mslt
12. dec 2016
343 

NAŠE TESTOVANIE S DM!

Úvodom nášho testovania by som sa chcela samozrejme najprv poďakovať spoločnosti dm drogerie markt, že nás vybrala medzi šťastnú dvadsiatku testujúcich, ktorá dostala týmto spôsobom možnosť vyskúšať si vybrané výrobky spoločnosti dm.

Som veľmi vďačná za túto možnozť a výzvu zároveň, keďže roky patrím medzi pravidelných a spokojných zákazníkov tejto firmy. Bolo mi (nám) potešením vyskúšať si vybrané produkty a napísať recenziu.

V tejto kampani sme testovali týchto 14 vybraných produktov:

1.) Balea odličovač vodeodolného očného make-upu
2.) Balea beauty Effect látková maska na čelo
3.) Balea beauty Effect CC Cream
4.) Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"
5.) Balea telová emulzia "kvetinový sen"
6.) Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"
7.) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes
8.) Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1
9.) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím
10.) dmBio paštéta horčica - rukola
11.) dmBio jablkové ryžové oblátky
12.) dmBio ovocná tyčinka beusnice + pohánka
13.) babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti
14.) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

V neposlednej rade sa chcem poďakovať aj MK💙, pretože aj vďaka nemu sa toto testovanie mohlo uskutočniť. Ďakujeme.

Prejdime teda k samotnému testovaniu.

1.) Balea odličovač vodeodolného make-upu

- rýchlo a  šetrne odstraňuje vodeodolný očný make-up. Provitamín B5 dodá citlivým očným partiám hydratáciu a vláčnosť a zároveň pomáha ošetrovať riasy. Vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Tak tento výrobok bol pre mňa novinka. Priznám sa, že doteraz som nepoužívala odličovač na oči, takže som rada, že som si ho mohla vyskúšať. Odličovač je dvojzložkový, olejový. Skúsila som s ním odlíčiť aj vodeodolnú špirálu a za seba môžem povedať, že to šlo ľahko. Na vatový tampón ho stačí naniesť v malom množstve, takže Vám dlho vydrží. Je jemný, nevysušuje očné okolie a je vhodný aj pre citlvú pleť. Výborný.

2.) Balea beauty Effect látková maska na čelo

- s trojitým účinkom: vypĺňa vrásky, vypína pleť a zjemňuje  mimické vrásky. Trojdimenzionálna kyselina hyalurónová vypĺňa vrásky zvnútra a intenzívne hydratuje pleť.  Prírodná účinná látka OSILIFT® viditeľne vypína pleť, aktívna látka GABA uvoľní mimické vrásky a vyhladí pleť. Ja som si masku dala po dosť vyčerpávajúcom dni, kedy moji najbližší už spali a ja som si našla chvíľku pre seba. Maska sa nanáša na vyčistené partie čela a nechá sa pôsobiť 10 minút. Maska má príjemnú vôňu , na čele chladí a na dotyk zanecháva masný film, ktorý sa po vmasírovaní pekne vstrebe do pokožky. Po použití masky je pleť krásne hydratovaná, vypnutejšia, pôsobí oddýchnuto. Za mňa určite spokojnosť.

3.) Balea beauty Effect CC Cream

- vhodný pre svetlý až stredne svetlý typ pleti. Je to krém na zdokonalenie Color & Control Cream 8 v 1, ktorý sa nachádza v praktickom balení z plastickej hmoty s oranžovým vrchnákom a kapacitou 50ml.

Tento produkt má niekoľko vlastností: zlepšuje žiarivosť pokožky, kryje pigmentové škvrny, zosvetlí tón pleti, intenzívne hydratuje, prekryje nezrovnalosti pleti, znižuje hĺbku vrások a chráni pred voľnými radikálmi.

Krém príjemne vonia, aj keď celkom neviem popísať jeho vôňu. Konzistencia je krémová. Krásne splýva s kožou a kryje pomerne rýchlo. S jeho hydratačným účinkom som veľmi spokojná a tiež má aj ochranný faktor 20. Za seba môžem povedať, že po nanesení krému moja pleť vyzerá zjednotene a svieže. Mne tento produkt vyhovuje, a teda odporúčam.

4.) Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

- oživí zmysly exotickou vôňou po mandarínke a lotosových kvetoch. Hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysušením a vôňa dodá zážitok zo sprchovania. Ja pravidelne kupujem sprchové krémy zn. Balea, takže ma veľmi potešilo, že som si jeden našla aj v testovacom balíku. Sprchový krém je modrej farby, kozistenciou taký zlatý stred, teda tak akurát, pení primerane a vonia krásne. Jediné mínus, ktoré by som udelila tomuto krému je, že vôňa na tele dlho nevydrží.

5.) Balea telová emulzia "kvetinový sen"

- ľahká hydratačná emulzia s vôňou fialky a kosatca určená pre normálnu pleť. Hydratuje pokožku a chráni ju pred vysúšaním. Túto emulziu som si naniesla po kúpeli. Môžem povedať, že emulzia sa ľahko nanáša a rozotiera. Ja som cítila prevažne vôňu fialky. Vôňu cítiť dostatočne dlho, pokožka je po použití vláčna, hydratovaná a samozrejme krásne voňavá. Ako jediné negatívum vnímam redšiu konzistenciu.

6.) Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

- osviežujúce utierky na tvár odstraňujú aj vodeodolný make-up a sú balené v praktickej krabičke. Tieto obrúsky sú určené pre všetky typy pleti. V jednom balení je ich 25ks. Otvárajú sa veľmi jednoducho, tak ako väčšina vlhčených obrúskov: odlepovacím prúžkom na prednej časti obalu. Ich textúra je príjemná, sú pružné, vlhčené tak akurát a voňajú príjemne a sviežo. Ja som sa s nimi odlíčila pomerne dobre, ale myslím si, že tieto obrúsky sú vhodné skôr na občasné odlíčenie, ako na každodenné používanie. Čo ale veľmi oceňujem je to, že značka Balea tieto vlhčené obrúsky predáva v praktickom boxe, aby po čase nevyschli. Môžem potvrdiť, že tento box naozaj obrúsky udrží stále ako čerstvo otvorené. Za seba môžem povedať, že som s nimi spokojná.

7.) S.he stylezone lak na nechty perfect nude

- odtieň laku ma veľmi potešil, nakoľko mám rada také nenápadné odtiene. Ešte v ten deň, ako došiel balík som si nechty nalakovala. Lak na nechty rýchlo uschne, má dostatočne široký štetec, a teda jedným nalakovaním pokryje celý necht. Tiež to však môže byť nevýhodou pre tie dámy, ktoré majú úzke nechty. Pre dokonalý vzhľad je potrebné naniesť aspoň dve vrstvy. Lak sa krásne trbliece a čo sa týka výdrže, tak mne na nechtoch vydržal pri bežných prácach necelé dva dni, potom sa začal miestami šúpať. Za mňa spokojnosť a určite vyskúšam aj iné odtiene.

8.) Alverede Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

- zloženie s morskými minerálmi a výťažkami z rias je vhodný na každodenné použitie, nevysušuje pokožku. Športová vôňa pôsobí vitalizujúco a osviežujúco pre maximálnu energiu. Sprchovací gél je čírej farby, konzistenciou hustejši. Je určený na tvár, telo a vlasy, preto to označenie 3v1. Vonia krásne osviežujúcu a vôňa aj celkom vydrží. Pení primerane, a pritom stačí aj menšie množstvo gélu. Za manžela určite spokojnosť.

9.) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

- zapekané chrumkavé müsli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím. Vynikajúce s čerstvým ovocím, mliekom, jogurtom alebo obilnými nápojmi. Chutné na raňajky alebo ako ovocná chrumkavá chuťovka medzi hlavnými jedlami. Na tieto müsli som sa veľmi tešila. Vyskúšali sme ich na raňajky. Ja s jogurtom a manžel s mliekom. Skutočne môžem prehlásiť, že sú to najlepšie müsli, aké som doteraz jedla. Úžasne chrumkavé, ale nie tvrdé, krásne v nich cítiť ovocie a mňa aj na dosť dlho zasýtili. Za nás spokojnosť a určite im zostanem verná. Úplne super.

10.) dmBio paštéta horčica – rukola

- je to vegánska bio nátierka s horčicou a rukolou. Priznám sa, že nekupujem nátierky a paštéty v dm, takže toto pre mňa bola novinka. Chuťovo je výborná, mne chutila. Ja som v nej cítila prevažne horčicu, ale bolo citíť aj rukolu. Paštéta sa ľahko rozotiera a má praktické balenie, takže aj otvorená v chladničke vydrží dlhšie a nevyschne. Má niekoľkodňovú spotrebu, čo je super, ak ju nezjete naraz. Nám chutila. Odporúčam a určite sa obzriem aj po iných.

11.) dmBio jablkové ryžové oblátky

- tieto oblátky sú určené pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca a malé deti. Ideálne ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami. Nám sú známe, pretože ich kupujeme pre dcéru. Tá ich má rada. Hneď, ako došiel balík, tak po nich siahla a "museli" sme ich otvoriť. Oblátky sú krehké a jemné, chuťovo výborné a viem to preto, lebo vždy z nich malej ukradnem. Veľkosť akurát pre dieťa do rúčky. Za nás určite spokojnosť. Jedine čo by som zmenila je balenie. Mohlo by byť uzatvárateľné pre prípad, že sa nezje celý balík naraz. Ale inak super.

12.) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka

- je bezgluténová bio ovocná tyčinka zo sušeného ovocia, s hrozienkami, brusnicami a pohánkou. Pre mňa to je novinka. Vzala som si ju so sebou na prechádzku. Chuťovo fajn, mne prišla tyčinka osviežujúca, nie veľmi sladká. Ja som v nej cítila prevažne brusnice. Tyčinka je šťavnatá, vláčna a veľmi chutná. Určite odporúčam.

13.) babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

- je to potravina na výživu dojčiat a malých detí od 1. roka. 100 %- né, čisto ovocné pyré bez prídavku cukru a mliečnej zložky. Tento príkrm samozrejme testovala moja dcéra. Príkrm bol príchuť kiwi, banán a hruška. Keďže mi ešte nevie povedať, aký príkrm je, tak som si cucla aj ja. Má príjemnú chuť a je úplne jemnej konzistencie. Cítiť chuť ovocia. Malej chutil, aj keď ju zo začiatku trošku striasalo, pretože je kyslejší. Má praktické balenie a primeranú veľkosť, akurát do rúčky dieťaťa. Je vhodný na cesty, výlety, či prechádzky. Musím si dokúpiť zásoby, aby sme mali vždy jeden v taške, po ruke. Za nás spokojnosť, a preto určite odporúčam.

14.) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

- vďaka svojej aktívnej pene sa ponorí do hĺbky vlákien kobercov a čalúnenia a spoľahlivo odstráni nečistoty a nepríjemné pachy. Pritom chráni a osviežuje farby. Antistatický efekt chráni pred opätovným zašpinením. Pre dôkladné hĺbkové čistenie a vždy ošetrené textílie. Priznám sa, že výrobky denkmit zvyknem kupovať, ale toto sme ešte nemali, takže som rada, že sme si tento výrobok mohli vyskúšať. Pri čistení koberca sme postupovali presne podľa návodu. Na vysávačom vyčistený koberec sme rovnomerne nastriekali aktívnu čistiacu penu, ktorú sme dôkladne kefou votreli do koberca. Penu sme nechali na koberci pôsobiť cca 4 hodiny, až kým úplne neuschla. Potom sme koberec povysávali.

A výsledok?

Koberec je pekne prevoňaný, viditeľne čistejší a farby krajšie. Poviem pravdu, že toto je prvý čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia, ktorý sme vyskúšali, preto ho nemám s čím porovnať (myslím teda z inými prostriedkami tohto typu). My sme boli s výrobkom Denkmit na koberce a čalúnenia spokojní.

Tak a týmto výrobkom sme ukončili naše testovanie. Pevne verím, že naša recenzia na dané výrobky aspoň trošku pomôže tým, ktorí sa rozhodujú zakúpiť si ktorýkoľvek z testovaných výrobkov. 

V závere sa chcem taktiež poďakovať všetkým, ktorí si našli čas a prečítali si našu recenziu.

Som veľmi vďačná, že sme od dm spoločnosti dostali túto možnosť, tiež za to, že dm organizuje takéto prokekty a samozrejme aj Modrému koníku. Ste skvelí. A všetkým ostatným prajem veľa šťastia pri ďalšej kampani, aby sa dostali medzi šťastných testujúcich. Mňa toto testovanie veľmi bavilo a určite sa zapojím aj do ďalšej výzvy.

S pozdravom Lenka s rodinou ❤

#test_dm7

Velmi krasna recenzia.....docitala som dokonca ja dopisujem recenzie este....ale niecom sa zhodneme 😉krasne fotky krasne napisane💙

13. dec 2016
mslt
autor

@divaka ďakujem pekne...rada si prečítam aj ja Vášu recenziu 😙

13. dec 2016
mslt
autor

* Vašu

13. dec 2016

Ja zase raz uplne odveci,ale musim.Mne sa tvoja mala ale tak strasne podoba na moju neter,ze to je az neuveritelne.Zakazdym ma az mykne,ked vidim jej fotku.Uz minule som ti to chcela napisat,ale som si povedala,ze to mozno len foto skresluje,ale teraz znova len kukam ako puk...Asi 5 minut kukam,ci niesi moja svagrina😅

16. dec 2016
16. dec 2016
16. dec 2016
mslt
autor

@kittyjuliette ozaj, podoba tam je...ľudia sa veru na seba podobajú 😙

16. dec 2016

Začni písať komentár...

Odošli