Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia dodržujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka vďaka svojim vlastnostiam dokáže zväčšiť objem chleba. Pečivo z nej dokonca vydržia až o tri dni dlhšie než bežný chlieb, je veľmi jemné, vláčne a tiež sa menej drobí. Tapioková múku možno použiť pre prípravu sladkých i slaných ciest, ďalej na zahustenie omáčok a iných pokrmov, môže tiež nahradiť vaječný bielok pri príprave báboviek, sekaných či zemiakových placiek. Mäso či ryby pred pečením jemne posypané Tapioková múkou sú vláčnejšia a majú výraznejšiu chuť. Tapioková múku môžeme použiť aj na klasický trojobal namiesto strúhanky, zmiešanú s parmezánom. Ďalej zmiešanú s mliekom a smotanou na spôsob polenty, alebo na prípravu klasickej "žmolenky" s maslom a cukrom.
Tapioková múka má vynikajúce pekárske vlastnosti. Plnohodnotne nahradí bežnú pšeničnú múku, čo ocenia predovšetkým ľudia dodržujúci bezlepkovú diétu. Tapioková múka vďaka svojim vlastnostiam dokáže zväčšiť objem chleba. Pečivo z nej dokonca vydržia až o tri dni dlhšie než bežný chlieb, je veľmi jemné, vláčne a tiež sa menej drobí. Tapioková múku možno použiť pre prípravu sladkých i slaných ciest, ďalej na zahustenie omáčok a iných pokrmov, môže tiež nahradiť vaječný bielok pri príprave báboviek, sekaných či zemiakových placiek. Mäso či ryby pred pečením jemne posypané Tapioková múkou sú vláčnejšia a majú výraznejšiu chuť. Tapioková múku môžeme použiť aj na klasický trojobal namiesto strúhanky, zmiešanú s parmezánom. Ďalej zmiešanú s mliekom a smotanou na spôsob polenty, alebo na prípravu klasickej "žmolenky" s maslom a cukrom.