nunusimi
14. jún 2017
199 

Ako sme testovali opaľovacie krémy Equilibria

Na koníku som už pomerne dlho, ale ešte nikdy som nedostala príležitosť ako túto. Keď som uvidela, že sa idú testovať opaľovacie krémy, povedala som si, že toto je niečo pre nás. 

Sme rodina, ktorá miluje vodu. Obe deti aktívne plávu, syn už aj závodne. Na chate máme bazén, skrátka sme stále na slnku a vo vode. 

Cez letné prázdniny organizujem denné letné tábory, tak som si pomyslela, že otestujem krémy na veľkej vzorke detí. 😎 

No krémy došli oveľa  skôr, ako som predpokladala. Ešte ani nezačalo svietiť a hriať poriadne slnko a už mi volal manžel. Že čosi mám od kuriéra. 🔝 Prevzal balíček, hneď otvoril a sám bol prekvapený, koľko toho je. 

Slnko síce hneď nesvietilo, ale o pár dní nám to vynahradilo. Ako prvý testoval krém na opaľovanie syn. Podarilo sa mu zlomiť prst na ruke, takže bazén dostal STOPku. No duša športovca nezaháľa a futbalka nepočká. ⚽️

SPF 30

Krém nijak výrazne nevonia, má nevtieravú vôňu. Veľmi dobre sa rozotieral. Môj syn neznáša krémy a natieranie, ale toto mu nejak zvlášť nevadilo.

Po pár dňoch šiel manžel opravovať strechu. Slnko  má už v máji riadnu silu, na streche o to viac.

Tak som mu pribalila SPF 50.

Natrel sa, ako sa na chlapa patrí. Keď sa večer vyzliekol, nevedela som, či sa bol opaľovať a niekto ho pri tom objímal, alebo ozaj na tej streche. Veď posúďte sami..

Dokonale vidno, kam jeho ruka dosiahla 😂  Môžem teda bez okolkov povedať, že krém equilibria SPF50, vás pred slnkom ochráni, nespáli pokožku a ani vás neopáli.

Rozotiera sa na to, že je to taký vysoký faktor veľmi dobre. Konzistencia je taká krémovitá, ale úžasne sa vpíja a príjemne vonia. Keď porovnám SPF30 a SPF50, tak nižší faktor vonia trošku viac, ale ozaj nie nejako výrazne.

Po práci na slnku bolo treba ošetriť nenatreté a spálené miesta. Aby sa nezačala pokožka šúpať. Vytasila som After sun lotion.

Tento vonia zo všetkých testovaných krémov najviac 😎 Milujem vôňu krémov po opaľovaní, zmiešanú s vôňou opálenej pokožky ❤️  Keďže slnko a my tvoríme nerozlučnú partiu, krémiky testovala aj naša najmenšia. 

Natrieť sa dokázala aj sama, krém nezanechal na rukách mastný film, dobre sa vpil a čo je podstatné, dcéra šla nakrémovaná do bazéna. Poznáte to. Natriete sa, nečakáte a šup do vody. Na hladine okolo sa vzápätí objaví mastná škvrna akoby ste sa natreli olejom. Tak tento krém to nerobí. Jasné, že sme nečakali 10 minút, kým sa vsiakne do pokožky. Kto by vydržal 10 minút sedieť pri vode a nevojsť do nej? Moje deti nie. Skočila do vody hneď ako sa natrela a mastná škvrna nikde. Dokonalé.

VÝSLEDOK TESTOVANIA: 

Testovali sme všetky 3 výrobky od Equilibria.

Krém SPF 30

Krém SPF 50

After Sun Lotion

SPF50 ochránil dokonale. Vidno miesta, kde bol krém aplikovaný, koža je bledšia, nespáli sa, ani sa neopáli. Odporúčam pre bledšie typy, prípadne ak sa chystáte na priame slniečko.

SPF30 u nás vyhráva v obľúbenosti. Nezanecháva mastný film, výborne sa rozotiera a už sa budem opakovať, že príjemne vonia. Balím si ho do kabelky na víkendový pobyt.

After Sun Lotion si nezabudnite pribaliť na dovolenku, budete mať voňavého chlapa, deti aj seba a tá vôňa leta, je na nezaplatenie.

PS: Ďakujem Modrému koníkovi za možnosť testovať krémy Equilibria. Ostávam im verná a budem len odporúčať. 

#test_equilibria

Začni písať komentár...

Odošli