icon
155 / 350
FAŠÍRKY Z OVSENÝCH VLOČIEK A TUNIAKA BEZ VYPRÁŽANIA
avatar
monda17
autor

Základné suroviny

8 PL ovsené vločky
250 g tuniak vo vlastnej šťave
3 ks vajíčka
1 ČL majorán
1 ČL rasca
štipka soli
čierne korenie
červená paprika mletá
voda

Príprava a postup

Ovsené vločky rozmixuj v mixéri. Pridaj všetky ostatné ingrediencie okrem vody.
Lyžicou premiešaj zmes. Vodu pridávaj len vtedy, ak je zmes hustá. Zmes musí byť lepkavá.
Mokrými rukami tvaruj malé guličky, alebo malé fašírky.
Na plech daj papier na pečenie a poukladaj naň fašírky. Tie môžeš posypať ešte korením podľa vlastného výberu.
Fašírky peč v rúre cca. 20 minút pri teplote 180 stupňov.

Najviac sa hodia k čerstvému šalátu.

Odpovedz
1. feb 2017
avatar

Ja tiez davam ovsene vlocky a moj trener ze to je najhorsie ze pohankove su TOP

Odpovedz
1. feb 2017