žemlovkaaaa
..poznal niekto rozdiel? 😀
Odpovedz
28. mar 2014
monda17
autor@e.l.i.e.n.k.a nieee 😀 inak ja som inu ani nerobila ešte a ani nebudem. Ked som ju robila 2.x tak už som mu to prezradila a chutila mu aj tak 😀
Odpovedz
28. mar 2014
..poznal niekto rozdiel? 😀
@e.l.i.e.n.k.a nieee 😀 inak ja som inu ani nerobila ešte a ani nebudem. Ked som ju robila 2.x tak už som mu to prezradila a chutila mu aj tak 😀
toastový chlieb 400g (dala som celozrnný)
biele tofu 2ks
mlieko 500ml (dala som ryžové)
vajcia 2ks
maslo 100g
jablká 300 g
hrozienka 30g
cukor 150g
vanilínový cukor 10g
škorica 1/2 KL
Z 2/3 masla, 2/3 cukru a 1 žltku vyšlahame penu. Pridáme roztlačené tofu, hrozienka,1/3 vyšlahaných bielkov a vanilkový cukor.
Do teplého mlieka pridáme 1/3 masla, cukru a zvyšný žltok. Pečivo namočíme do pripraveného mlieka a vyložíme ním vymastený plech. Pridáme vrstvu krému a nakrájané jablká posypané cukrom a škoricou. Navrch opäť naukladáme namočené pečivo a pečieme pri 200 stupnoch asi 15 minut. Po vybratí pokryjeme zvyškom našlahaných bielkov a zapečieme asi 5 minut dozlata.