nesvadbovo
autor@kulumulu123 vďaka, pochutili sme si 🙂
Odpovedz
13. jún 2023
nesvadbovo
autor@myzma ja ho robím už v zásade od oka, ale čo sa týka kysnutia v noci, to môžeš praktizovať prakticky s ktorýmkoľvek receptom. Chlad spôsobí spomalenie kysnutia, takže tým môžeš natiahnuť buď finálne kysnutie v ošatke, alebo kysnutie v miske po zamiesení.. Ja to robím najradšej práve takto, že večer urobím bochník, dám ho do ošatky, prikyjem kúpacou čiapkou a dám buď do chladničky, alebo von (teraz na to bola ideálna teplota). Potom ráno len narežem a pečiem. Lepšie sa mi s ním pracuje, keď je taký vychladnutý...
Odpovedz
13. jún 2023
@nesvadbovo Ahoj, cesto pred stočením do ošatky neprekladáš?
Odpovedz
26. sep 2023

Vyzera ozaj fantasticky 👍😍