nesvadbovo
autor@martinkatinka no takto, ten čas sa oklamať nedá, kvások potrebuje skrátka viac času ako kvasnice na prekvasenie múky. Ale teda prekladanie a predtvarovanie a plávajúce testy.. To u mňa nehrozí. Som rada, keď si na cesto po pár hodinách vôbec spomeniem 😅
Odpovedz
25. mar 2023
@nesvadbovo Tento chlebik je z akeho kvasku? LM alebo razneho? Moj tip LM😉 mozno mame podobny recept.
Odpovedz
25. mar 2023
@nesvadbovo napíš🙏🙏🙏 kľudne aj s veeeeľa fotkami alebo videom pre úplných beginners ako som ja, na rukách Ťa budem nosiť (ponad tie 💩💩💩 na chate, ak by sme išli na jar🤣)
Odpovedz
25. mar 2023
Odpovedz
25. mar 2023
@nesvadbovo poteší aj mňa 🙏🌷
Odpovedz
25. mar 2023

Ak to bude rychly chlebik bez vsetkeho prekladania, kvasenia a inych procedur 😉 Tak ja si ho precitam 😉