1 / 1

    podporujem presne tak nase deti su dolezitejsie

    15. jún 2015

    A co keby si pristahovalcov a asocialov ubytovali u seba doma prezident,poslanci a pod? Kto sa pytal ci ich tu chceme? Stat ma viac mysliet na rodinu a deti...

    15. jún 2015

    mňa irituje slovo štuplíky 😀 sú to vrchnáčiky 😀

    15. jún 2015

    Sväta pravda!!!👍👍👍

    15. jún 2015

    Presne včera som na týmto rozmýšľala, keď bolo v TV o problémoch s utečencami (nehovorím teraz o asociáloch, to je na inú debatu). A viete čo? Zastávam názor, že ak sa jedná o ekonomických utečencov, tak tých treba poslať domov. Ak sa ale jedná o vojnových utečencov, tak tým treba pomôcť. Nikdy nevieme, čo sa môže stať v našej krajine a ja osobne, keby tu mal začať vojnový konflikt trebárs ako u susedov na Ukrajine, tak beriem deti a utekám. A teraz prídem do krajiny, kde sa nedočkám pomoci ale opovrhnutia?

    Ja rozumiem tomu, čo ste týmto príspevkom chceli povedať, ale trošku sa treba zamyslieť aj nad tým, že čo ak by sme sa ocitli v koži my v koži tých vojnových utečencov?

    Vždy keď ideme aj do Chorvátska na dovču a prechádzame vnútrozemím, kde sú vidieť opustené a kde je zjavné, že majitelia daných domov si so sebou vzali asi len to, čo mali na sebe oblečené, tak si neviem predstaviť, aké strašné to muselo byť.

    16. jún 2015

    mam postihnute dieta .... a citim sa snim ako na konci "statneho chvosta" ... ale tak SLOVENSKOOOOOOO ☹

    16. jún 2015

    ja tu tiež žiadných utečencov nechcem videla som jedno video čo robia v Talianskua stačilo mi, to nie su ludia ktorrí prosia o pomoc ale odporní ludia ktorí si myslia že iný im automaticky majú pomáhať

    16. jún 2015