icon
298 / 350
RAW VEGAN malina
avatar
monda17
autor

INGREDIENCIE KORPUS
100 g vlašských orechov
5 sušených sliviek
1 lyžica kokosového oleja

PLNKA
350 g nesolených kešu orechov
300 g malín
1 banán
2 lyžice medu
120g kokosového oleja

NA OZDOBENIE
1 avokádo
1 banán2 lyžice kakaa
čerstvé maliny

KORPUS

V sekacom mixéri najemno rozomelieme orechy (až kým sa z nich začne uvoľňovať olej a orechy sa začnú spájať), slivky, ktoré boli predtým namočené vo vode, a roztopený kokosový olej. Dostaneme lepivú zmes. Natlačíme ju na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a dáme stuhnúť do chladničky.

PLNKA

Kešu orechy, ktoré boli celú noc namočené vo vode, rozmixujeme postupne na hladkú kašu. Postupne pridávame maliny, banán, med a kokosový olej. Dohladka rozmixovanú zmes nalejeme na stuhnutý korpus. Dáme do chladničky stuhnúť min. na 4 hodiny.

NA OZDOBENIE

Zrelé avokádo, banán a kakao rozmixujeme na kašu. Pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou nanesieme kakaový krém na stuhnutý koláč. Na záver môžeme dozdobiť čerstvými malinami a lístkami mäty.

Odpovedz
11. okt 2017