nikoleta2210
26. dec 2016
268 

MOJE TESTOVANIE PLEŤOVEJ KOZMETIKY -NUANCE-

#test_nuance

Ahojte kočky, mamičky a kozmetické maniačky!

V prvom rade sa vám chcem predstaviť 🙂 Volám na Nikoleta, mám 28 rokov a veľmi si potrpím na starostlivosť o moju pleť. Olejčeky, masky, krémy, séra, to všetko musí byť a aj preto bolo pre mňa veľkou radosťou, že som mohla otestovať pleťový balíček od značky NUANCE. Touto cestou sa chcem poďakovat aj Modrému koníkovi, bez neho by som takúto príležitosť nemala 🙂. 

Čo sa týka mojej pleti, mám mastnú pleť so sklonom k šupinkám, hlavne na nose (viem, zvláštná kombinácia 😀 ) Mám tendenciu k nedokonalostiam a pri zlom výbere kozmetiky tendenciu k upchávaniu pórov. Som taka nočná sova, chodím spávať dávno po polnoci, posledné týždne som sa venovala dvom zamestnaniam, takže samozrejme tento môj životný štýl dáva pleti riadne zabrať. O to viac ma potešila informácia, že som bola vybratá na testovanie rady, ktorá je určená predovšetkým na rozjasnenie a "oživenie" unavenej a mdlej pleti.

Začala by som samotným balením produktov, ktoré mne ako žene veľmi ulahodilo a pôsobí naozaj luxusným dojmom. Balenia resp. tégliky sú v sklenenom obale, oceňujem jednoduchý, no pritom pôsobivý dizajn. Tak a poďme k samotným produktom 🙂.

RADIANCE CONTROL SÉRUM

Moje prvé dojmy boli naozaj rozpačité, pretože sérum mi na pleti vytvorilo taký lepkavý efekt. No rýchlo som prišla na to, že jednoducho ho nanášam viac ako by som mala, resp. stačí jedno stlačenie pumpičkou. Sérum vytvára na pleti akoby jemný flm, ktorý sa samozrejme veľmi rýchlo vsiakne do pleti. Konzistencia je, hmmmm, ako ju len popísať? Niečo medzi jemným gélom a vodou, viem, znie to divne, no každopádne, mi tá konzistencia maximálne vyhovuje. Vhodné pre všetky tipy pleti.  Čo by som vytkla, je umelá pumpička, trošku sa zasekáva, ale to je naozaj len malý detailik. Chcela by som podotknúť, že sérum obsahuje vitamín C a baby čo sa trošku vyznajú tak vedia, že ten je prospešný na rozjasnenie pleti. Toto sérum si určite zakúpim, pre mňa naj produkt z celej rady!

RADIANCE CONTROL OČNÝ KRÉM

Krémik má ľahkú, nie mastnú konzistenciu, pekne rýchlo sa vstrebáva a mám pocit naozaj hydratovanej a ošetrenej pokožky. Nemôžem posúdiť vyhladenie vrások, lebo hoci mám 28, nejako ma to obchádza (od 20tky používam očné krémy a pleti sa naozaj venujem). Čo mi troška vadilo bolo to, že krém som si musela nanášať prstami, viem si predstaviť aj vytláčacie balenie, predsa len, je to hygienickejšie.

RADIANCE CONTROL DENNÝ KRÉM

Denný krém určený na normálnú až zmiešanú pleť. Pre mňa perfektný podklad pod make up! Rýchlo sa vpíja, nie je mastný, skôr by som povedala, že má takú krémovo-vodnatú konzistenciu, pleť po nanesení okamžite doslova vcucne všetko do seba. Krém hydratuje, no zbytočne nemastí, neupcháva póry a je naozaj veľmi príjemný a jemne parfumovaný. A zase, vadilo mi troška špáranie v kréme, keď že je bez pumpičky, ale vzhľadom na výsledky po pravidelnom používaní to prekúsim 🙂.

RADIANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

Tento krém naozaj zbožňujem. Nanášam až po nanesení séra. Samozrejme, má hutnejšiu konzistenciu ako jeho denný kolega, no ani zďaleka nie je mastný a tiež sa pekne vcucne a absolútne neupcháva póry, čo som sa ozaj bála. Za mňa je to skôr taký balzam ako krém, pleť je ráno jemná, vyhladená, oddychnutá!

Ak by som to mala vštko zhrnúť, za mňa celá táto rada ÁNO! Moja pleť je vyhladená, jemná, má taký prirodzený lesk (nie mastnotu), pôsobí zdravým dojmom. Hydratovaná, ošetrená a pre mňa bolo testovanie takým malým predvianočným darčekom, milujem môj ranný a večerný rituál, keď môžem hýčkat svoju pleť touto radou. Viem, vyzerá to tak, ako by som bola za túto recenziu podplatená 😀 , no ja som naozaj maximálne spokojná. Čo by som zdôraznila, celá rada NEOBSAHUJE silikóny, parabény a je nadupaná výťažkami z prírodných zložiek. Ak vás táto rada zaujala, vkladám aj link, kde je troška rozpísané zloženie, no v príbalovom letáku je toho omnoho viac. To by som tu ale sedela do rána, pretože celá rada obsahuje mnohé patentované zložky a mnoho ďalšieho 🙂 

Táto celá rada mi sadla "ako zadok na šerbeľ", (nič výstižnejšie ma nenapadlo 😀 ), a určite jej ostanem verná, aj keď, mám tendenciu skúšať všeličo možné, no k tejto rade sa budem aj po nejakej tej pauze rada vracať!

Ešte raz sa chcem poďakovať za túto príležitosť, značka NUANCE si ma získala. 

Ak by ste mali akékoľvek otázky, veľmi rada vám podrobnejšie odpoviem. Ak ste dočítali až tu, som rada ♥

Nika 🙂

http://nuance-cosmetics.sk/products.php#radiancecontrol

Ahoj a aké ma táto kozmetika zloženie? Mizes napísať zloženie toho séra? Ďakujem.

27. dec 2016

Skusim ti zlozenie odfotit 😉

27. dec 2016

Nikus ja pouzivam asi uz mesiac a max.spokojnost tiez😉

28. dec 2016

Začni písať komentár...

Odošli