1 / 1

    Nie kazde dieta ho znasa, to je pravda. A ked si dobre precitas, tak stahuju z predaja len niektore sarze, nie vsetok vigantol.

    10. mar 2022

    Tu ide o saržu určitu..nie o vigantol ako taky, moji ho brali obaja a nic im nebolo.

    10. mar 2022

    @viestta to viem ... Ale ak niektore mamicky maju deti ktore maju krče koliky a použivaju Vigantol tak velka šanca ze to je z neho... Preto len pišem

    10. mar 2022

    napodobne. Tiez sme si s Vigantolom uzili svoje. Najprv ani Dr. nechcela verit, ze to z toho, ved to sa predpisuje uz roky, ale reku ved aj v pribalovom letaku su tie veci ako mozne neziaduce ucinky. Hodila som ho do prveho kosa, kupila a zacala pouzivat Dcko od Jamiesonu a decka uplne vymenene, kludne, spokojne.
    Neskor sa ma dr. pytala, ze co teda davam, lebo ze sa jej v poslednom case zacalo stazovat viac a viac mimaciek.

    10. mar 2022

    @nika2212 my sme mali a ziadny problem...aj sestra ho davala detom a ziadny problem...

    10. mar 2022

    @nika2212 tak potom si k tej informacii nemusela podsuvat info o stahovani konkretnych sarzi z trhu. Takto to vyznelo, ze pediatri deti planovite trapia vadnym liekom

    10. mar 2022

    @viestta vezmite si stoho čo potrebujete. Nam vigantol škodil tak som chcela aj pomôct niktorym mamičkam ked sa trápia kolikami a nevedia s čoho to moze byt...... Ano koliky mozu byt aj s niečoho ineho .No vsetko sa da zistit... My sme vysadili Vigantol a hned všetko prešlo.... A teraz je na trhu aj zla šarža ktoru si mamičky mohli kupit aj.

    10. mar 2022

    @adka1122 tak super počula som že nie každemu škody... No vela detom ano

    10. mar 2022

    @nika2212 neviem, co mate za doktorku, ze toto si jej ty musela povedat, ale nasa napriklad hned pri probleme s kolikami nam odporuca vyskusat ine D-cko, lebo vraj nie kazdy znasa Vigantol. Chvalabohu nikdy to nebolo kvoli Vigantolu.

    10. mar 2022