Aj ja len raz teda duhovu vo vnutri a zdobenu 2x
Mimo temu ..ten cierny KA je luxusny
Ja mam klakisku kralovsku cervenu🙂 cierny by zanikal
@bozenas za mňa je zas ľahšie urobiť cesto, ako ho teraz zakaždým odvážiť do misky, zmiešať s farbou, dať do rúry a zas 30 minút čakať, kým sa upečie 🙂
@beruska182 ja som mala vysnívané úplne iné farby, taký ten bledý tyrkysový pastelový, alebo béžový. Ale tento som náhodne našla na bazoši, nový, fakt že ani nerozbalený s európskou koncovkou za asi 350 eur, tak som hneď hnala kamošku z BA, čo sa k nám chystala na našu svadbu, nech mi ho ide vyzdvihnúť a dala som si ho (sama sebe) ako svadobý dar 😅 Ale v zásade farba fakt nie je dôležitá, hlavné je, že je to jeden skvelý stroj a boshe a kenwoody a neviem aké napodobeniny sa naň proste nechytajú..
@nesvadbovo ja som si urobila cesto rozdelila do tanierov, zafarbila a piekla. Keďže som chcela aby nebola torta extra vysoká tak som robila tenšie korpusy a teda aj pečenie bolo kratšie.
@janinkalc ale ved to ja viem, ale ten cas pecenia proste neskratim 🙂 Ale do polnoci to nebude, tym, ze su take tenke, ide to celkom rychlo, uz je druhe v rure..
@nesvadbovo daj si k tomu vínko a netflix 😁
@janinkalc zatial mam chipsy a Konika 😅 uvidime, co bude o hodinu 😉
@nesvadbovo chapem uplne lebo ten moj je tiez z bazosa kupovany
Nejaka rodinka zo slovenska zije v rakusku a vyhrali ho a tiez za nejak 400€ ho predavali
Tak moj tam pren siel
Mam ho vyse 5 rokov a nemenila by som a ako pises iny by som nechcela ani zadarmo😂 mala som moznost skusit aj bosh a veru nechapem ze ako ho tak niekto moze ospevovat
Ja mam uz tolko veci KA
A moj sen je kavovar
Ja som snivala o zelenom mam ju rada velmi ale cerveny nam tu velmi vynikne s ciernym kamenom a ciernou pracovnou doskou 😃
@beruska182 tak to by úplne zanikol, máš pravdu. Ale ten červený tam musí vyzerať super! Ja som mala predtým nejakú etu, čo som ešte po našich podedila, potom z Lidlu (to som mala pocit, že odletí aj s cestom, lebo to bol čistý plast) a keď sa zlomil, povedala som si, že to za to fakt nestojí. Keď človek pečie viac a rád, tak je to investícia, ktorá za to stojí (a keď si vezmem, že za tri roky som "odpálila" dva cca stoeurové stroje a tento fičí 9 rokov a nič mu nie je, fakt sa neoplatí šetriť). Ja robím veľmi často kysnuté veci a kváskový chlieb, croissanty a podobne a pri KA som nikdy nemala pocit, že sa uvarí alebo to neutiahne.. Ak sa niekedy pokazí, o inom stroji ani nebudem uvažovať 😉 Ešte mám v pláne si kúpiť food procesor, ale môj starý sa drží zubami nechtami, hoci v ňom robím orechové maslá a nešetrím ho, tak to zatiaľ aktuálne nie je 🙂 A kávovať mám Sage pákový, tak to ma nejako neláka, spokojná som takto. Ale je pekný, o tom potom, tiež som ho zvažovala 😉

Dúhovú som piekla len raz, najhoršia bola príprava, pečenie už bolo to najjednoduchšie 😀