@veroniak12 veď je postup napísaný v popise
@veroniak12 ošúpať a nakrájať jablká, vybrať jadrovník, a potom už len obaľovať vyvaľkaným lístkovým cestom. Potrieť vajíčkom, posypať škoricovým cukrom a dať piecť..
@nesvadbovo a nakrajat na ake casti? 😀 aby to takto pekne pokope cele drzalo?
@maminecka266 žeby na krúžky ? 😐🤷🏻♀️😅
Baby veď v popise autorka napísala všetko, z fotky to tiež vidieť 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@maminecka266 ano, ako pise @klip0, na hrubsie kruzky. Potom do stredu dieru, aby si vybrala jadernik. A potom uz len obmotavat zvonku dovnutra kusky listkoveho cesta...
@luxus10 tiez sposob 🙂
@chcemradu skoricovy cukor nekupujem, ale skoricu maju naozaj dobru. Tak ju pouzivam...
@klip0 vidis a ja som ten postup citala trikrat a aj tak by som to nevedela 🙆 nie su vsetky gazdinky nie kazda ma na to geny. ja googlim vsetko a najradsej mam fotorecepty, lebo ja to proste z tych slov nepochopim, ze ako to urobit 🤣 a peciem len bublaninu a pernik tak 3* za rok a aj to sa mi za poslednych 7rokov podarilo asi dvakrat 🤣🤣🤣
Dobre to vyzerá,mňam

Aky je recept, prosim? Chcem vyskusat ♥