icon
33 / 350
Plnený, zapečený chlieb - veľká dobrota
avatar
monda17
autor

narezať, napchala som tam slaninu, mladú cibulku a mozarelu, potrela som zmesou - olivový olej+cesnak, zabalila do alobalu, dala som to na 15 minut pri 200 stupnoch piect, potom som to otvorila a dala ešte na 5 minúť zapiecť.
Jednoduché a vynikajúce, chlap sa zalizoval až za ušami 🙂 ja tiež samozrejme.

Odpovedz
24. mar 2014
avatar

@monda17 tak toto skúsim, ďakujem 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

ahoj mozem sa ta opytat ako si to narezala len take pasiky a potom sito medzi tie otvory napchala alebo ako vyzera to velmi chutne

Odpovedz
1. apr 2015
avatar

Ahoj. To je "normalny" chlieb, alebo len nejaka vacsia zemla (bosniak)? A kade si to plnila? Niekade z boku? Dik.

Odpovedz
22. apr 2015
avatar
monda17
autor

@veronikakanis
@ma.cka je to bosniak narezany (tesco) a pomedzi rezy popchaté čo hrdlo ráči 🙂

Odpovedz
22. apr 2015
avatar

mňam

Odpovedz
25. nov 2015