nissa4
5. dec 2017
350 

Čarovné Vianoce

Poslúchali ste tento rok? 🤔 Ja som bola asi veľmi dobrá, pretože mne Vianoce začali už 13. novembra, keď sa mi narodila dcérka, Mia, môj prvý darček 🎁👶😍.

Ach, tá jej jemnučká a krásne voňavá pokožka nenarušená okolitým prostredím. 😍

Pokožka jemná ako detská prdelka – to chce každá z nás. 🙋

Druhý darček 🎁 mi prišiel kuriérom a v ňom sa skrývali výrobky Yves Rocher. Krásne zabalená plechová krabička s vianočným motívom v trendy farbách, farbách týchto Vianoc, červenej a bielej.

Snehové vločky už poletujú vzduchom, pomaly začína v domovoch rozvoniavať vianočné pečivo, okná zdobia vianočné svetielka a ľudia hľadajú darčeky 🎁 pre svojich najbližších 👪. Každý chce pre toho druhého to najlepšie a hlavne nechceme ostať s „dierou" v peňaženke. 👛💸 Vianoce sú predsa hlavne o láske, pokoji, radosti a rodine ❤. Ide predsa o lásku ako takú, nie len medzi ľuďmi, ale aj človekom a prírodou 🌍. Spoločnosť Yves Rocher tieto hodnoty snúbi a to nielen počas sviatkov. Spája vysokú kvalitu prírodnej kozmetiky s prijateľnou cenou.

Pre vianočnú limitovanú edíciu zvolili príjemnú vôňu bielej vanilky a lesných plodov, ktoré opantajú vaše zmysly🤗. Ja osobne mám radšej citrusové svieže vône, ale intenzita vôní tejto kolekcie je veľmi príjemná a na toto obdobie pasuje ako „riťka na šerblík“ a hlavne nedráždi noštek bábätka, čo je pre mňa ako novopečenú maminu veľmi dôležité.

Sprchovací gél s vôňou lesného ovocia a tekuté mydlo s vôňou vanilky sa výborne rozpení a pokožka je po ňom jemná a vláčna. Moja suchá pokožka mu dáva 10 bodov z 10.

Krém na ruky a telové mlieko sa raz dva vpije do pokožky a preto po ňom nie je pokožka mastná. Teraz v zime, keď je pokožka vystavená mrazu a je náchylná k vysúšaniu a dokonca popraskaniu by si mal tento produkt nájsť miesto aj u vás doma. Krém na ruky, šup, do kabelky!

Balzam na pery 💄 bol pre mňa pokušením. Z jeho sladkej vône som bola hladná a mala som chuť si ho oblizovať z pier. No moje pery sú vďaka nemu hladké a pripravené na pusinkovanie mojej malej dcérky 💋👶. Ak chcete ale chudnúť, budete mať čo robiť, aby ste nevyhladli 😬😀.

Sviečka 🕯s jemnou vôňou lesného ovocia nabudí vianočnú atmosféru u vás doma, i keď dizajnovo sa mi veľmi nepáčila. Pripomínala mi náplň do kahancov.

Toaletná voda vôbec nedráždi citlivú pokožku, akou tá moja je. Vôňa bielej vanilky je priam návyková a rýchlo si na ňu zvyknete, preto neviem posúdiť ako dlho vôňa vydrží, ale dá sa perfektne použiť aj ako osviežovač vzduchu v byte 👍😳.

Tak šup šup, poponáhľajte sa a dovoľte svojej pokožke zahaliť sa do kvalitnej kozmetiky bez chémie s vôňou vanilky či lesného ovocia.

Šťastné a veselé vianočné sviatky! 🎄🎁❤

#test_yvesrocher3

Ďakujeme pekne za super recenziu! 🙂 Barbora, Yves Rocher

12. dec 2017
nissa4
autor

@barborayr Bola to radosť testovať takú skvelú kozmetiku a rada som sa podelila o svoju skúsenosťou s produktmi. Ďakujem! Krásne sviatky prajem. 🙂

12. dec 2017

Začni písať komentár...

Odošli