1 / 1

    My podobne, uz neviem komu dat

    1. sep 2022

    Tento je vynikajúci

    1. sep 2022

    Takyto robievam
    Varit urcite dlhsie aby bol husty

    1. sep 2022

    Tento týždeň som varila 2x 🙂. Recept: 2,5 kg paradajok+0.5 kg kapia paprika+0.5 kg cibuľa+3 dcl ocot+0.5 kg kr.cukor+2 ks feferónky+1 PL soľ. Papriku a cibuľu pomlieť alebo nastrúhať, paradajky na kocky + všetky ostatné ingrediencie dať variť. Keď sú paradajky také scvrknuté mixnúť ponorným mixérom. Potom ďalej variť na hustotu aká ti vyhovuje. Dať do fliaš a potom do deky.
    Roky rokúce varíme podľa tohto receptu.

    1. sep 2022

    pozeram ze ich mas tiez cele pobodkovane od tych hnusnych bzdoch...

    1. sep 2022

    Keď tam dáte feferonku není to potom štipľavé? Pýtam sa kvôli malej aby mi to potom jedla

    1. sep 2022

    @0silvia0 nie nemám oni sú totiž ešte špinavé od zeminy

    1. sep 2022

    @ssegra ja si myslím, že môžeš aj vynechať. Prípadne znížiť množstvo

    1. sep 2022

    @nella156 nie od zeminy, myslim tie zlte bodky na rajcinach. Ja ich mam take iste, ale lozia po nich bzdochy.

    1. sep 2022

    @nella156 mozno sa mylim, ale nevsimla si si tychto chrobakov na rajcinach?

    1. sep 2022

    @0silvia0 jaj nie nič také tam nemám,jediné čo tak nejaká húsenica mi ich žerie..aj včera som na jednu natrafila mne skôr prídu tie paradajky ešte nie úplne zrelé,keďže niektoré mi samé padali a boli ešte oranžové

    2. sep 2022