icon
595 / 1148
Domaci chlebik z ražnej múky s provensálskym korením
avatar

Nadkaa prosiiim receptik🙏

Odpovedz
14. feb 2020
avatar

@83jaja paci😊500g razna muka, susene drozdie sacok, 2cl sol, 1cl sezam, 1cl provensálske korenie, 1cl lanove semiacka a salka vlaznej vody.
Do misi preosejes muku, nasypes drozdie, sol a korenia.. 1 salka vlaznej vody. Vypracujes cesto, das ho rovno do vymastenej a vysypanej formy (janske sklo...), zakryjes na 2 hodky nech podkysne. Predhriat ruru na 200st a po dvoch hodinach das do rury na cca 40min. Dobru chuť

Odpovedz
14. feb 2020
avatar

Dakujem,vyskúšam ✌️

Odpovedz
14. feb 2020
avatar

@83jaja muzovi aj malym chutil, comu sa tesim😊dúfam, ze aj tebe bude a nie je taky narocny👌

Odpovedz
14. feb 2020
avatar

Supis,tak dám aj mojim chlapom ochutnat😹a dávala si aj do mrazaku?

Odpovedz
15. feb 2020
avatar

@83jaja to nestihnes😂 uz som odvtedy piekla ďalšie dva, aj dnes rano😊

Odpovedz
15. feb 2020
avatar

😹😹😹tak skúsim keď prídeme z dovolenky✌️

Odpovedz
15. feb 2020
avatar

@83jaja oki, daj potom vediet😊a peknu dovolenku prajem 😊

Odpovedz
15. feb 2020
avatar

Dakujeme,dam✌️

Odpovedz
15. feb 2020