachádza aj detský kútik, ktorý bol ako som si všimla, využívaný malými stravníkmi non-stop.

    Túto výdatnú večeru sme sa rozhodli rozchodiť v areáli rezortu, dali sme si takú trojkilometrovú poznávaciu prechádzku na ktorej sme rezort preskúmali. Mali sme pocit, že sa prechádzame v malom útulnom mestečku. Cestou sme natrafili na lezeckú stenu o ktorej sme sa na druhý deň dozvedeli, že nie je zoservisovaná , takže moje plány vyskúšať túto srandu boli zrušené. Detskú fun zónu sme zaradili na sobotný program.

    Mini ZOO nás upútala hlavne po zvuku. Kozičky veselo mékali a do toho strašidelne bečala ovca ako z horou. Tu sme sa zdržali, lebo pohľad na zvieratká (kozy, ovce, kohút, psy) bol úchvatný a zatienil hocijakú komédiu  v telke. 

    Piatkový večer sa krátil a tak sme sa pobrali... Deti na izbu, otestovať Netflix a ja s manželom do Wellness. Počas víkendu bol otvorený od 13:00 - 22:00 s tým, že do 17:00 ho môžu navštíviť aj deti od 2 - 12 rokov v plavkách a po 17:00 je v celom wellness bezplavková zóna. Nachádzajú sa tu dve fínske sauny, infra, parná, dve vírivky, malý bazén pre deti, detská krytá vírivka, odpočivárne . Máte možnosť dať sa aj vymasírovať. My sme si užili fínsku saunu s vonkajším ochladzovacím kúpeľom, vírivku a kneippov kúpeľ. 

    Bolo nás tam asi 6 ľudí, ale ani sme o sebe nevedeli. Vo wellness nechýba voda na doplnenie tekutín ani miska s ovocím. Manžel si zamiloval vyhrievanú lavicu kde si pochvaľoval aj jeho chrbát. Zrelaxovaní sme ukončili večer už len skokom do pohodlných postelí, aby sme nabrali dosť energie do ďalšieho dňa.

    Ráno nás čakal, povedala by som, hlavný program víkendu Demänovský Fun Run - rodinné bežecké preteky. Štart bol avizovaný o 10:30. Budík som si nastavila na 7:00, aby sme raňajkovali aspoň 2 hodiny pred štartom. Po raňajkách sme sa presunuli na registráciu, kde sme si prevzali štartovné čísla.

     Na 10:30 sme boli prichystaní odštartovať. Štart bol však posunutý na 11:00 s tým, že prvá štartovala kategória lezúňov, mini deti, väčšie deti, mladšie deti, staršie deti, teenage, juniori a až nakoniec dospelí. Každú kategóriu rozdelili na chlapcov a dievčatá opäť s tým, že sa čakalo kým sa jedna skupina vráti do cieľa, a až potom odštartovala druhá. Týmto spôsobom dospelí odštartovali až 12:30, takže sme už boli dosť hladní a nervózni. Naši chalani bežali tiež, obaja teenage. Dospelácka trasa mala byť dlhá 3500 metrov. Nás napokon odštartovali ženy aj mužov spolu. Po odštartovaní sme bežali vyznačenou trasou, kde nás asi na troch miestach navigovali dobrovoľníci, aby sme dobre odbočili. Od      začiatku som si obsadila tretie miesto, predo mnou boli dvaja muži a bežali sme takto až do cieľa. Pár metrov o d cieľa bolo počuť moderátorku ako nás povzbudzuje, že už len kúsok, tak som zo seba vymáčkla ešte čo sa dalo a za potlesku divákov a organizátorov sme dobehli prví traja do cieľa. Zrazu ako dobiehala asi po dvoch minútach druhá žena s ďalšími pretekármi, organizátor im odsunul zábranu a kázal  bežať ešte jedno kolo. Vtedy som si uvedomila, že nemám na hodinkách ešte 3,5 kilometra. Nám trom v cieli nikto nepovedal, že máme bežať ďalej, kým sme sa spamätali, pomalší bežci už vyrazili do druhého kola. No nič, nie s najlepšou náladou som kopla do vrtule spolu s jedným kolegom, ten čo dobehol do cieľa prvý to pre tieto zmätky vzdal a preteky nedokončil. Napriek tomuto chaosu sa mi podarilo dobehnúť do cieľa ako prvej žene a na druhom mieste celkovo. Manžel prebehol cieľom ako tretí muž, mladší syn zabojoval o tretie miesto za starším    bratom, ktorý bral striebro.

    Na stránke rezortu je uvedené, že každý účastník bez ohľadu na umiestnenie obdrží v cieli sladké nakopnutie a pamiatku za účasť a športový výkon. Nič z toho sa nestalo, dokonca ani pohár obyčajnej vody nás v cieli nečakal. Vyhodnotenie bolo už podľa plánu o 15:00. 

    Pobrali sme sa teda na izbu, doplniť stratené tekutiny, umyť sa a pred vyhodnotením sme sa stihli naobedovať v reštaurácii Pinus. Výber veľký, navarené perfektne a rýchlo. Čo sme nevládali zjesť, nám zabalili a vybrali sme sa na vyhlásenie.

    Vyhlásení a ocenení boli traja najlepší vo všetkých súťažných kategóriách. Obdržali sme medaile a tašku plnú darčekov. Musím uznať, že ceny pre víťazov predčili naše očakávania. Verím, že sa organizátor z nedostatkov poučí a každý ďalší ročník bude stúpať na kvalite 😉

    Keďže sa nám už aj sobotný deň krátil, pobrali sme sa užiť si ešte, čo rezort ponúka. Mladšiemu synovi som sľúbila, že s ním pôjdem do bludiska. Nemusel ma dvakrát prehovárať a už som aj bola na samom vrchu. On sa dolu šmykol toboganom a ja som sa ani cestou dolu nestratila. Vyskúšal všetko čo sa dalo kolotoče, trampolíny, minizipline, zahrali sme si pingpong, mali sme v pláne aj basketbal, ale ten bol stále obsadený. 

    Niektoré atrakcie ako skakací hrad, bungee trampolíny, lezecká stena či aquapark neboli k dispozícii. Zrejme až od 17. júna bude všetko v plnej prevádzke. Natrafili sme v areáli na obchodík - pekáreň Kriváň. Bola som uchvátená širokou ponukou všetkého možného od chrumkavého pečiva, cez syry, vínka, bylinky, sladkosti až po suveníry. Otvorené majú každý deň od 7:00 - 18:00. 

    Mali sme v pláne aj v sobotu večer využiť wellness, tak sme sa pobrali na večeru, ktorá opäť nesklamala a čakal nás bohatý výber. Ja osobne som bola vďačná za všetky tie zeleninové šaláty.

    Deti sa po večeri chceli ešte vrátiť ku zvieratkám, tak sme sa rozdelili a s manželom sme si dali wellness repete. Opäť všetko tip top, nikde nikoho, kľud, pohoda, relax užila som si ho ešte viac predošlý deň.

    V nedeľu ráno sa náš pobyt blížil ku koncu, pobalili sme sa a pobrali sa na rozlúčkové raňajky. Pri raňajkách sa trošku rozpíšem, pretože aspoň podľa mňa, čo sa výberu týka sa s večerou nedajú zrovnať. Zvyšok rodiny si nesťažoval, no ja som mala problém vybrať si (aj v sobotu). Zvyknem mávať sladké ovocné raňajky, ale tu toho ovocia na výber veru nebolo. Pár jabĺk, pomaranč a pár plátkov ananásu všetko nakrájané na veľké kusy, pomaranče aj so šupou. Pritom by to stačilo očistiť a nakrájať na malé kúsky, zmiešať a aspoň aký-taký šalát by bol na stole. 

    Ovocná šťava alebo smoothie by sa tiež vďačne minuli. S pečivom to bola tiež bieda, v košíku boli 2 kúsky bezlepkového chleba, tie keď som si vzala, za 45 minút ich nikto nedoložil a to bolo z bezlepkovej ponuky všetko. 

    Pri jogurtoch a pomazankach chýbali ceduľky čo si vlastne plánujem naložiť-nenaložiť. Bezlaktózové mlieko bolo označené a opäť, len mlieko z tejto kategórie. 

    Prijala by som väčší výber bezlepkových a bezlaktozových potravín. Zato vajíčka (ja nejem) mali pripravené na všetky spôsoby. Údeniny, nutelu, lievance, wafle, syry, zelenina ... toho bol dostatok. Pre mužskú časť našej rodiny výdatných raňajkách, nasledoval už len check out a rozlúčenie sa so zaujímavým miestom-rezortom. 

    Odchádzame oddýchnutí, plní nezabudnuteľných zážitkov. Na záver sme sa všetci zhodli, že do Demänová rezortu sa určite oplatí ešte vrátiť.

    Ďakujeme pekne za príležitosť zažiť niečo nové 🙂

    https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/39

    monda17
    21. okt 2021    Čítané 45x

    Naša BIO skúsenosť

    Keď mi prišlo upozornenie, že je možnosť sa zapojiť do testovania biopotravín značky DmBio a uvidela som fotku, čo sa bude testovať, prsty samé písali. 😀 Veď to sa dá (skoro) všetko hneď zjesť a netreba ani variť! 

    Kuriér ma zastihol pri odchode do práce, no musela som balík hneď otvoriť (veď práca počká) a zobrať si niečo so sebou, nech sa mám aj na čo tešiť. 

    Voľba padla na dmBio 7-dňový zázvorovo-kurkumový shot – ovocno-zeleninový nápoj - zmes ovocných štiav so šťavou zo zázvoru a kurkumy, s pomarančovou šťavou a s acerolovou dreňou. Vychádzalo to tak na dva slabšie glgy denne, čo mne teda celkom nevyhovovalo. Som zvyknutá si denne odšťavňovať čokoľvek, čo záhrada ponúkne a vypiť aj liter šťavy do obeda. Shot bol výborný, ale nepochopila som to dávkovanie. Prijala by som tak fľaštičku denne. 😆 Možno, ak nie je niekto stotožnený s takými výraznými chuťami, stačia mu dva glgy denne. Ja som sa musela silno ovládať. 🙊

    Keď zvyšok rodiny poobede zistil, že dobroty na stole nepriniesol Mikuláš, ale že ich máme za úlohu ochutnať a ohodnotiť, no hádajte, čo bolo teba ochutnať ako prvé? 😀 Jasné, že čokoládu! No, ale to som zatrhla, lebo veď to si treba vychutnať, pofotiť vyhodnotiť, a nie zhltnúť a aj ochutnať zabudnúť! Pekne sa na nich od pondelka až do nedele usmievala na stole. 😀

    Zato ja som si druhý deň opäť spríjemnila deň s dmBio mliečnou čokoládou s kokosovou náplňou. Tyčinka so strúhaným kokosom je poliata lahodnou mliečnou čokoládou a dochutená pravou borbounskou vanilkou. Mmmmmm... Viete si to predstaviť na jazyku, však? 🤤

    Každý deň som počúvala: „Kedy už to otvoríme?“ „Kedy ochutnáme čokoládu?“ „Keď príde jej čas !"😀

    Teraz prišiel rad na ochutnávku 3 vecí naraz... Na dmBio nátierku z bobuľového ovocia, dmBio NATUR mandľový nápoj a dmBio Dinkel Kaiserschmarr – ten som si ale kúpila, nebol súčasťou balíka, no bol potrebný do môjho mega ľahkého receptu.

    Stačilo obsah sáčku rozmiešať v 170 ml mandľového nápoja, poopekať, potrhať na panvici a večera bola na stole. Namáčali si ho do ovocnej nátierky. Tu som očakávala nejaké námietky, pretože v nátierke sú kúsky ovocia a aj zrniečka, a starší syn má čerstvý strojček na zuboch, ale nemal s ňou problém. To skôr ja som mala „problém“, lebo som nestíhala nátierku pridávať a to som mala v pláne, že ju použijem aj na koláč. Nezostalo. Nevadí, bola som dokúpiť a bol aj koláč. 😉

    DmBio NATUR mandľového nápoja bolo dosť aj na vytunovanie môjho proteínového nápoja, ktorý si bežne miešam s vodou a toto bola chutná zmena. Navyše mi do neho spadli 2 hrste dmBio chrumkavých müsli s mliečnou čokoládou. Sú z ovsených vločiek, pšeničných vločiek a špaldovej pšenice. A takto si to mixujem, kým všetko nepojem a potom opäť kúpim...👌

    DmBio sušené kúsky manga dozrievaného na slnku testoval s radosťou mladší syn, veľmi mu chutili a ja s ním musím súhlasiť. Sú vďaka svojej prirodzene sladkej intenzívnej aróme skvelou alternatívou ku sladkostiam. Maškrtil v škole. ☀️

    Deťom som dala za úlohu otestovať dmBio jablkovú šťavu s prírodnou minerálnou vodou, no ale aby som bola spravodlivá, šla som ešte jednu dokúpiť, aby mali obaja. Jablkovú nemali, vzala som príchuť jablko-čierna ríbezľa. Starší dostal jablkovú – jemu vadilo, že je  bublinková, mladší na príchuť jablko-ríbezľa povedal, že to bolo kyslé (absolútne nie, osviežujúce je správny výraz). Ja som dopila obe, nemám, čo by som im vytkla a chlapcom keď „nechutí“, vrátia sa pekne k vode z vodovodu. 😀

    V balíčku sa nachádzala dmBio paradajková omáčka s bylinkami. Pustila som sa teda do kuchtenia... Použila som ju do receptu s názvom „Nemäso na šťave". Na cibuľke som opražila nemäso, pridala omáčku, smotanu, cesnak, ochutila... Podávala som s tarhoňou. 

    Manžel si toto menu objednal zaradiť pravidelne do svojho jedálnička. Omáčka je výborná a isto si nájde miesto v našom nákupnom košíku pravidelne spolu s dmBio zmesou na prípravu falafelu. Tieto guličky tiež dostali od rodiny 1* a k tomu nenáročná príprava, čo viac si môžem ja, ako antikuchárka, priať. 😀

    Chuť arabskej kuchyne som ponorila do talianskej omáčky, celé som to položila na čínske rezance a Slovákom náramne chutilo!

    Po dobrom obede je čas na dezert a celý týždeň obchytkávanú čokoládu som konečne dovolila otvoriť. 😀 Osladila mojim chlapom nedeľné popoludnie. Ja osobne lieskovce nemusím, aspoň im viac zostalo. 💚

    Ja som si miesto čokolády privlastnila dmBio kešu orechy, ktoré som si nasťahovala do auta ako balíček 1. pomoci, keď ma prepadne hlad, čo býva dosť často. A hrsť orechov fakt pomôže odvrátiť môj „kolaps" z hladu.

    Tatinovi najviac chutili dmBio slané krekry so syrom a tekvicovými jadierkami. Pripravila som k nim avokádovú nátierku. Skvelá maškrta na večer k telke, keď nemáte hlad, ale niečo by ste si dali... Poznáte to? Ešte vínko... 😯 Na to so zabudla, musím čoskoro opäť otestovať. 😁🥂

    Pochutili sme si na každom jednom kúsku z balíka, ak nie všetci na všetkom, tak vždy si každý našiel to najlepšie pre seba. Tento testovací balíček bol skrátka vyskladaný presne pre moju rodinu. Nebolo v ňom nič, čo by sa u nás neminulo. Ďakujeme 😍

    #test_dm32 #recenzia #recenzia_dmbio10

    Víííkend 🙏 #test_dm32

    Dobrú chuť 👌#test_dm32

    Peknú nedeľu prajeme 😊 #test_dm32

    Od pondelka testujeme 🤤 ...ehm, teda testujem, zatiaľ som sa s nikým nepodelila 🙈 Čo myslíte, čo som otvorila ako prvé? Za správnu odpoveď pošlem 💚💚💚 #test_dm32

    monda17
    20. júl 2019    Čítané 250x

    Jedlo z farmy

         Nastal čas, aby som sa s Vami podelila o svoju skúsenosť s potravinami FARMFOODS, ktoré som mala možnosť ochutnať aj so svojou rodinou.

          Som veľmi vďačná za túto „akciu“ na Modrom koníku, pretože vďaka nej som zistila, že už vyše roka chodím dennodenne bez povšimnutia okolo predajne FARMFOODS v Novom Meste nad Váhom.

         Rozčuluje ma, keď každú chvíľu počúvam, čítam, že bolo k nám dovezené nakazené mäso, v supermarketoch strávim veľa času čítaním etikiet a aj tak bezvýsledne, pretože to je priam zázrak nájsť potraviny bez použitia dusitanov, stabilizátorov, farbív a iných aditív.

    Presne toto bol dôvod, prečo som FARMFOODS navštívila ešte pred tým, ako som bola na testovanie vybraná.  

        Ja osobne nemám veľmi rada obchody, kde si výrobky nemôžem sama vybrať, chytiť do ruky, prečítať (možno aj preto som do tejto malej predajničky nikdy nezašla), ALE musím uznať, že vo FARMFOODS v NMn/V som sa cítila od prvého momentu príjemne. V priebehu 3 týždňov som tam stretla tri predavačky, ktoré boli milé, ochotné poradiť a naozaj majú prehľad o tom čo predávajú.

         Filozofia FARMFOODS je založená na šiestich pilieroch: zdravá pôda, zdravé rastliny, zdravé zvieratá, zdravé potraviny, zdraví ľudia a nenarušená krajina.

         Produkty sú bez pridaných látok, aditív, bez „éčok“, bez geneticky modifikovaných organizmov (bez GMO).

         Páčia sa mi ich jednoduché obaly bez zbytočných farebných obrázkov. Sú priesvitné, vidíte ich obsah, takže nekupujete žiadnu mačku v mechu. Zloženie výrobkov je stručne a jasne popísané.

        Ja som si nákupy rozdelila na 3x. No hneď po prvom sme vedeli, že sme sa práve zaradili do skupiny nových stálych zákazníkov FARMFOODS. 

         Vyskúšali sme ochutené gazdovské jogurty, biely jogurt, tvarohovú dobrotu Dubníček, tvaroh, mlieko, syry, pomazánky, maslo, 3 druhy chleba, zemiakové lupienky.

                        Všetko nám neskutočne chutilo, často až moc a veľa 😀

    Teda až na jednu výnimku, keď syn raňajkoval cereálie s mliekom a prišiel na to, že mlieko je iné (poctivé) ako to na ktoré je zvyknutý. Nevadí, minulo sa do prívarku, koláča a mne raňajková kaša z neho chutila.

         Mäsové produkty som nezaradila na popredné miesto v testovaní, nakoľko mäso nejeme vôbec alebo len sem-tam deťom niečo uvarím. Som zvedavá, ako ohodnotia párky, na ktoré som tu čítala samú chválu. Kúpila som na víkend kuracie chladené prsia, takže ked mäso, už jedine z FARMFOODS.

         Ak teda máte možnosť navštíviť predajňu FARMFOODS, určite tak urobte a budem rada ak mi pod príbeh dáte vedieť, na čom ste si pochutili.

                                     Pekný víkend prajem a ešte krajšie prázdniny 😉

    Dobré ráno 😊 #test_farmfoods

    Na víkend nakúpené, môžeme vychutnávať 🤤 #test_farmfoods

    monda17
    18. dec 2017    Čítané 506x

    CHCELA STARÁ MLADOU BYŤ...

    ... A tak bez zaváhania využila možnosť získať intenzívnu antioxidačnú kúru proti známkam starnutia.

    Mám 37 rokov a je to žiaľ vidieť. Napriek tomu, že sa stravujem zdravo, otužujem a športujem pravidelne. Vždy s odchodom leta a príchodom jesenno-zimného počasia, sa moja pleť zblázni. Zostane povädnutá, mdlá, podráždená a ja pri pohľade na ňu hysterická.

    Šťastie sa na mňa usmialo (keby ma videlo tak sa skôr zľakne 😨 ) a dostal sa mi do rúk LIFTACTIV FRESH SHOT (L.F.S.).

    Koktail plný antioxidantov, vďaka ktorému by mala moja stará koža vyzerať mladšie, žiarivejšie, oddýchnutejšie a to už za 10 dní.

    No veru utekala som ja s balíkom rýchlo domov, nech sa čo najskôr nadopujem zvnútra i zvonka, odmaľujem a pocítim ten zázrak na vlastnej koži.

    Pri prvom použití som postupovala presne podľa návodu. Nakvapkala som 4 kvapky do dlaní a následne som sa ich snažila dostať do tváre. Mala som však pocit, že všetko pohltili dlane a tvári sa neušlo. Hneď som vedela, že to takto aplikovať veru nebudem a začala som si L.F.S. kvapkať priamo na tvár a to nasledovne:

    • na každé líce 2 kvapky,
    • čelo 2 kvapky,
    • nos a brada po 1 kvapke.

    Už po druhom použití som videla, že som nejaká iná. Pokožka bola jasnejšia. Deň za dňom sa mi zdala hladšia, viac hydratovaná... Skrátka krajšia. Nemôžem povedať, že som omladla, ale určite ožila 😎 .

    Určite ho plánujem využívať celé. Už teraz aplikujem 20 dní vkuse. Neskôr doplním info, koľko presne mi L.F.S. vydržalo pri dávkovaní 8 kvapiek.

    Verte-neverte, ja som bola s produktom spokojná. Rada sa k nemu vrátim a doplním ho aj nejakým krémom od VICHY. Ozaj, ak nemáte ešte darček pre mamu, sestru, tetu, kamošku, skúste ísť do LIFTACTIV FRESH SHOT. Nič s ním nepokazíte, práve naopak 😉

    Ďakujem pekne za možnosť vyskúšať si tento vitamínový šok 😍 Prajem všetkým krásne Vianoce 😇

    Baby prosím vás, telefonovacie hodinky... čo to je zač??? Majú to vaše decká? Dobrá vec - hovadina? Dakujem za info.

    🙏 staň sa zázrak 🙏 #test_liftactiv 🙂

    monda17
    24. okt 2017    Čítané 197x

    Jeseň s Yves Rocher

                        Dostala som možnosť vyskúšať jesenné novinky od Yves Rocher 🙂

                                                                No neskús to! 😀

         Veľmi ma táto možnosť potešila a zároveň som si uvedomila, že som moje telo od jari do konca leta „týrala“ tréningom, váľaním sa v bahne, plazením pod ostnatým drôtom, behaním cez prekážky od výmyslu sveta.

         Starostlivosť oň bola obmedzená na rýchlu sprchu, potretie škrabancov, modrín...

         Moju pokožku by som definovala ako suchú, nie však extrémne. Najviac vysušenú ju mávam práve v jesennom období, keď sa začnem po lete viac obliekať, keď sa začne kúriť.

         Balíček od Yves Rocher obsahoval Regeneračný sprchovací balzam, Regeneračné telové mlieko a Regeneračný balzam pre veľmi suchú pokožku.

                      Regeneračný sprchovací balzam  pre veľmi suchú pokožku

         ... má skutočne konzistenciu ako napr. balzam na vlasy. Nakoľko nepení, treba použiť väčšie množstvo ako pri klasickom sprch. géli, ale musím vyzdvihnúť jeho schopnosť chrániť pokožku pred vysušovaním.

         Nie vždy som mala čas sa po osprchovaní aj natrieť, no suchú pokožku ( v mojom prípade šupinky ) som nemala. 

         Ak by som mala naozaj extrémny problém so suchou kožou, určite by som si ho opäť kúpila! Ja som sa však zaľúbila a ostávam verná koncentrovaných gélom od Yves Rocher 😉

                            Regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

         ... si s čistým svedomím premenujem na Regeneračný telový krém. S takouto konzistenciou som sa ešte nestretla... od hustoty – cez veľmi dobré nanášanie – až po rýchle vstrebanie = ODPORÚČAM všetkými desiatimi. Vždy po saunovom ceremoniály, prichádza jeho chvíľka slávy 🙂

         Často som po ňom siahla a použila ho aj ako krém na ruky. A práve pri tomto použití som prišla na to, že má vyhladzujúci účinok.

    Hm... a tak ma teraz napadlo, že potrebujem vyhladiť tvár 😀 Skúsim, veď všetky tieto produkty obsahujú vysoké % zložiek prírodného pôvodu t.j. až 90 – 99% a viac ako 67% rastlinných olejov, sú bez parabénov, farbív a minerálnych olejov... to mojej tvári veru ublížiť nemôže.

                         Regeneračný balzam  pre veľmi suchú pokožku v tégliku

         Jeho konzistencia je oveľa hustejšia ako balzamu v EKO tube. Našla som aj jemu partie na mojom tele, ktoré ošetril a zregeneroval. Osvedčil sa mi na ošetrenie pokožky po holení a na chodidla. Fajn produkt, taký univerzálny.

         Ďakujem Yves Rocher,že som mala možnosť vyskúšať tieto nové produkty, cítim sa zregenerovano a zabalzámovano 😉

    P.S. Aké sú vaše skúsenosti s touto kozmetikou? Prípadne budem rada ak mi odporučíte niečo od YR na unavenú pleť na ktorej sa už podpisuje zub času 😉 

                                                             Majte krásnu jeseň 🙂

    Akú kozmetiku používate na veľmi suchú pokožku? Ak iba hľadáte vhodné produkty pre suchú pokožku, toto je moj tip pre vás... #test_yvesrocher #yvesrocher

    Jesenné novinky od #yvesrocher 😍 Poznáte? #test_yvesrocher

    monda17
    5. jún 2017    Čítané 243x

    Rodinka Yves Rocherovcov

    Prišla stuhou previazaná škatuľka a v nej bola Yves Rocher rodinka.

    Keď som si obsah balíka nastavala pred seba, úúúplne...

    Otec Mangáč (400ml sprchovací gél)

    Mama Kokoska (200ml sprchovací olej Kokos) a 3 ratolesti, ktoré síce boli mini, ale svojím obsahom predčili ako otca, tak aj mamu:

    MANGOVKA, VANILKA a vytúžený OLIVČEK

    (koncentrované sprchovacie gély 100ml)

    Najskôr som ich všetky poovoňávala od najväčšieho po najmenšieho, že si ich usporiadam od najvoňavšieho po voňavého. Rovnako som postupovala pri mojej rodinke, dala som každému ovoňať, nech si vyberie akú si prosí sprchu.

    100 bodov získal a všetci sme si vybrali ako prvý vanilkový sprcháčik.

    Išla som presne podľa popisu, vraj že stačí 1 strek o veľkosti lieskového orieška. Dala som si teda záležať aby mi neušlo (toho gélu na ruku  ). V mokrých dlaniach som si trela dávku cca 8 sekúnd. Mala som pocit, že sa mi zmenil gél v dlaniach na krém.

    Následne som si ho rozotrela po mokrej pokožke celého tela a môžem potvrdiť, že 1 dávka o veľkosti lieskového orieška bohato stačila na umytie celého môjho JA.

    Pri deťoch som mala pocit, že ho je dosť aj na vlasy... a aj bolo  vo vlasoch sa ešte väčšmi rozpenil. Veď čo na tom, že nie je na ne určený, pomyslela som si. Jeho zloženie z 97% prírodného pôvodu, bez konzervantov a neutrálnym PH, určite nemôže uškodiť.

    Ostatné 2 vône sprcháčikov ROCHERáčikov tiež krásne voňajú.

    MANGO – KORIANDER sa mi hodí na rannú sprchu, je taký energetický.

    OLIVA & PETIT GRANIN naopak na večernú sprchu, keď už potrebujem vypnúť, zresetovať, zrelaxovať.

    Tieto 3 „malé“ zázraky som priebežne porovnávala so sprchovacím olejom Kosos a sprchovacím gélom Mango & koriander. Môžem skonštatovať, že ich treba na jednu sprchu 4násobne viac ako koncentrovaného gélu.

    Pre moje telo bolo potešením vyskúšať tieto produkty a pre moju dušu bolo pohladenie to, že konám ekologicky s rešpektom voči životnému prostrediu.

    Mňa osobne, do celej tejto testovačky, vtiahla rovnica:

    1 zakúpený produkt s logom I LOVE MY PLANET = 1 vysadený strom

    Odteraz sadím stromy dennodenne!

    Ď A K U J E M

    P.S. Koncentrovaný sprchovací gél mi už isto na letisku z kufra nevyhodia a predsa vystačí pre celú rodinu 🙂

    Čo vám napadne pri pohľade na foto? 💓 #test_yvesrocher

    #test_yvesrocher v plnom prúde 🚿 Aké produkty #yvesrocher používate?

    Dokážete chytiť do jednej ruky 3 sprchovacie gély o objeme 400ml??? 🤔 Dajte foto za ❤ 😉 #test_yvesrocher

    Chvíľka radosti v práci 🙂 #test_yvesrocher

    Dnes celý deň 🌧 a mne hrabalo v kuchyni 🙊 Zajtra idem behať aj v daždi 😝

    BE-BE BEBEBEEEE 😛

    1. miesto na 4km v kategorii NOVÁČIK @acernas ĎAKUJEM bol to skvelý zážitok a tento beh si píšem do kalendára na rok 2017 #dm #sutaz_dm_beh

    👍💅👄💪👗👌

    Adminky cez víkendy nerobia?

    Kto je tu admin miesto Maria Smykala a Martina Jasena? Dakujem

    U nás je dotestované 🙂 #test_dm4 Celu recenziu nájdete tu ... https://www.modrykonik.sk/blog/monda17/article/dm-testovaci-weaj6e/

    monda17
    29. aug 2016    Čítané 460x

    DM "testovači"

    Tak a máme tu „finish“ Čo sa testovania týka v podobe recenzie. Ďakujeme za túto možnosť, ktorá mi rozšírila obzory, zmenšila odkladací priestor v kúpeľni či v kuchyni, ale zase mám viac miesta v peňaženke 😀  

    Testovali sme tieto fajnotky... #test_dm4

    Balea krémová pena do kúpeľa s vôňou melóna a papáje

    Zmelónovela celá rodina, voňalo ½ domu. Hlavne mladší syn bol unesený aká je tá pena výborná, až som ho preventívne upozornila aby ho nenapadlo ju chutnať. Tak mali nakoniec melónové wellness aj s občerstvením v podobe jedlého melóna (radšej 🙂 ). Na druhy deň pribudlo už aj melónové mydlo na ruky. 

    Balea sprchovacím gélom s vôňou rebarbory a kvetov magnólie

    Som sa uspokojila zase ja 😀  Pekne vonia, hydratuje, účel splní.

    Balea Kids sprchovací gél & šampón

    Zaujal deti dizajnom aj vôňou lesa, tá je veeeľmi zaujímavá. A mám rada produkty 2 v 1, takže oplatí sa kúpiť.

    Balea rozjasňujúci a tónovací, krém na tvár pre perfektnú pleť

    Noooo a máme tu niečo čo ma posadilo na zadnú časť tela 😀 Nikdy som krémy tohto typu nemala a ani by ma nenapadlo že by som práve tento výrobok pasovala na TOPKU z testovacieho balíka. Aaale stalo sa, ohúril. Jednoducho sa nakrémujem a hotovo. Naniesť make-up mi trvá aj 3x tak dlho. Pleť zjednotí, rozžiari. Určite budem používať ďalej.

    Balea deo telovým sprejom „Šum mora“

    Tento produkt je pravý opakom predchádzajúceho aj keď na začiatku by som ich dala do rovnakej skupiny u mňa nepoužívaných a nepotrebných. Šum mora s príchuťou limetky a mäty znie výborne, ak si predstavím že sedím niekde na pobreží s mojitom v ruke 😀 V tejto podobe ma to neohúrilo, takže oceňujem aspoň slabú výdrž. Tento výrobok asi ani nebudem vládať minúť.

    Balea Men Precision holiaci strojček pre mužov na holenie tela

    Ďalšia TOPKA! Tuto spomeniem aj dizajn, ktorý je až príliš obyčajný a medzi toľkými vyčačkanými žiletkami by som si ho nevšimla, aspoň farebná kombinácia by sa zišla nejaká pútavá 😉 No ale ja som mala to šťastie, že som si ju nemusela vyberať a určite si ju vynúram aj nabudúce v DM. Upútala ma prísavka (držiak). Dokonca ju mam aj zavesenú na vani, čo som myslela že kvôli deťom nebude možné, no nevšímajú si ju ani oni (hovorím, treba zaujímavejšie farby 🙂 )

    Tak konečne som sa preťukala k podstate... holí fantasticky, šmik sem - šmik tam úúúplne ľahučko, dokonca netreba ani penu, napr. pod pazuchou (inde používam gél)... len žiletku namočím a oholím  „na sucho“ Zostávam jej verná 😉

    Dontodent ošetrujúca ústna voda na ochranu ďasien

    Dávam 5 z 5, výborná. Ja som doteraz mala „šťastie“ na také hrozné vody, buď som ju nemohla vôbec alebo som ju udržala max. 7 sekúnd aj to som si ústa vodou nakoniec vypláchla 😝 Darmo synovi hovorím že je pre dospelých, používa ju aj on (7 r.) Je príjemná sladko-mentolová, píše sa že 20 ml naliať a povyplachovať, no ja mam asi malé ústa (išla som prasknúť s 20 ml) bohato mi stačí ½ z odporúčaného množstva.

    Balea krém na ruky anti-age

    Tento krém, pekne vonia a má super konzistenciu. Anti-age je už moja kategória, takže budem poctivo mazať. Hlavne v zime mávam ruky vysušené. Vyhovuje mi, zostávam mu verná.

    Denkmit sprej pred praním

    Tento som mala hneď možnosť vyskúšať v boji s krvou na rifliach... Išla som presne podľa návodu (schválne) Nastriekať, nechať pôsobiť a oprať, nefungovalo. 1 fliačik z 3 tam zostal, tak som zopakovala, ale to som už aj nastriekané sprejom požmolila v rukách a zišlo to. Myslím, že by to zišlo aj na prvý krát, keby som to hneď v rukách zapracovala do látky. Fajn, minieme 😉

    Denkmit dezinfekčný avivážny prostriedok

    Toto nie je aviváž ktorú si kúpite na prevonanie prádla, ale bacha nesmrdí, dokonca pri žehlení bola príjemná vôňa. Budem ju mať doma pre prípad, že budem mať potrebu dezinfikovať prádlo v prípade zvýšenej chorobnosti...

    BIO babylove maslové špaldové keksy

    Tieto sme sprášili pri káve v nedeľu a nebolo treba piecť 🙂 Pekne voňali po masle, sú chrumkavé a pre niekoho môžu byť málo sladké (nám to stačilo). Ak by som mala malé deti, pre ktoré sú keksíky určené, isto by som mu ich dopriala. Moje detváky už (žiaľ) poznajú chuť nutelly 😀

    dmBio celozrnné ryžové vločky

    Z vločiek som si robila mliečnu ryžu na raňajky, ale tiež sa mi osvedčili na zahustenie rajčinovej polievky, myslím že budú fajn do hocijakej inej.

    dmBio špaldová múka T 1050

    Robila som z nej chlieb a palacinky. Palacinky úplne super vyšli, chlebík deťom nešmakoval – „v škôlke taký nemáááávame 😝“

    Toľko z nášho testovania, bolo nám potešením, cťou a zábavou. Kludne aj niekedy nabudúce 😉

    Dneeees jeeee soooobooota carijajuchacha... #test_dm4

    Čo používate na okopané biele tenisky? Dakujem