icon
41 / 206
Dnes, kulinárčenie z hovädzej panenky milánske rezne.
avatar

Neobľubujem typy gravy omáčok, ale toto je úplne iné a je to bohémske doslova. Mäsko úplne lahodné a dokonalá omáčka. Tak ako odporúča originál recept. Nezamieňajte cestovinu za inú prílohu k mäsu, aby nezanikla chuť mäsa. Z byliniek som mala thymián a petržlenku, no postačila bohate. Smelo vyskúšajte, Tánin recept opäť nesklamal 🙂 🙂 🙂
http://bonvivani.sk/recepty/milanske-hovadzie-r...

Odpovedz
19. mar 2014
avatar

kraaaasny tanier 🙂

Odpovedz
7. júl 2014
avatar

@sipocka to ano. Podarilo sa z celej sady zachovat tento posledny. Je to pan tanier 😀

Odpovedz
7. júl 2014