monika11m
25. mar 2019
174 

Moja tvorba teda ako ma to napadlo

Moja naj väčšia inštalácia pre tvorbu vankúšika bol samozrejme môj syn.

Keďže má hypersuperaktivitu sedieť je pre neho skoro nemožné. A keď sa tak už občas stalo, že sa posadil konečne na gauč a pozeral rozpravku stále hladal niečo rukami.

Prvé čo sa našlo sú samozrejme moje ručne šité patchwork vankúšiky . Zips 300x hore dole, ved pohoda to nič. Odbehnem na chvíľku a už 3 z nich vyzlečené a rozhádzané... 

No nič niečo musim vymyslieť! 

Pozrela som sa do svojej čarovnej krabičky čo tam za zbitky nájdem.  Gombiky, zipsy pár korálok, kúsky látky niečo z toho bude! 

Tak chytim papier farebné ceruzky a vymyslela som tento perfektny vankúšik. Poobede sme sa prešli do mesta ešte do kúpili pár drobností a večer som sa pustila do práce. Samozrejme som dokončiť nestihla, tak som dokončila na druhý deň ked poobede spinkal. 

Po zobudení ho čakalo prekvapenie. Bol celmi nadšený! Zipsy, spony lepenie opičiek no paráda hodinka ticha zaručená. 

Keďže u nás to bol veľký úspech kamoške sa tiež velmi páčil teda jej synovi. Tak som sa rozhodla vyrobiť aj pre ostatné deti. Dúfam že poteší mnoho detičiek a mamičiek.

Super reklama, ale sem nepatri

25. mar 2019

Kurnik sopa, tak keby ponukala Zepter hrnce nepoviem, ale toto je snad mamickovsky portal a aj keby to bola reklama, tak ja ju uvitam “s otvorenou narucou” a to mam deti bez diagnozy....chore je cele toto. Mamicke zelam vsetko dobre a len tak dalej 🥰

25. mar 2019

Začni písať komentár...

Odošli